Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Robert arayışta! Pam10 Robert arayışta! Lalea10

Robert arayışta!

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 6:45 pm

Sevgilim;
*April Roxane Bathory

Yasak Aşk'lar;
*
*
*
*

Evleneceğim insan; (kesinlikle aldatmayacağım biri. Fakat şimdi değil, daha sonra.)
*

Arkadaşlarım;
*Chelsea Rosalie Bathory
*Amy Clare
*Jamié C. Estaign
*

Sırdaş;
*Elena Russell

St-Jean Tarikatından şövalyeler;
*Justin David Volterras

*
*

Düşmanlarım/Düşman aileler;
*
*

Dost Aileler;
*Bathories.
*
*

Benden bu kadar. İstediğiniz kurgu varsa söyleyin, ekleriz.

En son Robert Brian Forte tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 3:06 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 6:57 pm

St-Jean Tarikatından şövalyeler
Onur duyarım Razz Razz Siteyi soylular bastı zaten Very Happy
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:02 pm

Şuna bir bak tıktık.

Sanırım April'a hafızası yerine gelirken ona destek olacak bir erkek de lazım. Çocukluk aşkı filan olabiliriz. Kaza yaptığımı duyunca beni bulursun, sonra eski duygular mode on Very Happy April'ın yanlış yola kaymasını engellemeye çalışırsın ?
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:02 pm

Justine katılıyorum . -O soylular konusunda Robert arayışta! Icon_razz - Bu bana -sebepsiz yere- bir hayli tırsma duygusu yaratsa da bana da listende yer verirsen memnun olurum.

Bu arada karakterimi tanıtmayı unutuyordum az kalsın.

Lizz çok iyi biridir ve merhamet duygusu çok yoğundur. Aile sevgisine aç bir çocuktur ve doğuştan saf*tır. Tabi onun da bisürü hatası olmuştur ; ama hiçbiri ayıkken ve bilinci yerindeyken olmamıştır. Lejantımda Lizz daha detaylı . İstersen bir bakabilirsin.
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:14 pm

April Roxane Bathory demiş ki:
Şuna bir bak tıktık.

Sanırım April'a hafızası yerine gelirken ona destek olacak bir erkek de lazım. Çocukluk aşkı filan olabiliriz. Kaza yaptığımı duyunca beni bulursun, sonra eski duygular mode on Very Happy April'ın yanlış yola kaymasını engellemeye çalışırsın ?

İşte o zaman amaçlarımız aynı olur Very Happy Sitenin en 'asil' insanıyım Very Happy Bathory'ler olarak Forte'lerle dost olabiliriz Wink
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:14 pm

Justin, eklendin. Ben soylular konusunu bilmiyorum, yeni geldim. Farketmez,tarihden soyluların ne kadar 'soylu' olduğunu olduğunu görüyoruz (.

April, güzel kurgu! Sevgilime ekliyorum öyleyse? Ya da sen ne istersen.

Elizabeth, haha. Bir soylu daha göz çıkarmaz. Peki ben şuan baya bir boşum. Ne olmak istersin?
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:15 pm

Vay canına, Fortelere dost çıktı. Beğendim. Ekliyorum!
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 7:19 pm

Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 11:09 pm

Sevgili. Hıum tamam ^^
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPaz Eyl. 12, 2010 11:16 pm

Ohannes. Ben bu adama tapıyorum kiii. Sulanasım gelmedi değil *-*
Sırdaş olsun ^^
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:13 am

Elena ve April, eklendiniz!
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:35 am

Arkadaşlarım;

Burası uygundur Smile
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:39 am

Peki Bayan Clare, eklendiniz (:
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:50 am

Teşekkürler Bay Forte (:
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:54 am

Fazlasıyla yakın bir arkadaş olmak istiyorum aslına bakarsan. Karakterim karakterinin onu alıp orta çağlara taşıdığını düşünüyor. Yanındayken fazlasıyla mutlu. Sana güvenebilceğini düşünüyor ?
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 2:34 pm

Çok güzel, Jamié. Tam bana göre bir kurgu. Mümkünse seni Ysak Aşk bölümüne eklemek istiyorum.
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 2:36 pm

O mümkün değil işte. Karakterimin bir metreslik durumu var. Baya karışık gerçi. Her neyse bu metreslik döneminde yaşadığım duyguları atlatmak için yakın bir dosta ihtiyacım var ?
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:05 pm

Tamam bu da çok güzel. Eklendiniz.
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:25 pm

Teşekkürler^^.
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 3:52 pm

Yasak aşk kurgun tam olarak ne ? Very Happy
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 4:08 pm

Bilmiyorum, doğam gereği sanırım. 'Yasak' olan şeyleri seviyorum XD

Kurgu değişebilir. Tek istediğim asıl olan sevgilimin bu kişiyi bilmemesi. Çünkü gerçek hayatta da herkes her an aşık olabilir, evli bir insan bile aşık olabiliyor.

Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 4:15 pm

Burnuma "kuma" kokusu geliyor. Burda mis gibi kız var, senin gözün hala dışarda Razz
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 4:37 pm

Kuma biraz 'kaba' bir tabir oldu.
Benim sevgilim var şu an ama tek sevgiliyle yetinemeyen bir karakterim Razz Ve sevgilim her zaman 1. planda kalacak. Ve ileride esaslı planlarım var Razz (evlilik gibi ama 4. sınıfta) ama evleneceğim kişi sitede değil. Karakterlerden birinin yakını. Ve olaylar baya karışacak ondan sonra. Şuanki sevgilimle de seninlede gizli görüşebilirim o zaman.
Yasak aşkın olursam April'dan kaçmak zor olur ama aynı zamanda da heyecanlı tabii Very Happy Ve başarırızda zaten. Very Happy
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 7:04 pm

Hahhaha April, senin de bana sadık kalmayacağına eminim.

Alexis. 1. Joseph ve tüm NY'den sonra bana söylenebilecek başka bir şey bırakmadın zaten. Eklendin!
Misafir
Misafir

Robert arayışta! Empty
MesajKonu: Geri: Robert arayışta!   Robert arayışta! EmptySalı Eyl. 14, 2010 3:42 pm

Yasak askLara ekLeneyım barı bısı kaLmadı Razz Razz Very Happy

Robert arayışta!
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Robert's Phone