Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
x Aprilinca x Pam10 x Aprilinca x Lalea10

x Aprilinca x

YazarMesaj
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:32 am

Şenel'de taze kurgu var anacım. Razz

İyi huylu, yerinde çılgın, yerinde ağırbaşlı April'cığın başına neleer neler gelecek!? Son model arabanın içine kendilerini atmış dört genç, bar, içki ve eğlencenin girdap gibi döndüğü gecenin sonunda kaza yaparlar. İçlerindeki tek talihsiz April olduğundan tek ağır yaralı da kendileridir. Diğer üç genç burnu kanamadan kurtulur fakat olaydaki baş zavallı Aph hastaneye kaldırılır, orada hafıza kaybına uğradığı işte şu şu yaraları aldığı filan öğrenilecektir. O günden sonra hayatı köklü bir değişime uğrar. Asıllı bir darbe aldığı için hafızasına inen format da fazlaca büyük olur. Neyin ne olduğunu kestiremez ve gündeme oturan sürtüklerle takılmaya başlar. N'aptığını anlayamadan kendini, birkaç gün önce gitmesi imkansız olan ortamlarda bulur. Çıkaracağımız önerme şudur ki April feci bir değişime uğramıştır Very Happy Bunun ne kadar süreceği de belli değil elbette. Anılar yavaş yavaş gelecek, işler karışacak. Aklımda daha pek çok şey var onlar da yeri geldikçe :F

İhtiyaç listesi ~

○ Kaza yapan arabada benle bulunan 3 kişi. En az birinin erkek olması istiyorum aslında. Şunu da söyleyeyim diğer üç kişi burnu kanamadan kurtulanlar sınıfından Very Happy
-Justin David Volterras
-Elena Russell
Amy Clare

○ Hastaneye kaldırıldığımda çok üzülen ve zamanının çoğunu benimle geçirmeye karar veren bir ya da iki yakın arkadaş. Aileden de olabilirler elbette. April'la ilgilenecek manevi hemşire gibi işte.
-Chelsea Rosalié Bathory

○ Ayrıca googleda sürtük diye aratsam ilk başta çıkacak türden birileri gerek Very Happy Geçmişini hatırlamayan April'ı ayartacaklar, birlikte takılacağız. Bilmediğim ortamlara giriş bileti hesabı. *-*
-Alexis Bathory

○ Takılacağım erkekler var sonra. Kazayla değişen karakterim sürtüklüğe kayar gibi sonuçta. Macera yaşanacak erkekler aranır :F

○ April'ı azarlayacak, onu yeniden doğru yola sokmaya çalışacak ve hafızasının fabrika ayarlarına dönmesi için uğraşacak birileri de listenin son maddesi Very Happy
-Chelsea Rosalié Bathory
Alessandra C. Volterras

En son April Roxane Bathory tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 8:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:40 am

○ Ayrıca googleda sürtük diye aratsam ilk başta çıkacak türden birileri gerek Very Happy Very Happy Ahaha.
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:42 am

○ Hastaneye kaldırıldığımda çok üzülen ve zamanının çoğunu benimlegeçirmeye karar veren bir ya da iki yakın arkadaş. Aileden deolabilirler elbette. April'la ilgilenecek manevi hemşire gibi işte.
ve
○ April'ı azarlayacak, onu yeniden doğru yola sokmaya çalışacak vehafızasının fabrika ayarlarına dönmesi için uğraşacak birileri delistenin son maddesi

2sinide istiyorum Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:46 am

○ Kaza yapan arabada benle bulunan 3 kişi. En az birinin erkek olmasıistiyorum aslında. Şunu da söyleyeyim diğer üç kişi burnu kanamadankurtulanlar sınıfından

Kazayı ben yapnmış olurum Very Happy Rosalie'yi bulmak, ona ulaşmak ve süpriz yapmak için yardımını istiyorum. Sende kabul ediyorsun. Ama o kazayı yaptığımı ve hafızanın kayboluşuna neden olduğumu öğrenince benden nefret edecek Razz
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:48 am

Ohaa Very Happy Süper kurgu. Justin aynı zamanda suçluluk duyacak bu olaylardan dolayı. April'da hatırlamadığı için Justin'i, kazaya sebep olduğunu öğrenince o da nefret edecek Razz Razz
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 10:56 am

Heey güzel gidiyor Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:12 am

Çünkü kurgu güzel Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:17 am

Dün gece uyuklarken geldi ilham ondandır Rolling Eyes Birkaç kişi daha bulunca rpleri hayata geçiririz artık Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:20 am

Yep Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 11:39 am

Evet karışıyor baya Very Happy Bu arada rpye yazdıım Şenel Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:16 pm

Bende arabada olabilirim sanırım XD
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPaz Eyl. 12, 2010 8:20 am

Timam sen de gel Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPaz Eyl. 12, 2010 12:40 pm

○ Kaza yapan arabada benle bulunan 3 kişi. En az birinin erkek olması istiyorum aslında. Şunu da söyleyeyim diğer üç kişi burnu kanamadan kurtulanlar sınıfından

Bu kişilerden biri olabiirim Very Happy Arka koltukta oturum sesiz sedasız Razz
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPaz Eyl. 12, 2010 12:45 pm

Bizimlesin Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 4:08 pm

○ April'ı azarlayacak, onu yeniden doğru yola sokmaya çalışacak ve hafızasının fabrika ayarlarına dönmesi için uğraşacak birileri de listenin son maddesi

hadi bunun biriside ben olayım Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 4:12 pm

Birlikte uğraşırız Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 8:34 pm

Tamamdır Very Happy

Artık başlatsak mı rpleri ? Okul açılacak *-* Bir an önce hayat macerasını yaşasın April can Razz
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 9:39 pm

Bence de başlayalım. 2 kurgu birden Razz Okul açılınca bu kadar fazla uzun kalamcaz cnku biz.
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 11:08 pm

Ben nereye uyuyorum bilemiyorum Very Happy Very Happy Alexis'in sevgilisi falan işte Very Happy neresi olursa bana da uyar Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 12:02 am

April'la barlarda takılırken yanlarında olursun Very Happy April'ın sürtükleşme evresinde.
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 12:15 am

Tam da onu diyecektim Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 12:31 am

Kalp kalbe karşıdır Very Happy
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 18, 2010 7:00 pm

Very Happy

Kazada bulunacaklara sesleniyorum. Detayları belirleyip rpleri başlatalım. Gecenin bir vakti Barcade'den çıkışta olabilir mesela kaza. Barın ordaki yolların birinde kaboom! Sonrası malum, hastane ambiyansı :F Rplere orda devam ederiz, narkoz etkisinde ne kadar malzeme çıkarsa Razz

Ne dersiniz?
Misafir
Misafir

x Aprilinca x Empty
MesajKonu: Geri: x Aprilinca x   x Aprilinca x EmptyC.tesi Eyl. 18, 2010 7:28 pm

Melisa ve Başak olarak sesleniyoruz xd Süper!

x Aprilinca x
1 sayfadaki 1 sayfası