| x Aprilinca x | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 11, 2010 10:32 am | |
| Şenel'de taze kurgu var anacım. İyi huylu, yerinde çılgın, yerinde ağırbaşlı April'cığın başına neleer neler gelecek!? Son model arabanın içine kendilerini atmış dört genç, bar, içki ve eğlencenin girdap gibi döndüğü gecenin sonunda kaza yaparlar. İçlerindeki tek talihsiz April olduğundan tek ağır yaralı da kendileridir. Diğer üç genç burnu kanamadan kurtulur fakat olaydaki baş zavallı Aph hastaneye kaldırılır, orada hafıza kaybına uğradığı işte şu şu yaraları aldığı filan öğrenilecektir. O günden sonra hayatı köklü bir değişime uğrar. Asıllı bir darbe aldığı için hafızasına inen format da fazlaca büyük olur. Neyin ne olduğunu kestiremez ve gündeme oturan sürtüklerle takılmaya başlar. N'aptığını anlayamadan kendini, birkaç gün önce gitmesi imkansız olan ortamlarda bulur. Çıkaracağımız önerme şudur ki April feci bir değişime uğramıştır Bunun ne kadar süreceği de belli değil elbette. Anılar yavaş yavaş gelecek, işler karışacak. Aklımda daha pek çok şey var onlar da yeri geldikçe :F İhtiyaç listesi ~ ○ Kaza yapan arabada benle bulunan 3 kişi. En az birinin erkek olması istiyorum aslında. Şunu da söyleyeyim diğer üç kişi burnu kanamadan kurtulanlar sınıfından -Justin David Volterras-Elena RussellAmy Clare○ Hastaneye kaldırıldığımda çok üzülen ve zamanının çoğunu benimle geçirmeye karar veren bir ya da iki yakın arkadaş. Aileden de olabilirler elbette. April'la ilgilenecek manevi hemşire gibi işte. -Chelsea Rosalié Bathory○ Ayrıca googleda sürtük diye aratsam ilk başta çıkacak türden birileri gerek Geçmişini hatırlamayan April'ı ayartacaklar, birlikte takılacağız. Bilmediğim ortamlara giriş bileti hesabı. *-* -Alexis Bathory○ Takılacağım erkekler var sonra. Kazayla değişen karakterim sürtüklüğe kayar gibi sonuçta. Macera yaşanacak erkekler aranır :F ○ April'ı azarlayacak, onu yeniden doğru yola sokmaya çalışacak ve hafızasının fabrika ayarlarına dönmesi için uğraşacak birileri de listenin son maddesi -Chelsea Rosalié BathoryAlessandra C. Volterras
En son April Roxane Bathory tarafından Çarş. Eyl. 15, 2010 8:35 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 11, 2010 10:56 am | |
| Heey güzel gidiyor |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 11, 2010 11:17 am | |
| Dün gece uyuklarken geldi ilham ondandır Birkaç kişi daha bulunca rpleri hayata geçiririz artık |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 11, 2010 5:16 pm | |
| Bende arabada olabilirim sanırım XD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 12, 2010 8:20 am | |
| Timam sen de gel |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 12, 2010 12:40 pm | |
| ○ Kaza yapan arabada benle bulunan 3 kişi. En az birinin erkek olması istiyorum aslında. Şunu da söyleyeyim diğer üç kişi burnu kanamadan kurtulanlar sınıfından Bu kişilerden biri olabiirim Arka koltukta oturum sesiz sedasız |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 12, 2010 12:45 pm | |
| Bizimlesin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Çarş. Eyl. 15, 2010 4:08 pm | |
| ○ April'ı azarlayacak, onu yeniden doğru yola sokmaya çalışacak ve hafızasının fabrika ayarlarına dönmesi için uğraşacak birileri de listenin son maddesi hadi bunun biriside ben olayım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Çarş. Eyl. 15, 2010 4:12 pm | |
| Birlikte uğraşırız |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Çarş. Eyl. 15, 2010 8:34 pm | |
| Tamamdır Artık başlatsak mı rpleri ? Okul açılacak *-* Bir an önce hayat macerasını yaşasın April can |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Çarş. Eyl. 15, 2010 11:08 pm | |
| Ben nereye uyuyorum bilemiyorum Alexis'in sevgilisi falan işte neresi olursa bana da uyar |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Perş. Eyl. 16, 2010 12:15 am | |
| Tam da onu diyecektim |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 18, 2010 7:00 pm | |
| Kazada bulunacaklara sesleniyorum. Detayları belirleyip rpleri başlatalım. Gecenin bir vakti Barcade'den çıkışta olabilir mesela kaza. Barın ordaki yolların birinde kaboom! Sonrası malum, hastane ambiyansı :F Rplere orda devam ederiz, narkoz etkisinde ne kadar malzeme çıkarsa Ne dersiniz? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 18, 2010 7:28 pm | |
| Melisa ve Başak olarak sesleniyoruz xd Süper! |
|
| |
| x Aprilinca x | |
|