Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Karışık Duygular Pam10 Karışık Duygular Lalea10

Karışık Duygular

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Karışık Duygular Empty
MesajKonu: Karışık Duygular   Karışık Duygular EmptyCuma Eyl. 10, 2010 8:51 pm

Amy Clare~EarlyThompsan
Öğleden sonra 4 civarı

Early ile mesajlaşmıştık ve saat 4’te buluşmaya karar verdik. Gerçekten heyecanlanmıştım. Çünkü ondan hoşlanıyordum. Vurdum duymaz ,umursamaz , agrasif ben ilk defa birisinden gerçek anlamda hoşlanıyordum. Hemde beraber takıldığımız beni yakın arkadaşı olarak gören birisinden. “Off” dedim ve yastığı yüzümden çekip tavanı izlemeye başladım.” Bu duygu ne kadar berbat bir şeymiş. “ diye kendi kendime söyleniyordum. Daha fazla bunları düşünmemeye karar verdim ve yataktan kalkıp dolabımın yanına gittim.Hazırlanmaya başlamalıydım. Uzun süren bir kararsızlıktan sonra altıma krem rengi bir short , üstüme üzerinde Tiffany yazan askılı bir bluz, ayağıma da siyah converslerimi giydim. Makyajımı hafif bir fondoten , rimel ve açık pembe parlatıcımla tamamladım. Saçlarıma sıra geldiğinde ise her zamanki gibi salık bırakmak yerine perçemlerim haricinde kalan kısmı at kuyruğu şeklinde toplamayı tercih ettim. Hazırlandıktan sonra aynada kendime baktımve görüntümü beğendim. Hem şık , hem de spor giyinmiştim. Gülümseyerek çantamı aldım ve Starbucksa gitmek için son model arabama bindim.

25 dakika sonra cafeye varmıştım ve saat daha 3.30’du. Yani Early’nin gelmesine yarım saat vardı. Arabadan inip cafeye doğru yürümeye başladım. Karşıya geçerken birkaç çocuğun bakışlarını üzerimde hissettim ve bende bakışlarına karşılık verdim. Napıyım huyum buydu. Kendi halime gülümseyerek cafenin kapısını açtım ve mis gibi kahve kokusuyla karşılandım. İçeriye girdiğimde şansıma her zaman oturduğum cam kenarındaki masanın boş olduğunu gördüm.Orada oturmak benim en çok sevdiğim şeylerden biriydi.Masaya oturduğumda siparişimi verdim.Her zamanki gibi az şekerli kahve ve yanında franbuazlı paste sölemiştim.Bu ikiliye bayılıyordum.

Kahvemi yudumlarken dışarıdan geçen insanları izliyordum ve o sırada kapı açıldı. Kafamı o yöne çevirince içeri girenin Early olduğunu gördüm
.
Misafir
Misafir

Karışık Duygular Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Duygular   Karışık Duygular EmptyCuma Eyl. 10, 2010 9:37 pm

Lanetli sabahlardan birine uyanmıştım yine. Her zaman ki gibi geç kalkıyordum. Geç açıyordum kahpe dünyaya gözlerimi. Fakat alışmıştım bu hayata, güneşin her zaman ki dediğim gibi kellemi kavurduğu vakit yola koyulmak zorundaydım. Sabahın körü dediğim öğle vaktinde uyandığımda. Cep telefonumu gözden geçirmiştim. On binlerce mesaj var gibi gözüküyordu. Aslında değildi. Tek mesaj Amy'den gelmişti. Amy hayallerimde ki kıza benziyor gibiydi. Siyah saçlar, güzel dudaklar ve vücut. Tam istediğim gibiydi. Benimle buluşmak istediğini söylüyordu öpücüklü mesajında. Pek de olumsuz yanıt verecek havamda değildim. Bir kaç dakika mesajlaşarak Starbucks'da buluşmaya karar vermiştik. Yataktan her zamanki gibi 'Kip-Up' yaparak kalkmıştım ve odamdaki lavaboya girdim. Dişlerimi fırçaladıktan sonra kendime bakmıştım. Saçlarım iyi görünüyordu. Gözlerimi kapadım ve 3 jole markasından birisini gözlerim kapalı olarak seçmiştim. Hafif sürmekte yarar vardı. İşimi gördükten sonra malzemeleri kaldırdım ve kısa ve gürültülü bir öksürükle odama geri girmiştim. Dolabıma yaklaşmıştım. Evde kimse yoktu sanırım. Salondan genelde baş ağrıtıcı şekilde ses gelirdi fakat bu gün bu ses yerini sessiz bir gürültüye bırakmıştı. Sessizlik gerçekten gürültülüydü. Üzerime kısa kollu açık mor bir gömlek giymiştim. Altımda her zaman ki gibi siyah pantolon vardı. Dolabımı tekrar kapatırken saatin çoktan 15:30 olduğunu farketmiştim. Bir an önce evden çıkmalıydım. Odamın dış kapısını araladım ve başımı kapıdan dışarı çıkarmıştım. "Anne?" annem evde yok gibiydi. Benim için daha iyi bir durumdu çünkü annemin evde olmadığı günlerde, eve kız atmaktan başka seçeneğim kalmazdı. Otel odalarından nefret ediyordum. Hiç bir aksesuar kullanmayı düşünmüyordum. Sadece Rayban gözlüklerimi alıp merdivenlerden aşağı inmiştim. Evin kapısını aralayıp sessizce dışarı çıkmıştım. Arabam bahçenin içinde beni bekliyordu. Ford Mustang GT'ye atladığım gibi StarBucks'ın yoluna koyulmuştum. Oraya varmam pek de uzun sürmedi yollar bana açılmıştı. Yada arabama... StarBucks'un önünde park yeri aramak pek de kolay bir mesele değildi. Bir delikanlı bana 10$ karşılığında kendi arabasının yerini bana verebileceğini söylüyordu. Pek de güvenilmez birisine benziyordu. Ona ücreti vermiştim ve kolaylıkla Starbucks'un önüne arabamı park edivermiştim. Bu iş kolay gözüküyordu. Starbucks'dan içeri girmiştim ve içersi pek de kalabalık değildi. Amy cam kenarında dışarsını kolaylıkla gözleyebileceğin bir mekana oturmuştu. Yanına doğru ağır adımlarla yönelmiştim. Tekrar ağır bir şekilde tam Amy'nin önüne oturmuştum. Oturur oturmaz gözlerinin içinde ki cinsel ateşi görebiliyordum. "Selam, bugün çok güzelsin." Gözlerinin içine bakıyordum. Ondan gerçekten hoşlanmışa benziyordum fakat bunu ona yansıtmamalıydım. Yüzünde hafif ve ince bir tebessüm vardı. Bu ifadeyi hiç tanımıyordum. Adı neydi? Aşk mı? Yüzümü onun yüzüne yaklaştırıyordum. Ona bir hoşbulduk öpücüğü konduracaktım. Tam yanağı hedefimdi. Ve de tam 12'den vurmayı planlıyordum. 'Muck... Muck...' Hoşbulduk der gibi iki yanağından öpüvermiştim. Ama öperken öyle yavaş ve hissettirerek öpmüştüm ki hoşbulduk öpücüğü değil de sanki ilişki yıl dönümümüzü kutlar gibiydim.
Misafir
Misafir

Karışık Duygular Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Duygular   Karışık Duygular EmptyPaz Eyl. 12, 2010 1:05 pm

Sonunda Earl gelmişti. Onu görünce midemden başlayıp bütün vücudumu titreten tuhaf bir hisle karşılaşmıştım. Neydi bu böyle.Bedenim bunu tanımlayamıyordu. Bir isim koyamıyordu buna . Aşk mıydı bu ? Heyecan, belki de arzu ? Off , ne oluyordu bana böyle ? O masama doğru her adım atışında kalbim daha hızlı atıyordu ,vücudumu bir heyecan sarıyordu. Yüzüm ateş gibi yanarken, ellerim buz gibi olmuştu.
Göz ucuyla onu izliyordum. Biçimli vücudunu ortaya çıkaran açık mor bir gömlek altına da her zaman ki gibi siyah pantolon giymişti. Aksesuar olarak sadece gözlük takmıştı.Elinde arabasının anahtarı ve cep telefonu vardı. Sonunda masaya gelip karşımdaki sandalyeyi ağır bir biçimde çekip oturmuştu ve "Selam, bugün çok güzelsin” dedi gözlerimin içine bakarak. Saf liseye yeni başlamış kızlar gibi beni beğendiği için mutlu olmuştum. Halbuki bugüne kadar hep öyle kişilerle dalga geçerdim. Kendi halime gülümsedim. Ben Early cevap vermeden sandalyesinden kalkıp yüzünü yüzüme yakınlaştırdı. Her zamanki gibi bir hoş bulduk öpücüğü bekliyordum. Kısa ve arkadaşça bir öpücük beklerken, farklı anlam içericek kadar uzun ve doyurucu bir şekilde öpmüştü iki yanağımdan da. Bu yakınlığı fırsat bilerek parfümünün kokusunu içime çekmiştim. O geri çeklince yüzümün kızardığını hissediyordum. İşte o an saçlarımı topladığıma pişman olmuştum. Çünkü yüzümü gizleyecek bir şey yoktu. Bende geri çekildim ve kafamı dışarı çevirdim. Bu ani hareketime biraz şaşırdı ve sandalyesine tekrar oturdu. Derin bir nefes aldıktan sonra tekrar Early’e döndüm. “ İlk olarak hoş geldin. Hem şunu belirtmek isterim ben her zaman güzelim . “ dedim ve gülümsedim. Sonunda eski halime dönmüştüm.
Misafir
Misafir

Karışık Duygular Empty
MesajKonu: Geri: Karışık Duygular   Karışık Duygular EmptyPtsi Eyl. 27, 2010 3:09 pm

Uzun bir süredir rpyi bekiliyorum ama yazmıyorsun. O yüzden rpden ayrılıyorumm

Karışık Duygular
1 sayfadaki 1 sayfası