| Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Perş. Eyl. 09, 2010 7:53 pm | |
| Bir basketball takımından kankam (erkek olacak ve basketball oynayacak profesyonel bir şekilde) - Jared Majevski -
Bir eski sevgili. Bu eski sevgiliyle arada kaçamaklar yapacağım. Eski sevgilim olacak şahsın bir partneri olmalı. Benimde bir partnerim var. Arada kaçamak yapıp birlikte takılacağız. +
Birlikte vakit geçirdiğim en iyi arkadaşım (bir kız olmalı) + Chelsea Rosalié Bathory
Bana aşık olan fakat benim pek de tipim olmayan bir kız olmalı (bana aşkını her zaman dile getirecek ama ben takmayacağım) + Ophelia McGowen
Takıldığım grup (istek üzerine xD) - Amy Clare + Elizabeth Tiffany Meester - Jamié C. Estaign + - +
En son Earl Thompson tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Perş. Eyl. 09, 2010 7:56 pm | |
| Jared Majevski-Şu basketbolcu xD
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Perş. Eyl. 09, 2010 8:01 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Perş. Eyl. 09, 2010 9:01 pm | |
| Birlikte vakit geçirdiğim en iyi arkadaşım (bir kız olmalı) ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Perş. Eyl. 09, 2010 9:20 pm | |
| eklendin Chelsea Rosalié Bathory |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:09 am | |
| ama fazla kurgun yokki :/ yani takıldığım grup filan deseydin bari |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:11 am | |
| Bende tam onu dicektim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:18 am | |
| istek üzerine ikinizide ekledim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:19 am | |
| Heheh sağol |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:19 am | |
| teşekkürler |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 10:20 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 11:35 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 11:36 am | |
| tabiisii bebeğim ekliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 1:19 pm | |
| Takıldığım grup? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Cuma Eyl. 10, 2010 9:42 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) C.tesi Eyl. 11, 2010 5:14 pm | |
| Takıldığım grubua at o zaman ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) C.tesi Eyl. 11, 2010 8:12 pm | |
| Bir eski sevgili. Bu eski sevgiliyle arada kaçamaklar yapacağım. Eskisevgilim olacak şahsın bir partneri olmalı. Benimde bir partnerim var.Arada kaçamak yapıp birlikte takılacağız. ama ünlü konusunda neden böylesin hiç anlamış değilim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) C.tesi Eyl. 11, 2010 8:36 pm | |
| sende taktın ünlüme :@ elijah wood kötü mü? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) | |
|