Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Pam10 Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Lalea10

Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) Empty
MesajKonu: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 7:53 pm

Bir basketball takımından kankam (erkek olacak ve basketball oynayacak profesyonel bir şekilde)
- Jared Majevski
-

Bir eski sevgili. Bu eski sevgiliyle arada kaçamaklar yapacağım. Eski sevgilim olacak şahsın bir partneri olmalı. Benimde bir partnerim var. Arada kaçamak yapıp birlikte takılacağız.
+

Birlikte vakit geçirdiğim en iyi arkadaşım (bir kız olmalı)
+ Chelsea Rosalié Bathory

Bana aşık olan fakat benim pek de tipim olmayan bir kız olmalı (bana aşkını her zaman dile getirecek ama ben takmayacağım)
+ Ophelia McGowen

Takıldığım grup (istek üzerine xD)
- Amy Clare
+ Elizabeth Tiffany Meester
- Jamié C. Estaign

+
-
+

En son Earl Thompson tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 7:56 pm

Jared Majevski-Şu basketbolcu xD

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 8:01 pm

eklendi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 9:01 pm

Birlikte vakit geçirdiğim en iyi arkadaşım (bir kız olmalı) ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 9:20 pm

eklendin Chelsea Rosalié Bathory
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:09 am

ama fazla kurgun yokki :/ yani takıldığım grup filan deseydin bari Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:11 am

Bende tam onu dicektim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:18 am

istek üzerine ikinizide ekledim Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:19 am

Heheh sağol Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:19 am

Very Happy teşekkürler
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 10:20 am

ne demek canım:)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 11:35 am

Bana aşık olan fakat benim pek de tipim olmayan bir kız olmalı (bana aşkını her zaman dile getirecek ama ben takmayacağım) Very Happy
buna ekLıyosun dımı Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 11:36 am

tabiisii bebeğim ekliyorum
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 1:19 pm

Takıldığım grup? Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyCuma Eyl. 10, 2010 9:42 pm

eklendin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 5:14 pm

Takıldığım grubua at o zaman ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 8:12 pm

Bir eski sevgili. Bu eski sevgiliyle arada kaçamaklar yapacağım. Eskisevgilim olacak şahsın bir partneri olmalı. Benimde bir partnerim var.Arada kaçamak yapıp birlikte takılacağız.

ama ünlü konusunda neden böylesin hiç anlamış değilim Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyC.tesi Eyl. 11, 2010 8:36 pm

sende taktın ünlüme :@ elijah wood kötü mü?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)   Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P) EmptyPaz Eyl. 12, 2010 12:51 am

Daha iyi olabilir Very Happy Gözleri ve yüz tipi çok tuhaf Razz

Thompson İlanları (Hadi olmadı M1 Grand :P)
1 sayfadaki 1 sayfası