Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 Pam10 4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 Lalea10

4 kelime 1 cümle

Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 Empty
MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 12, 2010 11:43 pm

Peşimden koşup "yüzüme ne kapatıyon len" diyen küçük kızı "Selpak almayacağım" diyerek kendimden uzaklaştırdım Razz

tıkır~waffle~rosalié~asil
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPaz Eyl. 12, 2010 11:55 pm

Rosalié adında asil bir kız aldığı waffleların parasını tıkır tıkır ödedi.
sizin-derdiniz-ne-birbirinizle
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 12:17 am

Bir öğretmenimin Rosé'la yanımıza gelip sizin birbirinizle derdiniz ne, diyip kulaklarımızı çektiği günü unutamıyorum.

uslu~duracağıma~söz~veriyorum .p
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 12:44 am

April dedi ki "uslu duracağıma söz veriyorum."

işte-benim-kızım-! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 8:44 am

Dışarıdan izlediğim kavgada öğretmen "İşte benim kızım. " diyerek olaya son verdi.
maç-sinir-pelerin-sahne
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:05 am

Ve maç 'sahnesine' pelerinle çıkan Ömer Aşık ritm tutan alkışları toplayıp sinirle potaya geçiyiyor, aferin Ömer.

sumocu~sıska~mouse~sol

En son April Roxane Bathory tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 9:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:07 am

Kendini sıska sanan sumocu mouse'un sol tuşuna yanlışlıkla oturdu.
Very Happy

kedi - kerem - katil - kuşak
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 9:12 am

Yine kelimeleri eksik yazmışım ouf :i

İşte sol tarafta siyah kuşak karateci kedigillerden Mükremin, sağda ise kedinin katili olacağa benzeyen 100 kiloluk Kereem! Kapışın kapışın Razz

falcı~ayak~çıkık~omuz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Eyl. 13, 2010 6:57 pm

Falcı kadın ayak falıma bakarak çıkık omuzumu anladı. Vay be!
cocomocococo-dudak-Tawni-kibirli
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptySalı Eyl. 14, 2010 10:20 am

O ne lem öyle Very Happy

Pis sarışın Tawni dudaklarını kibirle büzerek "cocomocococo" diyince bunu küfür sanan Sonny "seni pis sapık sersem" diyerek bildiği küfürleri döktürdü .p

ömer~aşık~şanslı~çarpıntı
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 1:56 pm

Heey bir Sonny izleyicisii .Y Very Happy Cocomocococo Tawni'nin favori ruju Very Happy
Aşık Ömer dikkatsizliği yüzünden duvara çarptı ama şanslı imiş ki bir şey olmadı.
Asdaasads-kopuş-5D-stayla
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyÇarş. Eyl. 15, 2010 8:39 pm

Asdaasads adlı bir emo, kurtuluşu apaçi staylaya geçişte bularak 5D apaçi filmleri eşliğindeki kopuşlarda hayatını kaybetti. Arkasından üzülen bulunamadığı bildirildi Razz

aşk~meşk~kek~tek
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 12:21 am

Aşk meşk olayları yüzünden kadıncağız kendini tek günde binlerce kek yaparak avuttu. Ardından obez oldu.
XXS-Matrak-Recep-İvedik
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 5:23 pm

Matrak Recep İvedik XXS bir t-shirt'ü giymeye çalışınca görevli kadın gülmekten kırıldı.

Britney - çorap - dans - elektroşok
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 16, 2010 11:35 pm

Britney bir klibinde fileli çorabıyla dans ederken elektoroşok yiyor.
Kazanan-kayık-Dracula-Bathory
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 17, 2010 9:21 am

Demetri Bathory Dracula tarafından ısırıldığı için düşmanları onu kazık yerine yanlışlıkla kayıkla şişlemeye çalıştılar ama kazanan taraf Demetri oldu.

vaay~don~kişot~orman
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPerş. Eyl. 23, 2010 3:44 pm

Vaay ,bizim ultra terbiyeli don kişot ormanda yarı çıplak geziyormuş ; ne ayak ?!

Bu cümlenin iğrençliği için kendimi kınıyorum.

Bahar ~ Hava ~ Yalnız ~ Çiçek
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyCuma Eyl. 24, 2010 2:34 pm

Bahar havasını içime çekerken, çiçek getirirdi ve giderdi o yanlız çocuk hemen. Yalnız çocuk derdim ona, adını bile söylemezdi. Gözleriyle konuşur, sözlerini kalbime işlerdi. Bakışları kelimelerinden güzeldi.

Olmak-sevmek-acı-çekmek
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyC.tesi Ekim 02, 2010 4:20 pm

Beyazları sevmek onları renklilerle birlikte yıkamak değildir ama beyaz olmak bir renkli çamaşırı sevip de aynı makineye giremeyerek acı çekmektir!

tabanca ~ at ~ modern ~ kadın
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPaz Ekim 03, 2010 3:03 pm

Kadınlar her zaman modern erkeklerı severler. Modern erkek kavramına at bınmek ve terbıyelı tabanca kullanmak gırer.

Iyyy bu ne yaa Very Happy Very Happy Kendımden sogudum Very Happy Very Happy

Sevgili - Bulut - Kahkaha - Şizofreni

Alttakıne azıcık zor seyler verdım sanırım Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 04, 2010 1:54 pm

Şizofreni sevgilim ne zaman bulut görse kahkaha atıyordu.
~Son
~Acı
~Ölüm
~Aşk
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 04, 2010 2:50 pm

Ey, benliğime sıçrayan aşk, dayan; bu son acı, son sahneler, perde kapanır ardında ölüm.

pesimist anlar Razz hep bu üstteki yüzünden Very Happy

coni ~ fasulye ~ elmalı ~ davul
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 04, 2010 4:44 pm

Davulun içinde servis edilen elmayı fasulyenin adı Coni'ymiş.
Aasdasds.

Parlak-pantolon-nefret-okul !
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:15 pm

Okulda parlak pantolon giyen öğrencilerden nefret ediyordu. Smile
Kan-Katliam-Çığlık-Öfke.
Melankoliye devam Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: 4 kelime 1 cümle   4 kelime 1 cümle - Sayfa 3 EmptyPtsi Ekim 04, 2010 5:33 pm

Gırtlağında öfke paramparça, kan revan duygular bu katliamda; öfkenin payına fazlası çıktı.

yağmur ~ hüzün ~ kaos ~ rezil

yazdıklarımdan huylanmaya başladım Razz

4 kelime 1 cümle
3 sayfadaki 4 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
 Similar topics
-
» 4 kelime 1 cümle