| 4 kelime 1 cümle | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Paz Eyl. 12, 2010 11:43 pm | |
| Peşimden koşup "yüzüme ne kapatıyon len" diyen küçük kızı "Selpak almayacağım" diyerek kendimden uzaklaştırdım tıkır~waffle~rosalié~asil |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Paz Eyl. 12, 2010 11:55 pm | |
| Rosalié adında asil bir kız aldığı waffleların parasını tıkır tıkır ödedi. sizin-derdiniz-ne-birbirinizle |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 12:17 am | |
| Bir öğretmenimin Rosé'la yanımıza gelip sizin birbirinizle derdiniz ne, diyip kulaklarımızı çektiği günü unutamıyorum.
uslu~duracağıma~söz~veriyorum .p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 12:44 am | |
| April dedi ki " uslu duracağıma söz veriyorum." işte-benim-kızım-! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 8:44 am | |
| Dışarıdan izlediğim kavgada öğretmen "İşte benim kızım. " diyerek olaya son verdi. maç-sinir-pelerin-sahne |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 9:05 am | |
| Ve maç 'sahnesine' pelerinle çıkan Ömer Aşık ritm tutan alkışları toplayıp sinirle potaya geçiyiyor, aferin Ömer.
sumocu~sıska~mouse~sol
En son April Roxane Bathory tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 9:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 9:07 am | |
| Kendini sıska sanan sumocu mouse'un sol tuşuna yanlışlıkla oturdu. kedi - kerem - katil - kuşak |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 9:12 am | |
| Yine kelimeleri eksik yazmışım ouf :i İşte sol tarafta siyah kuşak karateci kedigillerden Mükremin, sağda ise kedinin katili olacağa benzeyen 100 kiloluk Kereem! Kapışın kapışın falcı~ayak~çıkık~omuz |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Eyl. 13, 2010 6:57 pm | |
| Falcı kadın ayak falıma bakarak çıkık omuzumu anladı. Vay be! cocomocococo-dudak-Tawni-kibirli |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Salı Eyl. 14, 2010 10:20 am | |
| O ne lem öyle Pis sarışın Tawni dudaklarını kibirle büzerek "cocomocococo" diyince bunu küfür sanan Sonny "seni pis sapık sersem" diyerek bildiği küfürleri döktürdü .p ömer~aşık~şanslı~çarpıntı |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Çarş. Eyl. 15, 2010 1:56 pm | |
| Heey bir Sonny izleyicisii .Y Cocomocococo Tawni'nin favori ruju Aşık Ömer dikkatsizliği yüzünden duvara çarptı ama şanslı imiş ki bir şey olmadı. Asdaasads-kopuş-5D-stayla |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Çarş. Eyl. 15, 2010 8:39 pm | |
| Asdaasads adlı bir emo, kurtuluşu apaçi staylaya geçişte bularak 5D apaçi filmleri eşliğindeki kopuşlarda hayatını kaybetti. Arkasından üzülen bulunamadığı bildirildi aşk~meşk~kek~tek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Perş. Eyl. 16, 2010 12:21 am | |
| Aşk meşk olayları yüzünden kadıncağız kendini tek günde binlerce kek yaparak avuttu. Ardından obez oldu. XXS-Matrak-Recep-İvedik |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Perş. Eyl. 16, 2010 5:23 pm | |
| Matrak Recep İvedik XXS bir t-shirt'ü giymeye çalışınca görevli kadın gülmekten kırıldı.
Britney - çorap - dans - elektroşok |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Perş. Eyl. 16, 2010 11:35 pm | |
| Britney bir klibinde fileli çorabıyla dans ederken elektoroşok yiyor. Kazanan-kayık-Dracula-Bathory |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Cuma Eyl. 17, 2010 9:21 am | |
| Demetri Bathory Dracula tarafından ısırıldığı için düşmanları onu kazık yerine yanlışlıkla kayıkla şişlemeye çalıştılar ama kazanan taraf Demetri oldu.
vaay~don~kişot~orman |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Perş. Eyl. 23, 2010 3:44 pm | |
| Vaay ,bizim ultra terbiyeli don kişot ormanda yarı çıplak geziyormuş ; ne ayak ?!
Bu cümlenin iğrençliği için kendimi kınıyorum.
Bahar ~ Hava ~ Yalnız ~ Çiçek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Cuma Eyl. 24, 2010 2:34 pm | |
| Bahar havasını içime çekerken, çiçek getirirdi ve giderdi o yanlız çocuk hemen. Yalnız çocuk derdim ona, adını bile söylemezdi. Gözleriyle konuşur, sözlerini kalbime işlerdi. Bakışları kelimelerinden güzeldi.
Olmak-sevmek-acı-çekmek |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle C.tesi Ekim 02, 2010 4:20 pm | |
| Beyazları sevmek onları renklilerle birlikte yıkamak değildir ama beyaz olmak bir renkli çamaşırı sevip de aynı makineye giremeyerek acı çekmektir!
tabanca ~ at ~ modern ~ kadın |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Paz Ekim 03, 2010 3:03 pm | |
| Kadınlar her zaman modern erkeklerı severler. Modern erkek kavramına at bınmek ve terbıyelı tabanca kullanmak gırer. Iyyy bu ne yaa Kendımden sogudum Sevgili - Bulut - Kahkaha - ŞizofreniAlttakıne azıcık zor seyler verdım sanırım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Ekim 04, 2010 1:54 pm | |
| Şizofreni sevgilim ne zaman bulut görse kahkaha atıyordu. ~Son ~Acı ~Ölüm ~Aşk |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Ekim 04, 2010 2:50 pm | |
| Ey, benliğime sıçrayan aşk, dayan; bu son acı, son sahneler, perde kapanır ardında ölüm. pesimist anlar hep bu üstteki yüzünden coni ~ fasulye ~ elmalı ~ davul |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Ekim 04, 2010 4:44 pm | |
| Davulun içinde servis edilen elmayı fasulyenin adı Coni'ymiş. Aasdasds.
Parlak-pantolon-nefret-okul ! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Ekim 04, 2010 5:15 pm | |
| Okulda parlak pantolon giyen öğrencilerden nefret ediyordu. Kan-Katliam-Çığlık-Öfke. Melankoliye devam |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: 4 kelime 1 cümle Ptsi Ekim 04, 2010 5:33 pm | |
| Gırtlağında öfke paramparça, kan revan duygular bu katliamda; öfkenin payına fazlası çıktı. yağmur ~ hüzün ~ kaos ~ rezil yazdıklarımdan huylanmaya başladım |
|
| |
| 4 kelime 1 cümle | |
|