Selin.17.Adana.
Eskilerden olduğumu söyleyebilirim sanırım. Altı yıl falan oldu başlayalı. Dün gibi hatırlarım, rp diye çok komik şeyler yapılırdı. America diye bir site vardı orda kendimi buldum diyebilirim. Tanıdığım, bildiğim neredeyse bütün rpciler oradandır. Ben o zamandan HP rplerinden sıkılmıştım aslında yeni yeni özlüyorum. Farklı bir çok kurgu da rp yaptım sıkılmış olsam da HP’nin yerini bende çok ayrıdır. Aslında RP’yi bırakmıştım, neden bu sitedeyim bilmiyorum açıkçası. RP’ye kendimi fazla kaptırmak istemiyorum bu yüzden belli kurgularda aralıklarla rp yapmayı düşünüyorum. Pek yavaşımdır ama.
Eskiden asosyal olarak nitelendirirlerdi beni şimdi dizimi kırıp da evde oturasım gelmiyor. Dışarı çıkacak kimseyi bulamadığım zaman kapıyorum fotoğraf makinemi sokaklara vuruyorum kendimi, ne kadar iyi geldiğini anlatamam. Hoş makinem bozuldu ama neyse.
Çok üşengecim, film izlemeyi çok severim; ona bile üşeniyorum. Sonunu kim getirecek bunun dediğim zamanlar oluyor. Hayatımı etkileyen iki film vardır ki; ikisinin de Jared Leto’nun filmi olması bir tesadüf müdür yoksa Jared’ın her zaman iyi şeylerin içinde yer almasından mı kaynaklıdır bilemem. Requiem for a dream ve Mr. Nobody. Etkileri tartışılamayacak kadar büyüktür üstümde. Neyse hakkımda fazla ve boş konuşmayayım söylemeden geçemeyeceğim ki siteyi çok sevdim. Bir ton Gossip Girl sitesi gördüm hiçbirine kayıt olmamıştım, gerçekten iyi iş çıkarılmışa benziyor. Umarım iyi vakit geçiririm.