Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
You make me so hot^^ Pam10 You make me so hot^^ Lalea10

You make me so hot^^

YazarMesaj
Misafir
Misafir

You make me so hot^^ Empty
MesajKonu: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptySalı Ağus. 31, 2010 2:35 pm

Yine en sevdiği kıyafetleri giymişti.En sevdiği arabasını almıştı ve en sevdiği mekana gelmişti.Etrafta insanlar vardı.Kızlar dans ediyorlardı.En sevdiği koltuklara geçti ve oturdu.Etrafa bakıyordu içkisinden yudumlar alırken.Birilerini arıyordu bu gecelik takılabileceği.Etraftakilere baktı.Yeni kurban arıyordu adeta.Etrafına bakındı.O sırada kapı açıldı ve biri girdi içeri.Gerçekten güzel görünüyordu.Güzel giyinmişti ve en iyisi de yanlızdı.Onu kalabalık arasından geçene kadar izledi.Yanlızca gitti ve bara oturdu.Joseph bekledi biraz.Belki o da birini bekliyordur diye.Ama kimse gelmedi.Sonunda Joseph'te ayağa kalktı ve ona doğru ilerledi...

Yanına oturdu.Joseph'in geldiğini farketti ve ona doğru baktı.Gülümsedi ve tanımadığı biri olunca etrafa bakmaya koyuldu.Joseph kendi kendine güldü ve o da etrafı izlemeye koyuldu.Aynı zamanda da içkisinden yudum almıştı.Ardından içkisi bitince barmene dönerek "2 viski lütfen" dedi.Barmen hemen hazırladı içkilerini.İçkilerden birisini kendi önüne aldı.Diğerini ise yanındaki bayanın önüne itti nazikçe.Bayan şaşırmış ve bi' o kadar da bunu bekliyormuş gibi göründü.Joseph içkisinden yudum aldı ve "Selam güzelim" dedi. "Yalnızsan bu gece takılabiliriz beraber." dedi ve gülümsedi.Bunları söylerken de karşısındakine yakınlaşmıştı.Aralarındaki mesafe azalmıştı...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptySalı Ağus. 31, 2010 3:00 pm

Yine monoton bir gece. Arabayı HS'e sürüyorum. Bu gece yine evimde uyanmayacağım, bu kesin.
Kapıdan içeri girdiğimde tüm bakışların bana odaklanması her zaman hoşuma gitmiştir. Tek bir mimiğimle kucaklarındaki kızları atıp önümde eğileceklerini biliyordum, defalarca yaşamıştım bunu. Burada bir Tanrıça'ydım. Bir efsane. Pürüzsüz, parlak ve kireç beyazı tenimle, masmavi gözlerimle ve mükemmel vucudumla bir Tanrıça. Her erkek benimle bir gecenin hayalini kurardı. Bu onuru tadanlar tüm şehire anlatmışlardı, bir efsaneydim. Etrafa gülücükler saçarak her zamanki gibi direk bara yöneldim. Geceleri ayık olmayı sevmezdim. "Her zamankinden yakışıklı." dedim Sam'e. Sam barmendi. Bu bardeki favorimdi. Onunla defalarca yatmıştım. Gülümsedi ve votkamı uzattı. Ve tabii yanındada uyuşturucu hapımı. Bir süre etrafıma bakındım, kimi çağıracağıma karar vermeye çalışıyordum. Bana doğru yaklaşanı gördüğümde başta biraz kızmıştım. Ben çağırmadan burada yanıma oturulmayacağını herkes bilirdi. Ama bir yandan da cesareti hoşuma gitmişti. Sert bir görünümü vardı. Yanıma oturdu ve bana baktı. Gülümsedim. Nasıl bir yöntem kullanacağını merak etmiştim. Her seferinde farklı bir şekilde tavlama çalışırlardı, onları o halde izlemek harika. Bir süre etrafımla ilgilendim, çok yavaştı. En sonunda
"2 viski lütfen" dedi. Viski? Favorim değildi ama idare ederdi. Önüme kibarca sürdüğünde şaşırdım. HSde bir centilmen mi? HS tarzına alışkın değil gibiydi ama bu geceden sonra buradaki kuralları öğrenecekti. "Selam güzelim" Centilmen mi demiştim? Unut gitsin. Bir konuşmaya böyle dalanı ilk kez görmüştüm. "Yalnızsan bu gece takılabiliriz beraber." Gürültülü bir kahkaha attım. Burada yeni olmalıydı. Ve ilk hedef olarak 'Tanrıça'yı seçmiş olması ironikti. Burada elbette ilk istenen bendim ama tecrübesizlerle işim olmazdı. Yinede bir şekilde hoşuma gitmişti tavırları. Viskiyi tek dikişte bitirip sertçe masanın üzerine koydum. Ayağa kalktım ve sahnedeki kızlara dönerek 'sahneyi boşaltın' işareti yaptım. Herkes çığlıklar atmaya ve alkışlamaya başlamıştı. Uzun süredir sahneye çıkmamıştım. Müthiş bir dönüş olacaktı. Viski ısmarlayan adama bakıp göz kırptım ve sahneye çıktım. Her zamanki müziğim çalmaya başlamıştı. Justin Bieber - One Less Lonely Girl. Hızlı ama slow. Üzerimdeki elbiseyi yavaşça çıkardım ve VS iç çamaşırlarımla kaldım. Kıpkırmızı ve minicik sütyenim, tangam ve jartiyerimle baştan çıkarıcıydım. Sağ ayağımı direğe doladım ve ellerimi sütyenime götürdüm. Herkes "EVEET! ÇIKAR!" diye bağırıyordu. Şehvetli bir kahkaha attım ve sütyenimi çıkardım. Salladım ve hâlâ bardan beni izleyen ve muhtemelen inanılmaz derecede azmış olan adama fırlattım. Adını bile bilmiyordum ama bu her zamanki için teşekkürler hediyemdi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptySalı Ağus. 31, 2010 3:36 pm

Söylediklerimden sonra kahkaha atmıştı.Bu ise çok hoşuma gitmişti tabii ki.Çok çekiciydi her haliyle.Çok hoşuma gitmişti.Birden bana bakarak ayağa kalktı ve sahneyi boşalttı.Sahneye doğru yürüdü.Bana göz kırptı ve müziği çalmaya başlamıştı.Çok güzel görünüyordu.Sonunda bekleneni yaptı ve üstündeki elbiseyi yavaşça çıkardı.Joseph deli olmuştu.Müthiş bir duyguydu bu.Şimdi sadece kırmızı iç çamaşırıyla kalmıştı.Onu istiyordu Joseph.Ona sahip olmak tek arzusuydu."Tanrım!O bir Tanrıça!" diye düşündü içinden.Büyülü gözlerle onu izliyor ve adeta zevkten dört köşe olmuştu ve sadece herkes gibi ona bakıyordu.O ise sadece Joseph'e bakıyordu.Biliyordu ki şuan da burada bulunan her erkek onun yerinde olmak için herşeylerini verirlerdi.Ardından herkes bağırmaya başladı."EVETT!ÇIKARR!" gibi sesler heryerden çıkıyordu.O ise bir kahkaha attı ve sütyenini de çıkardı.Şuan da inanamıyordu.Aşırı derece azmıştı ve onu istiyordu Joseph.Hala neden barda oturduğuna da anlam veremiyordu.Gidip onu öpmek istiyordu.Ardından karşısındaki bayan sütyenini de Joseph'e attı.Joseph onu elinde tutuyordu.Kendini tutmakta zorlanıyordu.Etraftaki herkes gibi azmıştı ve o sadece Joseph'e bakıyordu.İşte istediği buydu.Tek isteği buydu.Onu istiyordu...Hem de hiçbir şeyi istemediği kadar istiyordu onu.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyÇarş. Eyl. 01, 2010 2:10 pm

Gülümseyerek adama doğru yürümeye başladım. Ellerinde müthiş bir arzuyla süryenimi tutuyordu. Gülümseyerek aramızdaki mesafeyi azaltmaya başladım. Her adımımda gülümsemesi daha daha fazla genişliyordu. En sonunda yanına vardığımda 32 dişinide görebilir haldeydim. Bende gülümsedim ve beni bekleyen kucağına bıraktım bedenimi. Dudaklarımızın arasında ki mesafeyi sıfırladım ve uzun süre öyle kaldım. Bardeki herkes kıskançlıkla izliyor olmalıydı bizi. Erkekler onu kıskanıyordu. Adını bilmediğim adam. Evet, adını bilmiyordum. Ve bu daha çok heyecanlandırıyordu beni. Gizem her zaman çekici olmuştu gözümde. Ellerimi ensesindeki saçlara geçirmiş bedenimi bedenine yaslamıştım. Dudaklarımızın uyumu mükemmeldi. Ona zehrimden veriyordum, müthiş öpücüğümden. Öpüşmenin ardından beni hayatında hiçkimseyi istemediği kadar isteyecekti. Belkide çoktan istiyordu o şekilde, kim bilir. Dudaklarımı 2 santim geriye çektim ve alt dudağını dudaklarımın arasına aldım. Ellerim yüzünden başlayarak tüm bedenini dolandı. Artık adam tam anlamıyla baştan çıkmıştı.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyÇarş. Eyl. 01, 2010 2:25 pm

Sonunda istediği olmuştu.Joseph' doğru ilerliyordu.O geldikçe Joseph istemsizce gülümsüyordu.O geldikçe gülümsemesi öyle yüzüne yayılmıştı ki aptal gibi görünüyorda olabilirdi.O gelirken sütyenleri zevkten öyle bir güçle sıkmıştım ki bir daha kullanılamayacak durumdaydı neredeyse.En sonunda önün gelmişti ve kucağıma oturmuştu.İşte istediğim buydu.O da beni istiyordu.En azından bu gecelik.Ardından Joseph'in dudaklarına yapışmıştı.Joseph hayatında hiç öpmediği zevkle öpüyordu onu.Ellerini onun bedeninin arkasında gezdiriyordu.Kimseyi o kadar istememişti.Karşısındaki ismini bilmediği bayanda gerçek bu işi biliyordu ve çok güzel öpüyordu Joseph'i.Joseph öpüşürken gözleri onun gözlerine baktı.Gerçekten ateş saçıyordu gözlerinden ve onunda zevk aldığını anlayabiliyordu.Sonra gözlerini bara gezdirdi.Herkes imrenerek bakıyordu.Bu çok hoşuna gitmişti.Birden elleriyle ensesini tuttu ve öpüşürken tüm vücüdü değdi birbirine.Ardından dudaklarının arasındaki mesafe artmıştı.Joseph buna üzülmüştü.Ama ardından Joseph'in alt dudağını iki dudağının arasına aldı ve elleriyle yüzünden başlayarak bütün bedenini yokladı Joseph'in.Joseph zevkten çıldırmış gibiydi.Bu gece onunla olmak için herşeyini verirdi.Onunla tek başına bir otel odasında olmak için neler vermezdi.Onu istiyordu.Sadece o ve ben...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 12:35 am

Neden burada zaman kaybediyorduk ki? Ağzımdan çıkacak tek sözle beni otele götürecekti. Neden geciktiriyordum? Neden zevk, hemen, şimdi başlamıyordu? Ayağa kalktım ve elindeki sütyenimi alıp üzerime geçirdim. Sahneye yeniden çıktım ve fırlatmış olduğum elbisemi üzerime geçirdim. Kızlar benim inmemle yeniden sahneye çıktılar. Yinede herkes benim arkamdan bakmaya devam ediyordu, tabii ki. Kapıya doğru yürürken arkamı dönüp adama işaret parmağı kaldırdım ve hafifçe büktüm. Anlamıştı, gülümseyerek peşimden gelmeye başladı. Dışarı çıktığımda yeniden dudaklarını dudaklarımla buluşturdum. Beni otele götürmeliydi, şimdi! Beni istediği ortadaydı. Bunu geciktirmenin anlamı yoktu, şimdi benim olacaktı! Bu gece. Elleri göğüslerimde geziniyordu. Ona hayatında hiç tatmadığı ve muhtemelende tekrar tadamayacağı bir zevki tattıracaktım. Eğer gerçekten iyiyse, bu zevki tekrar tatma hakkı kazanacaktı. Bu bir muammaydı evet. Ama bu gece onunla olacaktı, bu kesindi. Dudaklarımı çekip şehvetli bir kahkaha attım. Geçen bir taksiyi eliyle durdurdu ve hemen içine girdik. Otele gideceğimizi şofore soyledi ve yeniden bedenlerimizin arasındaki mesafe sıfıra indi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 3:15 pm

Zevkten çıldırmıştı adeta.Onu istiyordu.Sadece onu...Otele gidelim dese hemen arkasından gelecekti.Onunla olacaktı bütün gece.O anda indi kucağından ve sütyenini giydi önünde.Joseph ise onu zevkle izliyordu adeta.Çıldırmış gibiydi.O çıldırtmıştı onu.Zevkin doruklarındaydı.Ardından onun kıyafetlerini giydiğini gördüHerkes tabii ki ona bakıyordu.Herkeste Joseph gibi onu istiyordu.Ardından kapıya yöneldi.Joseph onun gideceğini sandı ama o kapının önünde durarak Joseph'e döndü ve gülümseyerek "Gel" hareketi yaptı.Joseph gülümsemeye başladı.İşte beklediği hareketti.Herkes onu imrenen gözlerle izliyordu.Onlarsa kapıdan çıktılar hemen.Harrison Street Club'ten çıkarken elini beline sardı.Ona dokunmak içindeki alevi biraz örtüyordu.Şimdilik yetiyordu bu.Ardından çıktıklarında adını bile bilmediği bayan ona ateşli bir öpücük verdi.Bu işi gerçekten çok iyi biliyordu.Ardından çok şehvetli bir kahkaha attı.Bu Joseph'i tahrik ediyordu.Boynunu öpmeye başladı ve ardından taksi çevirdi ve ona otele gitmesini söyledi.Taksinin arka koltuğuna oturdular birlikte.Yine öpüşmeye başladılar ateşli bir şekilde.Benim olmalıydı buge.Mutlaka benim...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 3:16 pm

Rp Bitmiştir !!!
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

MesajKonu: Geri: You make me so hot^^   You make me so hot^^ EmptyPerş. Eyl. 02, 2010 3:56 pm

Joseph Nicholas Andie 20 Şöhret Puanı 4 Dolar
Alexis Bathory 15 Şöhret Puanı 3 Dolar

You make me so hot^^
1 sayfadaki 1 sayfası