"Çok acelecesin.Bence biraz daha burada takılabiliriz." dedi. Takılmak sözcüğü bana komik geliyordu ama belli etmiyordum. Ardından büyük şaşalı koltuklara doğru ilerlemeye başladı. İlk kendisi oturdu sonrada ben. Gülümsüyordum. bu hareketi nasıl yaptım bilmiyorum. içkinin etkisinden olmalı. Ardından "Biraz daha burada durmanın sakıncası yok bence." dedi gülümsiyerek. Bundan hoşlanmıştım. Ardından bana dahada yaklaştı, boynuma ıslak ve ateşli öpücükler koymaya başladı. Öyle zevk alıyordum ki onun kucağından inmek istemiyordum. Nefesi beni çıkgına çeviriyordu. O boynumu öperken boğasından küçük iniltiler çıkıyor, kendimi kaybediyordum. Elimi sırtına attım. Öpücüklerin durduğunu fark ettiğim anda hala gözlerimi kapalı tutuyordum. Bundan hoşlanmış ve benim zevk patlaması yaşadığımı anlamış olacak ki, Ensemden kendime çekip tutkuyla öpmeye başlamıştı. Ne olduğumu şaşırmıştım. Ama dudaklarının sıcaklığı beni sakinleştirmeye yettin. Delicesine öpüyordum onu. Hayatımda ilk defa böyle bir duygu yaşamıştım. Mükemmeldi.