Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz! |
Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| x Aprilinca x | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: x Aprilinca x Cuma Ağus. 27, 2010 9:14 pm | |
| x apple x x bathory x x ∞ x x yansıma x Beline şuh dalgalarla ulaşan parlak buğday saçlar. Işıltılarını ruh'tan çalan gök mavisi gözler. 175 santim boyunda, diri kalçalarının altında uzanan sütun bronz bacaklarıyla görkemli. Asıl benzi buğday veya bir ton açığına çalar. Kaşları yüzünü gizemli ifadeye bürüyen bir güzergah benimsemiş. Dolgun dudakları ve hafif tombul yanaklarında doğallıktan doğan pembelikler salınır. Gösteriş bedeninde fiyonklu mükemmel aksesuarı, asillik teninde kıvılcımlarla harlanan ateş. Tüm gözler bilir. xoxox ∞ x x içsel portre x Gerçek aşk'ın hayalleriyle büyümüş narin bir benliği var. Tüm insanları olumlu duygularla karşılamak tabiatına işlidir. Basitlik ve yapmacıklıktan, ayrıca sürtük'lükten feci nefret eder. Biraz saflık gösterdiği, aşırı duygusallaştığı anlar hayatına azımsanamaz bir ölçüde yerleştirilmiştir. Fakat karşısındakini elinde tutmak ve çevrilen dolapları keşifte hiç de fena değildir. Yalnızca gerektiğinde kurnazlığa yanaşır. Genellikle sevgi dolu, ruhsal dinginliktedir. Gülmekten ve espriden hoşlanır. Gizem doludur. İlişkileri daima güçlü ve etrafındakilerce sevilen, popüler bir tiptir. Kendileri eşsiz bir karakter yapısındadır. xoxox ∞ x x Bira x x Ekilme x x Yılışık tip x x Yapmacıklık x x Çakma sarışın x x Cesaretsiz erkek x x Çakma aksesuar x x İyi yapılamamış espri x x Sayfaları yırtık pırtık dergi xx gibisini sevmez x x ∞ x x Aşk x x Disko x x Çılgınca dans x x Değer verilme x x Yepyeni yemekler x x Klasiklerden okumak x x Armağanlara boğulma x x Arkadaşlarla takılıp gezmek x x Çıkma tekliflerini reddetmek x x Erkeklerin kalbini çalıp kaçmak xx gibisini sever x x ∞ x x en iyisi aşkı tadındadır x
En son April Roxane Bathory tarafından Paz Eyl. 12, 2010 8:52 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Cuma Ağus. 27, 2010 9:50 pm | |
| x Yakın Tonlamalar x Biricik'ler Sıkı Fıkı'lar Çekim Etkisi Güçlü Arkadaşlık Yörüngesi ○ Justin David Volterras ~ "Yardım evi" tadında bir arkadaşlık ○ Elena Russell ~ Dengeli arkadaşlık ○ Alessandra C. Volterras ~ Manevi kardiş ve de arkidiş. Aile Fertleri (♥) ○ Chelsea Rosalié Bathory ~ Çok sevilen kardiş ○ Alexis Bathory ~ Sevilmeyen sürtük kardiş x Hınç Tonları xxYanından Geçilemeyesi
İtici Bebekler Antipatik'ler Odası Karabasan Style
Garez x Aşk Tonlaması xİlgili Olunanlar
Hoşlantı Saplantı Ciddi Düşünülen Eski'ler Şimdiki april öptü .
En son April Roxane Bathory tarafından Ptsi Eyl. 13, 2010 9:17 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Salı Ağus. 31, 2010 12:38 pm | |
| Tamamdır |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 05, 2010 5:20 pm | |
| Aralarında köt bir şey olacağını sanmıyor. Arkadaşlık yörüngesi gibi bir yer olabilir. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Salı Eyl. 07, 2010 5:09 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x C.tesi Eyl. 11, 2010 2:49 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 12, 2010 9:04 am | |
| Kurgudaşlarım eklendi |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Paz Eyl. 12, 2010 7:15 pm | |
| Her yere haber saldın Sakin ol geliciim yakında, sürekli işim çıktı *-* |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Ptsi Eyl. 13, 2010 5:49 am | |
| Alessandra C. Volterras Chelsea'nın en iyi arkadaşıyım. Küçüklükten beri sizin aileyi iyi tanıdığım için senide tanıyorum ve bir abla olarak görüyorum. İconların güzel olanlarını seç - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: x Aprilinca x Ptsi Eyl. 13, 2010 9:18 am | |
| Tamam manevi kardeş |
| | | | x Aprilinca x | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |
|