Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Herşey Çok Bulanıık.. Pam10 Herşey Çok Bulanıık.. Lalea10

Herşey Çok Bulanıık..

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Herşey Çok Bulanıık.. Empty
MesajKonu: Herşey Çok Bulanıık..   Herşey Çok Bulanıık.. EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 5:14 pm

xJoseph Nicholas Andie
xJamié C. Estaign
x1.3o

Herşey.. çok bulanık.. Müzik bir başlayıp bir susuyor.
Biliyorum ki sarhoşluğun en güzel yanı renkler. Karma karışık! Hiçbir renk normal kafayla olduğu gibi değil. Bazı insanlarda daha soluk olduğunu duymuştum. Ama ben sarhoşken tüm renkleri daha koyu daha canlı görüyorum. Aynı şimdi olduğu gibi. Sarhoşluğun sevdiğim bir yanı daha var. Tüm dertlerini ve sıkıntılarını unutuyor insan. Ve sabah uyandığında hiçbir şeyi hatırlamıyor. En azından ben bunu beceriyorum. Uyuşukça yanımdan geçen garsondan bir viski daha alıp sendeleyerek piste yakın bir masaya oturdum. Viskimin neredeyse yarısını yolda dökmüştüm. Diğer yarısını ise pisti izlerken bir kere de kafaya diktim. İleride tenha masalardan birinde giyinik sevişen çifti görebiliyordum. Çoğu insanın aksine kafam güzelken detaycı olurdum. Normalde hiç öyle biri olmasamda.. Çifti izlemeyi bırakıp başımı cam masaya koydum. Sarı saçlarım önüme düşmüş düzensizce masaya dağılmıştı. Yeni bir dedikoduya haber olabilceğimi bile düşünemiyordum. Olsamda sorun değildi zaten. Bunu ayıkkende sarhoşkende kafaya asla takmamıştım. Herşeyi bilen sürtüğün teki yaşadıklarımı tüm şehre duyurucak diye korkarak yaşayamazdım. Yavaşça başımı kaldırdım. Zaten herşeyi bulanık görüyordum. Önümü kaplayan düz saçlarımın arasından birinin buraya yaklaştığını gördüm. Bir erkek. Eğlence başlıyor, diye mırıldandım kendi kendime..
Misafir
Misafir

Herşey Çok Bulanıık.. Empty
MesajKonu: Geri: Herşey Çok Bulanıık..   Herşey Çok Bulanıık.. EmptyPerş. Ağus. 26, 2010 5:52 pm

Şarkı , içki ve kızlar...Hayata renk katan herşey vardı burada.Ne kadar içse de sarhoş olamıyordu bu gece...Etrafındaki insanlar ise adeta üstüne üstüne geliyordu.Sıkıcı bi' kalabalık vardı.Kaç bardak devirdiğini bile bilmiyordu.Viskilerin biri geliyor biri gidiyordu gözleri önünde.Şaşırtıcı olan ise hala bunları hatırlıyor olmasıydı.Ardından bi' kaç kişi dans pistine yönelip dans etmeye başladı.Gözleri onlara baksada , kafası aslında çok uzaklardaydı.Ne düşündüğünü bilemiyordu.Galiba devirdiği içkiler işe yaramaya başlamıştı.Ardından kafası yere düşmeye başlayınca ruhu tekrar geri geldiği bara adeta.Ardından kafasını kaldırdı.Sarı saçlı ve sarhoş bir kız gördü.Ayaklandı ve ona doğru yürümeye başladı.O sırada karşındaki bayanında ona baktığı izlenimine kapıldı ve yanına gitti.Kadın da ona baktı.Güzel biriydi.Sarı saçlarını kaldırdı ve ona baktı.İçkili olduğu her halinden belliydi."Selam güzelim.Ben Joseph" dedi.Kız pis bir şekilde gülümsedi.Bu ise Joseph'e çok çekici geldi.Şimdi kafasını daha da yaklaştırdı ve "Buralarda yeniyim." dedi.Mümkün oldukça vurgulardan kaçıyordu.Çünkü herşeyi mahvetmek istemiyordu.Artık dudak dudağa gelmemeleri için aralarında sadece bir kaç cm kalmıştı.Joseph mümkün oldukça yakın durmak istiyordu ona...

Herşey Çok Bulanıık..
1 sayfadaki 1 sayfası