Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Kahretsin!!! Pam10 Kahretsin!!! Lalea10

Kahretsin!!!

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyPaz Ağus. 22, 2010 1:23 pm

Alessandra Cherie Volterras - Giselle De Loussier

Saat : 02.49

III. Tekil Şahıs

... Acaba kaçıncı bardaktı. Aless gözlerini ovdu. Başı çatlamak üzereydi. Kusma isteğini bastırıp bir bardak daha istedi. Garson uyardı ama genç kız tersledi. Aless' in burada ne halt işi vardı ? Eğer milyarderler konsorsiyumundan birisi Aless bu barda, bu halde görürse bütün ünü, kariyeri ve başarısı yerle bir olurdu. Aless' e bir iş teklifi gelmişti. Hala bunu düşünüyordu. Monifa Adkins. 23 yaşında, sarışın bir üniversiteli. Suçu annesini boğarak öldürdü. Hap kullanıyor ve akli dengesinin yerinde olmadığı kanısına varıldı. Görev ; ÖLDÜR!.. Aless kızı daha yakından araştırmıştı. Annesi kızı öldürmeye çalıştığı için Akila kendini kurtarmak için annesini boğmuştu. Haplara sevgilisinin baskısı ve zoru üzerine başlamıştı ve sizin anneniz sizi öldürmek istese sizinde akli dengeniz bozulmaz mı ? Düşünmem lazım demişti ama hayır diyecekti. Sadece kızı uyaracaktı ve kaçmasını söyleyecekti. Çünkü eğer Aless öldürmezse Joshua Harlow öldürecekti. Eve gitmek istiyordu. Bu halde trafiğe çıkamazdı. Giselle' ye bir mesaj attı. Kafasını koluna yaslayarak gözlerini kapadı. Tüm bunlar ne içindi hatta kim için ? Bas bas bağıran kalbinin sesini bastırdı. Kulağını ve kendini iç tırmalayan ağır ve yüksek sesli metal müziğe verdi. Giselle ile Janson' un eskiden neler yaşadığını, Jans ile Alexis' in arasındaki iğrenç ortaklığa kadar her şeyden noktası noktasına kadar haberi vardı. Nasıl mı ? Çünkü Alessandra bir hackerdı. Amerikan da onun gibi birkaç kişi daha vardı. Hayatına her giren insanı araştırıdı. Tabi ki Janson da araştırılmıştı Aless tarafından. Kararlıydı genç kız. Yeni bir hayata başlayacaktı. Bunları düşünürken Giselle' nin sesini duydu " Hey Aless gerçekten berbat haldesin. Şişelerin dibini görmüşsün. " Kız kafasını salladı. İğrenç ve çökmüş bir ses tonuyla " İlkleri yaşıyorum Giselle. " dedi. Sarışın kız gelip Aless' in yanına oturdu.
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Geri: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyPaz Ağus. 22, 2010 2:24 pm

Her nedense bu gece evde kalmayı tercih etmişti. Fakat odamdan çıkmak istemiyordu. Odada da yapıcak ne olabilirse ? Kıyafet dolabını açtı ve tek tek kıyafetlerini denemeye başladı. Pembe straplez elbise, parkta oynayan çocuklarla yaşıt göründü,sanki. Beyaz tek kol üst altına kırmızı şort, muhteşem bir uyum. Kırmızı spor ayakkabı ve kırmızı bir taç ile kusursuz bir ikili sağlayabilir. Zıt renkler, lacivert kot üzerine koyu pembe bir üst. Çok değişik görünmesine rağmen, hoş duruyordu. Diğer kıyafete geçerken zzz! Giss'e şimdiye kadar mesaj gelmemesi bile şaşırtıcıydı. Bir dakika bile susmuyordu telefonu. Yatağının kenarındaki masanın üzerinden telefonunu aldı ve mesajı okumaya başladı.

1 Yeni Mesaj :

From : Aless
Mesaj : Rahatsız ettiğim için üzgünüm ama bilirsin beni çok acil olmasa rahatsız etmezdim her neyse. Metal bardayım ve neredeyse bu mesajı bile yazamıyorum. Bu halde trafiğe çıkarsam kendimi değil başkalarını öldürürüm ben.

Gözlerim açıldı birdenbire. Umarım gidene kadar bir sorun olmaz, diye içinden geçirirken hemen hazırlanmaya başladı. Yeşil kısa bir şort üzerine beyaz tek kol bir üst geçirdikten sonra saçlarını da topladı. Taksiyle gitmenin daha uygun olacağını düşündü. Cüzdanından taksicinin numarasını ararken bir yandan da ayakkabı bağcıklarımı bağlamaya çalışıyordu. Cüzdan da Janson'ın resmini gördü. Aless ve Janson'ın ilişkisi daha sonra aklına gelmiş olmalı, fakat bunu takmamış görünüyordu. Bir kaç dakika içerisinde taksici geldi. Hızla çantasını aldı ve Aless'in yanına doğru ilerledi.
'' Hey Aless gerçekten berbat haldesin. Şişelerin dibini görmüşsün. ''
Çökmüş bir ses tonuyla '' İlkleri yaşıyorum Giselle.''
Giselle Aless'in yanına doğru gidip, oturdu. Elindeki bardağı aldı,içmemesi için. '' Kötü görünüyorsun Aless, içme artık.'' dedi endişeli bir sesle.
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Geri: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyPtsi Ağus. 23, 2010 8:43 am

'' Kötü görünüyorsun Aless, içme artık.'' Aless mi kötü görünüyordu ? Kimlerin sayesinde acaba ?
" Imm... Ben, kafamı dağıtmak istiyorum. Ama milyarderler konsorsiyumundan birisi beni burada görürse biterim. "
"Milyarderler konsorsiyumu derken neyi kastediyorsu Aless ? "
Aless yine ağzından kaçırmıştı. İçinden kendine küfretti. Kıyafetine baktı ve kısa olduğunu farketti. Kimin umrundaydı ki ! Hatalarına devam etti.
" Tabiki de ben gibilerine iş verenleri kastediyorum. " Giselle anlamaz gözlerle Aless' e bakıyordu.
" Ben gibileri yani suikastçiler demek istedim. Eğer burada görülürsem tüm şöhretim yerle bir olur. " Giselle kocaman açılmış gözlerle Aless' e bakıyordu. Aless' in dünya umrunda değildi konuşmaya devam ediyordu çünkü. Lanet Olsun Aless!!!
" İşte ben böyleyim Gis. Hayatım öldürmek ve intikam almaktan ibaret. Bir kahve alabilir miyim ? " Kahvesini içip kendine gelmek istiyordu ve bu söylediklerini yalanlamak. Giselle hala Aless' e sanki alnının ortasında üçüncü bir göz varmış gibi bakıyordu. Aless kahvesini yudumlarken nihayet Giselle konuştu " Ne yani sen bir suikastçi misin ? Lanet olsun neden daha önce söylemedin ? Polisler seni aramıyor mu ? Aless bu da ne demek ? " arka arkaya soru yağmuruna tutulmuştu Aless.
" Şimdi cevaplıyorum. 1. sorunun cevabı evet. 2. sorunun cevabı söyleyemezdim. 3. sorunun cevabı hayır. 4. sorunun cevabını lavabodan geldikten sonra cevaplayacağım. " ağzını tutarak lavaboya koşturdu. Aynada gözlerine baktı ve amanın ! İğrenç gözüküyordu. Hemen kapatıcıyla gözünün altındaki kızarıklıkları kapattı. Biraz makyaj yaptı. Elbisesini düzeltti. " Beni düşürdüğün hallere bak. Benim şimdi gülerek intikam zevkini yaşamam gerekirken senin için gözlerim çıkana kadar ağlıyorum. Sen tam bir zavallısın Alessandra! " diye mırıldandı ve Gis' in yanına yürümeye başladı.

Spoiler:
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Geri: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyPtsi Ağus. 23, 2010 1:45 pm

Alessandra C. Volterras demiş ki:
'' Kötü görünüyorsun Aless, içme artık.'' Aless mi kötü görünüyordu ? Kimlerin sayesinde acaba ?
" Imm... Ben, kafamı dağıtmak istiyorum. Ama milyarderler konsorsiyumundan birisi beni burada görürse biterim. "
"Milyarderler konsorsiyumu derken neyi kastediyorsu Aless ? "
Aless yine ağzından kaçırmıştı. İçinden kendine küfretti. Kıyafetine baktı ve kısa olduğunu farketti. Kimin umrundaydı ki ! Hatalarına devam etti.
" Tabiki de ben gibilerine iş verenleri kastediyorum. " Giselle anlamaz gözlerle Aless' e bakıyordu.
" Ben gibileri yani suikastçiler demek istedim. Eğer burada görülürsem tüm şöhretim yerle bir olur. " Giselle kocaman açılmış gözlerle Aless' e bakıyordu. Aless' in dünya umrunda değildi konuşmaya devam ediyordu çünkü. Lanet Olsun Aless!!!
" İşte ben böyleyim Gis. Hayatım öldürmek ve intikam almaktan ibaret. Bir kahve alabilir miyim ? " Kahvesini içip kendine gelmek istiyordu ve bu söylediklerini yalanlamak. Giselle hala Aless' e sanki alnının ortasında üçüncü bir göz varmış gibi bakıyordu. Aless kahvesini yudumlarken nihayet Giselle konuştu " Ne yani sen bir suikastçi misin ? Lanet olsun neden daha önce söylemedin ? Polisler seni aramıyor mu ? Aless bu da ne demek ? " arka arkaya soru yağmuruna tutulmuştu Aless.
" Şimdi cevaplıyorum. 1. sorunun cevabı evet. 2. sorunun cevabı söyleyemezdim. 3. sorunun cevabı hayır. 4. sorunun cevabını lavabodan geldikten sonra cevaplayacağım. " ağzını tutarak lavaboya koşturdu. Aynada gözlerine baktı ve amanın ! İğrenç gözüküyordu. Hemen kapatıcıyla gözünün altındaki kızarıklıkları kapattı. Biraz makyaj yaptı. Elbisesini düzeltti. " Beni düşürdüğün hallere bak. Benim şimdi gülerek intikam zevkini yaşamam gerekirken senin için gözlerim çıkana kadar ağlıyorum. Sen tam bir zavallısın Alessandra! " diye mırıldandı ve Gis' in yanına yürümeye başladı.

Spoiler:

Giss, çok şaşırmıştı ve şaşkınlığını gizleyemiyordu. Aless'in bu kadar rahat olmasına da anlam veremiyordu. Sanırım, fazla içti. Sanırım bile değil, belliydi. Gözleri çok kötü görünüyordu.
''Ne yani sen suikastçi misin ? Lanet olsun neden daha önce söylemedin ? Polis seni aramıyor mu ? Aless bu da ne demek ? ''
'' Şimdi cevaplıyorum. 1.sorunun cevabı evet. 2 sorunun cevabı söyleyemezdim. 3.sorunun cevabı hayır. 4.sorunun cevabını lavabodan geldikten sonra cevaplayacağım.'' Ağzını tutarak lavaboya koşturdu. Giss de bu sırada soruları cevaplarıyla zihnine yerleştiriyordu. Bu sırada Giss barmenden viski istedi. Bira istemesine rağmen Aless'in yanında o da sarhoş olmak istemiyordu. Bu sırada Aless geldi. Elbisesini düzeltmişti. Gözleri daha iyiydi, kapatıcıyla kapatmış olmalıydı. Sonunda Giss'n yanına geldi '' Seni dinliyorum ? ''
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Geri: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyÇarş. Ağus. 25, 2010 9:13 am

Giss' in yanına gelmişti. '' Seni dinliyorum ? '' dinleme, dinleme dedi genç kız içinden. Kalk git ve her şeyi söylememiş say. Lanet olsun imkansız kelimesinden nefret ederim. Genç kız içindeki panik duygusuyla sasılıyordu ama yüzü donuk ifadesini hala iyi koruyordu. İşte Aless' in özelliğide buydu. Genç kızın içinde fırtınalar kopuyordu. Sonra düşündü. Evet dikkati dağıtacaktı. Elindeki kahveyi alıp barmenin masasına çarptı " Ne biçim içecekler satıyorsunuz siz ? Kahve değil bu. İğrenç bir şey. " Aless avazı çıktığı kadar bağırıyordu. Barmen şaşkınlıkla genç kızı sakinleştirmeye çalışıyordu. Bu kadar kolay değil dedi genç kız içinden. Bardağı alıp yere çarptı bu sefer. Barmen bağırdı " Çık git burdan! " İşte Aless tam bunu istiyordu. " Seni aptal amerikalı! " dedi ve barmenin yüzüne hızlı bir yumruk attı. Barmen o hızla yere düştü. Aless hızını alamamıştı. Masanın üzerinden atlayıp yere düşen barmeni tekmelemeye başladı. İntikam, acı, zevk hepsini tadıyordu genç kız. Gözlerinde vahşi bir parlaklık hakimdi. Kimse Aless' in yanına yaklaşamıyordu. Adamı öyle vahşice dövüyordu ki herkes bir adım geri çekilip sadece uyarı sözcükleri mırıldanıyordu. Gülmek istiyordu ama gülerse herkes deli gözüyle bakacaktı Aless' e. " Ne hadle bana defol dersin iğrenç yaratık. Seni geberteceğim. " Korumalardan ikisi Aless' in üzerine yürüdü. İşte beklediğim fırsat dedi genç kız. 1. korumanın kasığına öyle bir tekme attıki adam kımıldayamadı bile. 2. koruma Aless' e bir yumruk savurdu ama Aless çevik ve hızlıydı. Küçüklükten beri öldürmek için yetiştirilmişti. Korumanın kolunu kıvırıp arkasına çevirdi. Sırtına hızla bir dirsek attı. Kafasından tutup içki şişelerine vurdu. Yere attı. Son darbeyi vurmak üzereyken birisi Aless' in beline sarıldı ve bağırdı " Aless lanet olsun yapma! " genç kız son anda vurmaktan vazgeçti çünkü bu Giss' di. Giselle' nin kendisini çekmesine izin verdi. Kapıdan çıkarken tehditkar bir ses tonuyla bağırdı " Eğer burada olanları başka biriyle paylaşmaya karar verirseniz sizi acımadan öldürürüm. Gis beni bırakır mısın ? Sana zarar vermek istemiyorum. " Gis çaresizce kızı bıraktı. Aless tüm soğukkanlılığıyla güvenlik kayıtlarını yapan bilgisayara ilerledi. Kayıtların tümünü sildi. Kopyaladığı kasedi yanına aldı ve havaya kaldırdı " Burada hepinizin yüzü var. Eğer bugün yada yarın her ne sebepten olursa olsun polis kapıma dayanırsa aynı anda kendinizi ölü bilin. Anlaşıldı mı ? " Aless sorun çıkmayacağını adı gibi biliyordu. Herkes anlaşıldı diye mırıldandı. Patrona döndü ve parmağını alnına koydu. " İlk başta sen ölürsün tatlım. " dedi ve dönüp kapıdan çıktı ve Giss' in yanına gitti. Gülümsüyordu. Kendini arabasının yolcu koltuğuna attı. Mutluydu. Her şeyi unutmuştu. Hmm kavga iyi gelmişti. Kolunda küçük bir sızı hissetti. Şişe parçası saplanmıştı. Hızla çekti ve kolu kanamaya başladı. Torpido gözünden ilk yardım çantasını aldı ve kolunu sardı. Bu sırada Giselle sürücü koltuğunda oturup Aless' in işini halletmesini bekliyordu. Aless cebindeki anahtarı Giss'e uzattı. Giselle yavaşça arabayı sürmeye başladı. Yüz ifadesi çok gülünçtü. Aless arabada kahkahalarla sarsılıyordu. Giss' e döndü ve " Sorun ne Giss? " dedi.
"Özür dilerim. Acil bir telefon geldi. Gitmem lazım. " genç kız başını tamam anlamında salladı. Arabayı köşeye parketti ve içinde oturmaya başladı. Janson'a söyleyecekti bu kız. Evet Giss her şeyi Jazz'e anlatacaktı.
Misafir
Misafir

Kahretsin!!! Empty
MesajKonu: Geri: Kahretsin!!!   Kahretsin!!! EmptyPaz Ağus. 29, 2010 6:23 am

Rp Bitmiştir !!!
Laela Cryptic
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 903
Lakap : Queen L.

Bilgiler

Kahretsin!!! Empty