| Janss *# | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Ptsi Ağus. 16, 2010 1:44 pm | |
| Mesaj İçin* 1 yeni msj ! By : Alexis Mesajınız: Müsaitsen sana geliyorum. Konu ben olduğumda entrika ve seks de vardır, bilirsin. Mutlaka geri dön, bu kez büyük düşünüyorum ^^
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Ptsi Ağus. 16, 2010 11:07 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız: Hayatında başkası var,ha ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 2:10 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Jeey. Mesajınız: Jansoooooon (: Bana ne oluyor bilmiyorum ama sanırım eski günlere dönüyorum.Yeni ev için parti yapmamız lazım dostum. J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 2:41 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız: Güldürme beni Jans,sen ve uzun iliski.Keyfin bilir,pisman olucak olan sensin bebegim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 2:56 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Jeey. Yaşasın! Harikasın dostum. Ben hemen hazırlıklara başlıyorum o zaman (: J. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 2:56 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız: Ben bilmiyorum,o zaman sende yanlıs biliyorsun.Hıı,merak ettim.Kim bu seni ayartan sürtük ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 3:08 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız : Ona sürtük demeyi kesmicem ! Olabilir,bulusabiliriz . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 3:12 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız : Peşinden ayrılmayan sürtüklerden vakit buluyorsan tabi .p |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 3:17 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız : Ahah,özlemisim seni Janss.Sevgilinin yanında dudaklarına yapısmayı da . |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 3:24 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız : Ah,hayır tabiki . Sorun cıkmasını istemem .) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 17, 2010 3:31 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız : Jamie,parti falan diyor.Nasıl yapıcaz ? |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Janss *# Cuma Ağus. 20, 2010 2:51 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# C.tesi Ağus. 21, 2010 12:47 pm | |
| 1 yeni msj ! By : Giselle De Loussier Mesajınız: Hey Jans ! Naber .d
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Salı Ağus. 31, 2010 9:32 pm | |
| 1 Yeni Sesli Mesaj ! Jamié C. Estaign " Lanet olsun Jans.! Mesajlarıma cevap verme kararı aldığında seni bekliyor olucam. . Özlendin!. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Janss *# Paz Ekim 10, 2010 8:41 am | |
| 1 yeni msj ! By : Aless Mesajınız: Janson Taylor. Tamı tamına 3 haftadır ortalarda yoksun ve telefonlarıma cevap vermiyorsun. Eğer benimle ilgili kafanda bir sorun varsa telefonla yada yüz yüze görüşelim. Böyle ortalardan kaybolmana gerek yok. Beni istemiyorsan yakana yapışacak değilim herhalde! Benimle oynama! Bu kadarını kaldıramam.
|
|
| |
| Janss *# | |
|