Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
 Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Pam10  Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Lalea10

Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Empty
MesajKonu: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)    Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 12:03 pm

İzlemek isteyen için : http://cafepaylasim.com/komik-filmler/cita-kizlar-tek-dunya-filmi-izle-seyret.html

Çita Kızlar: Tek Dünya
The Cheetah Girls: One World

Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Aahlax

Tür: Aile, Dans, Dram, Komedi, Müzikal, Romantik
Yönetmen:
Paul Hoen
Senaryo:
Nisha Ganatra
Senaryo (Kitap): Deborah Gregory
Yapımcı: Mitch Engel
Filmin Websitesi: tv.disney.go.com/disneychannel/originalmovies/cheetahgirlsoneworld

Çoğu kişinin Disney filmlerini çocuksu bulduğunu biliyorum. Ben komik ve eğlenceli buluyorum. Beni ağlatanlar bile oluyor. Disney'i seviyorum!

Bu filmde kızlar Hollywood'dan teklif aldıklarını senip kabul ediyorlar. Çok mutlular. Ünlü olacaklar. Ama kendilerini Bollywood'da buluveriyorlar. Hint - Amerikan karışık muhteşem bir film. Kızlar orada baş rol için kapışıyor ama en sonunda dostluğun şöhretten değerli olduğunu fark ediyorlar. Gerçekten harika şarkılar ve danslarla dolu.

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)    Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) EmptyC.tesi Ağus. 07, 2010 2:40 pm

Pek beğenmedim ^^

Ama paylaşım için sağol..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)    Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) EmptyPaz Eyl. 05, 2010 7:45 pm

Ben sevdim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)    Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) EmptySalı Eyl. 07, 2010 3:26 am

Disney Channel'da izlemiştim =D -Tamam itiraf ediyorum bazen Disney Channel izliyorum =P- Ama gerçekten güzel film Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)    Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) EmptySalı Eyl. 07, 2010 1:11 pm

Şahsen benim izldiğim tek kanal Very Happy Herkes ne derse desin harika olduğunu düşünüyorum, Disney Channel izlemek kötü değildir. Amerikadaki gençlerin hepsi izliyor..

Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» İki Dünya RPG
» İki Dünya RPG
» Material Girls (Sosyete kardeşler)