Misafir Misafir
| Konu: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Çarş. Ağus. 04, 2010 12:03 pm | |
| İzlemek isteyen için : http://cafepaylasim.com/komik-filmler/cita-kizlar-tek-dunya-filmi-izle-seyret.html
Çita Kızlar: Tek Dünya The Cheetah Girls: One World Tür: Aile, Dans, Dram, Komedi, Müzikal, Romantik Yönetmen: Paul Hoen Senaryo: Nisha Ganatra Senaryo (Kitap): Deborah Gregory Yapımcı: Mitch Engel Filmin Websitesi: tv.disney.go.com/disneychannel/originalmovies/cheetahgirlsoneworld Çoğu kişinin Disney filmlerini çocuksu bulduğunu biliyorum. Ben komik ve eğlenceli buluyorum. Beni ağlatanlar bile oluyor. Disney'i seviyorum!
Bu filmde kızlar Hollywood'dan teklif aldıklarını senip kabul ediyorlar. Çok mutlular. Ünlü olacaklar. Ama kendilerini Bollywood'da buluveriyorlar. Hint - Amerikan karışık muhteşem bir film. Kızlar orada baş rol için kapışıyor ama en sonunda dostluğun şöhretten değerli olduğunu fark ediyorlar. Gerçekten harika şarkılar ve danslarla dolu. |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) C.tesi Ağus. 07, 2010 2:40 pm | |
| Pek beğenmedim ^^
Ama paylaşım için sağol.. |
|
Misafir Misafir
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Çita Kızlar: Tek Dünya (The Cheetah Girls: One World) Salı Eyl. 07, 2010 3:26 am | |
| Disney Channel'da izlemiştim =D -Tamam itiraf ediyorum bazen Disney Channel izliyorum =P- Ama gerçekten güzel film |
|
Misafir Misafir
| |