Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Göçebe Pam10 Göçebe Lalea10

Göçebe

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 11:50 am

Göçebe G%C3%96%C3%87EBE

37 farklı dilde 40 milyondan fazla satan Alacakaranlık Serisinin yazarı Stephenie Meyer'den aşk ve heyecan dolu bir roman daha.

Stephenie Meyer, görkemli zihnini ve ruhunu kullanarak karanlık hikâyelerini inanılmaz bir aydınlıkla okuyucularına sunuyor. Kahramanları ne kadar büyük acılar çekse de, Meyer hikâyelerini ışık ve umutla doldurmayı çok iyi beceriyor.
- Orson Scott Card, Ender Serisinin Yazarı

Harika, yaratıcı, özenli ve güçlü bir roman. Göçebe'yi okuyacakları uyarıyorum: Bu kitap sizi ele geçirecek, saatlerce elinizden bırakamayacaksınız. Son kelimesine gelene kadar aklınızdan çıkmayacak. Stephenie Meyer, kahramanlarını ve hikâyesini, Stephen King ve Isaac Asimov karışımı bir usta gibi ahrmanlamış.
- Ridley Peason, Beşikteki Flüt'ün Yazarı

Büyüleyici, tutkulu ve eşsiz bir psikolojik gerilim. Stephenie Meyer, Göçebe'yle çift karakterli olmak tanımına yeni ve şaşırtıcı bir anlam yüklüyor.
- Katherine Neville, Sekiz'in Yazarı

Yarısına kadar biraz sıkıcı. Fantastik kısmı fazla yok, daha çok psikoloji ve aşk. Ama gerçekten en az Bella ve Edward'ın aşkı kadar güçlü bir aşk. Kızımız yine 2 aşk arasında. Ama kızımız aslında aynı bedende 2 kişi taşıdığı için durum daha garip. İçindeki kızlardan biri Jared'i diğeri ise Ian'ı seviyor. Jared'i seven ruh görmüş geçirmiş güçlü bir bedene sahip olan Melanie, Ian'ı seven ise bedeni 8 kez değişmiş, göçebe bir ruh olan Göçer. Her gezegende adı farklı ve dünyaya ilk kez geliyor. Aşırı iyi ruhlar tarafından istila edilmiş dünyada bedeni eski aşkını arıyor ve kendi ırkına karşı savaşıyor. Çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok harika!
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 12:03 pm

Okudum bunun bir kısmını . Bana sıkıcı gemişti anlatım şekli. Ama kurgu çok etkileceyici gerçekten. O ruhların ense arkasından çıkışı falan filan. Güzel denilebilir. Ama biraz sıkıcı anlatılmış.
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 12:05 pm

Yarısına kadar evet. Çünkü sırf psikoloji. Ama insanların arasına girip yarım etmeye başlamasından sonrası gerçekten harika.
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:04 pm

Bende başlayıp, son sayfayı göremeyenlerdenim -,-
Evet bana da biraz sıkıcı geldi, kitaplığımda bekliyor, ama okumayı planlıyorum...

Paylaşım için teşekkürler Smile
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:40 pm

Aslında çok üzülüyorum sonuna gelemeyenlere. Çünkü her şey sona doğru mükemmelleşiyor. Yarısından sonra heyecan başlıyor. Başı sadece açıklama. Okumanı tavsiye ederim (: Rica ederim..
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 17, 2010 1:50 pm

Ben de başında kaldım. Daha fazla dayanamayacağımı düşünerek bıraktım. Açıkcası daha okumak istemiyorum. Twilight serisindeki akıcılık buna pek uğramamış.
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 17, 2010 2:11 pm

Ben sayende sonuna geldim biliyorsun Very Happy Ve gerçekten ortasından sonrasının inanılmaz sürükleyici olduğunu anladım. Zaten her zaman, başında bırakanlar, sonun zevkine varamaz. Başladığım her şeyi bitirmeyi severim ve bunu da iyiki bitirmişim Very Happy
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptyÇarş. Ağus. 18, 2010 12:05 pm

3GündeBittiiiii *-*

P.İ.S
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 5:45 pm

Start aldım son hızla gidiyorum. :Ç Başları sıkıcı demişsiniz, okurken korkmuştum ama çok hoşuma gitti. Uf beah. Bill Gates'te para, Stephenie'de hayal gücü. Çok yetenekli kadın Suspect
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 5:58 pm

Kesinlikle katılıyorum Very Happy Cehennemde balo gecelerini okudun mu? 2 insanın aşkını yazarsa intihar edicem :p Vampir-insan, melek-şeytan, içine ruh kaçmış insan-normal insan Razz

Ama harika. Özellikle sonu ^^
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 6:23 pm

Tamam o kitaba da talibim, yakında okurum sayende. Very Happy Ama düşünüyorum da Stephenie bile iki 'normal' insanın aşkını yazsa pek tutmaz bence. En tatlı yeri o ikisinin birbirlerini delice sevip tam anlamıyla kavuşamaması Very Happy Kadın işini biliyor.
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:20 pm

Romeo&Juliet insandı. Her ikisi de. Asıl iş aşık olanların türünde değil, aşkın türünde. Hepsi de imkansız aşk Very Happy
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:30 pm

Evet kilit nokta o doğru Very Happy Bakalım Meyer bir sonraki kurbanı hangi türden seçecek What a Face
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:36 pm

Yine vampir. Yani onu seçti en son. Bree'nin hayatından bir kesit. Şu anki kitabım bitince onu alıcam Very Happy
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 7:49 pm

Geçen gün okudum onu, tutulmanın diğer bir versiyonu olduğu için yeni olarak gelmedi bana pek. Güzeldi, Bella -ya da Jacob'ın- dilinde değilken kitap biraz tuhaf gelmişti ama. Sanki o vampirlerin içinde yaşayan Bella'ymış gibi hissediyordum, gözlerim Edward kelimesi arıyordu Very Happy

Aah ah Midnight Sun çıksaydı nolurduğ.. Neutral
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Ağus. 24, 2010 8:14 pm

Sürekli aynı seriyi evirip çevirip piyasaya sürmeyi istememiştir, ki çok mantıklı. Farklı şeyler yazmalı Very Happy
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Eyl. 07, 2010 3:30 am

Okuduğum en iyi kitaplardan biri..
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Eyl. 07, 2010 9:45 pm

evet çoğu kişi yarısında bırakıyor, ben bitirdim ve gerçekten, benimde okuduğum en güzel kitaplardan biri, biraz ağır olsa da.
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Eyl. 07, 2010 10:25 pm

Ağır gelmedi bana Very Happy 3 günde bitirdim ama nefes bile almıyorudm o derece Razz
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Eyl. 07, 2010 10:32 pm

Evet Very Happy Ben de 5 günde bitirdim.. Harikaydı yaa Very Happy
Misafir
Misafir

Göçebe Empty
MesajKonu: Geri: Göçebe   Göçebe EmptySalı Eyl. 07, 2010 10:37 pm

Bencedee Very Happy

Göçebe
1 sayfadaki 1 sayfası