Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Cehennemde Balo Geceleri Pam10 Cehennemde Balo Geceleri Lalea10

Cehennemde Balo Geceleri

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Cehennemde Balo Geceleri Empty
MesajKonu: Cehennemde Balo Geceleri   Cehennemde Balo Geceleri EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 11:45 am

Cehennemde Balo Geceleri Cehennemde-balo-geceleri-kapak

Alacakaranlık Serisinin yazarı STEPHENIE MEYER , MEG CABOT, KIM HARRISON ve MICHELE JAFFE gibi olağanüstü yazarların kaleminden yazılan bu beş hikaye sizi karanlığın entrikalarıyla sarsacak, aşkın en tutkulu haliyle içinizi ısıtacak ve çarpıcı kurgusuyla sizi esir edecek.

CEHENNEMDE BALO GECELERİ sürprizlerle dolu… Baloda kiminle dans edeceğinizi düşünmeyi bırakın çünkü vampirler, melekler ve şeytanlar sizi bekliyor… En ateşli ve en etkileyici halleriyle… En korkunç ve en gizemli hikayeleriyle… En aşık ve en düşman gözleriyle…

Bu etkileyici derlemede, yazarlar balo gecelerini yeni bir seviyeye, karanlığın büyülü mertebesine taşıyor. Kara Melek ile dans etmeniz hiçbir şey ile kıyaslanamaz ve bu melek o gün ne kadar ateşli göründüğünüzü söylemek için orada değildir.

KIYAFETİNİZİ HAZIRLAYIN, BALOYA DAVETLİSİNİZ!

Yalnız, unutmayın balo gecemiz cehennemde!

Kesinle bayıldım! Korsaj, öp ve söyle ve yok edicinin kızını özellikle sevdim. Aslında hepsine bayıldım. Kara Melekli olanı pek anlamadım ama hepsi mükemmel! Fantastik sevenlerin kitaplığında mutlaka olması gereken bir kitap..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Cehennemde Balo Geceleri   Cehennemde Balo Geceleri EmptySalı Ağus. 31, 2010 12:36 pm

Korsaj adlı hikayede kesinlikle korktum. Bence ürkütücüydü. en sevdiğim Öp ve söyle oldu. Fakat Şu kara melekli hariç diğerleride güzeldi.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Cehennemde Balo Geceleri   Cehennemde Balo Geceleri EmptySalı Ağus. 31, 2010 1:10 pm

Evet bende onu hiç anlamadım Razz Ve Korsajda bende korktum Very Happy

Cehennemde Balo Geceleri
1 sayfadaki 1 sayfası