Öncelikle kocaman merhaba
Hemen konuya geçeceğim; çoğu şeyin tamam olmasına rağmen, aramakta fayda görüyorum...
- Öncelikle kısacıktan kurgumu anlatayım;:
Esme; 16 yaşına kadar Fransa'da kusursuz bir hayat sürmüştür. Aşıktır, sevgilisine çok güveniyordur, hatta geleceği o olmuştur. Çok yakın arkadaşı vardır, ki o her zaman yanındadır. Mükemmel bir ailesi vardır. Babası moda dünyasının öncü isimlerindendir, annesinin bir oteli vardır. Ki o otel avrupanın en büyük otellerinden olup, sanatçıların, iş adamlarının, futbolcuların, yani ünlü isimlerin geldiği önemli bir oteldir.
Ama Esme'nin tüm sahip olduklarını kaybetmesi sadece bir saniyesini almıştır, sevgili yakın arkadaşıyla onu aldatmış, annesi başka bir adamla kaçmıştır. Babası onunla görüşmek istememektedir artık. O da babasının verdiği ve her ay dolan banka hesabıyla yollara düşer, uyuşturucuya başlar, alkolik olur, sigaraya başlar. Kimseye güvenmeyen çok az konuşan bir kız haline gelir. Bir kızın peşinden NY'a gelir, sonra buraya yerleşir. Şimdi ise has karakteri ile dönüştüğü şey arasında kalır.
Ayrıntılısı için
tık (ayrıntılısını okumanızı tavsiye ederim, daha sağlıklı düşünebilmeniz için)
Ayrıca bu çok yardımcı olacaktır;
|| Sevdiği İnsan Tipi ||
-->Soru sormayan
-->Anı yaşayan
-->Daima neşeli ve iyimser olan
-->Esprileriyle güldüren
-->Doğal olan
-->Yanında asla sıkılınmayan
-->Eğlenceli
-->Hiperaktif
|| Sevmediği İnsan Tipi ||
-->Meraklı
-->Kasıntı
-->Sulu göz
-->Sır anlatma/dinleme meraklısı
-->Eleştiren
-->Gerçekçi
-->Açık sözlü
-->Kötümser
-->Asık suratlı
Aradıklarıma gelirsek;Yaşıtlardan-->Yakın arkadaşlar. Şunu belirteyim; Esme geçmişinden ve karakterinden bahsetmez. Soranlardan hoşlanmaz. Ayrıca en yakın dostu yoktur, sadece yakın arkadaşları vardır. Bu kişilerle sır paylaşmaz ama alışverişe çıkar, sinemaya gider, gece yatıya kalırlar. Sıkıldığı zaman aradığı insanlardır bunlar... IV. sınıf tercihim, diğer sınıflar da kabul ama asla bir IV. sınıfa davrandığı gibi bir II. sınıfa davranmaz, küçükleri biraz daha küçük görür.
--> Parti arkadaşları, bu kişiler bir parti olduğunda telefon zinciri sayesinde anında ulaşılır. Gündüz birbirlerini tanımazlar ya da tanımamazlıktan gelirler.
--> Yakın erkek arkadaşlar; bu kişiler Esme'yle flörtleşenlerdir, ama hayatlarında önemli bir yere koymamışlardır onu aynı zamanda Esme için de öyledir. Bunlar, ilişki olma ihtimali yüksek şahıslardır ve en uzun ilişkiler 3 haftalık olanlardır...
--> Okul, bu kişilerle okul dışında görüşmezler çok eğlenilmez ama ders konusunda birbirine yardımcı olunur.
--> Nefret eden; Evet, düşmansız olur mu? Olmaz. Bu kişiler Esme için önemlidir, onları ciddiye alır.
--> Sevgili, esmenin olduça çalkantılı aşk hayatı vardır, biriyle çıkarken başkasından hoşlanabilir biri ile sırf çıkar için çıkabilir ama ciddi bir niyetle çıkmaz. Burada yazan ad, asla kalıcı olmayacaktır, sadece o sıralar takıldığı insan olacaktır. Ayrıca
tık ister istemez buraya da dahil olacaktır.
Küçüklerden( bu kişiler I. II. ve III. sınıf kişilerdir. )
--> Bana imrenen veya kıskanan. Beni idol olarak kabul etmiştir. Ben ona iyi davranırım, çünkü bu şeyler hoşuma gider.
--> Bana sinir olan. Bu kişi davranışlarıma konuşmalarıma yani her şeyime gıcık kapar. Arkamdan demediğini bırakmaz. Dedikodumu yapar, yalan haberlerimi yapar. Bu kişileri çok ciddiye almam. Ama özel kurgular olabilir.
--> Benimle çıkarları için takılan. Bu kişileri kullanırım ama onlarda benim etimden sütümden faydalarınır. Yani partilere davet edilir, çevreleri genişler, eğer işimi iyi hallederse istedikleri şeylerde yardım ederim. Bi sorun olduğunda arkasında dururum.
Aklıma gelenler bunlar ve aklıma geldikçe ekleyeceğim. Takipte olun. Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum... Şunu da eklemek istiyorum, buraya yazma amacım yukarıdakilere harfi harfine uyan insanlar bulmak değil, buraya yazma amacım sizden gelecek kurguları toplamak. Hepinizi kurgularıma dahil etme isteğim,
Saygılar, sevgiler... xoxo
Ovnérta Quisqaun ---> Gıcık olunan ama çıkar gereği arkadaş...
Desiree Schult---> En yakın arkadaş
Niobe Hera Linos---> Yakın Arkadaş Grubu