Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Benimdeisteklerimvar | E s m e Pam10 Benimdeisteklerimvar | E s m e Lalea10

Benimdeisteklerimvar | E s m e

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Benimdeisteklerimvar | E s m e Empty
MesajKonu: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptySalı Ağus. 03, 2010 8:30 pm

Öncelikle kocaman merhaba Benimdeisteklerimvar | E s m e Icon_biggrin
Hemen konuya geçeceğim; çoğu şeyin tamam olmasına rağmen, aramakta fayda görüyorum...

Öncelikle kısacıktan kurgumu anlatayım;:
Ayrıntılısı için tık (ayrıntılısını okumanızı tavsiye ederim, daha sağlıklı düşünebilmeniz için)
Ayrıca bu çok yardımcı olacaktır;
|| Sevdiği İnsan Tipi ||
-->Soru sormayan
-->Anı yaşayan
-->Daima neşeli ve iyimser olan
-->Esprileriyle güldüren
-->Doğal olan
-->Yanında asla sıkılınmayan
-->Eğlenceli
-->Hiperaktif
|| Sevmediği İnsan Tipi ||
-->Meraklı
-->Kasıntı
-->Sulu göz
-->Sır anlatma/dinleme meraklısı
-->Eleştiren
-->Gerçekçi
-->Açık sözlü
-->Kötümser
-->Asık suratlı

Aradıklarıma gelirsek;

Yaşıtlardan

-->Yakın arkadaşlar. Şunu belirteyim; Esme geçmişinden ve karakterinden bahsetmez. Soranlardan hoşlanmaz. Ayrıca en yakın dostu yoktur, sadece yakın arkadaşları vardır. Bu kişilerle sır paylaşmaz ama alışverişe çıkar, sinemaya gider, gece yatıya kalırlar. Sıkıldığı zaman aradığı insanlardır bunlar... IV. sınıf tercihim, diğer sınıflar da kabul ama asla bir IV. sınıfa davrandığı gibi bir II. sınıfa davranmaz, küçükleri biraz daha küçük görür.

--> Parti arkadaşları, bu kişiler bir parti olduğunda telefon zinciri sayesinde anında ulaşılır. Gündüz birbirlerini tanımazlar ya da tanımamazlıktan gelirler.

--> Yakın erkek arkadaşlar; bu kişiler Esme'yle flörtleşenlerdir, ama hayatlarında önemli bir yere koymamışlardır onu aynı zamanda Esme için de öyledir. Bunlar, ilişki olma ihtimali yüksek şahıslardır ve en uzun ilişkiler 3 haftalık olanlardır...

--> Okul, bu kişilerle okul dışında görüşmezler çok eğlenilmez ama ders konusunda birbirine yardımcı olunur.

--> Nefret eden; Evet, düşmansız olur mu? Olmaz. Bu kişiler Esme için önemlidir, onları ciddiye alır.

--> Sevgili, esmenin olduça çalkantılı aşk hayatı vardır, biriyle çıkarken başkasından hoşlanabilir biri ile sırf çıkar için çıkabilir ama ciddi bir niyetle çıkmaz. Burada yazan ad, asla kalıcı olmayacaktır, sadece o sıralar takıldığı insan olacaktır. Ayrıca tık ister istemez buraya da dahil olacaktır.

Küçüklerden
( bu kişiler I. II. ve III. sınıf kişilerdir. )
--> Bana imrenen veya kıskanan. Beni idol olarak kabul etmiştir. Ben ona iyi davranırım, çünkü bu şeyler hoşuma gider.
--> Bana sinir olan. Bu kişi davranışlarıma konuşmalarıma yani her şeyime gıcık kapar. Arkamdan demediğini bırakmaz. Dedikodumu yapar, yalan haberlerimi yapar. Bu kişileri çok ciddiye almam. Ama özel kurgular olabilir.
--> Benimle çıkarları için takılan. Bu kişileri kullanırım ama onlarda benim etimden sütümden faydalarınır. Yani partilere davet edilir, çevreleri genişler, eğer işimi iyi hallederse istedikleri şeylerde yardım ederim. Bi sorun olduğunda arkasında dururum.

Aklıma gelenler bunlar ve aklıma geldikçe ekleyeceğim. Takipte olun. Verdiğim geçici rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum... Şunu da eklemek istiyorum, buraya yazma amacım yukarıdakilere harfi harfine uyan insanlar bulmak değil, buraya yazma amacım sizden gelecek kurguları toplamak. Hepinizi kurgularıma dahil etme isteğim,

Saygılar, sevgiler... xoxo

Ovnérta Quisqaun ---> Gıcık olunan ama çıkar gereği arkadaş...
Desiree Schult---> En yakın arkadaş
Niobe Hera Linos---> Yakın Arkadaş Grubu

En son Esmeraude G. Adorée tarafından C.tesi Ağus. 07, 2010 6:37 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 2:05 pm

Düşman vs. bi kurgu yapabiliriz yada sen alkolik olduğun için bense hapçı olduğum için arkadaş kurgusu olabilir.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 2:22 pm

Ovnérta Quisqaun demiş ki:
Düşman vs. bi kurgu yapabiliriz yada sen alkolik olduğun için bense hapçı olduğum için arkadaş kurgusu olabilir.

Aslında düşmanımsı bir şey olabilir... Ya da birbirimize gıcık oluyor ama sırf çıkar için çok samimi dost gözüküuor olabilir... ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 2:35 pm

Olabilir.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 4:42 pm

Ovnérta Quisqaun demiş ki:
Olabilir.

Tamam ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:09 pm

Aslında karakerim listendeki hem sevdiğin özelliklere sahip.. Sadece 1i sevmediğin özellik..

-->Daima neşeli ve iyimser olan
-->Esprileriyle güldüren
-->Doğal olan
-->Yanında asla sıkılınmayan
-->Eğlenceli
-->Hiperaktif
-->Gerçekçi

Ama sanırım kurgumuz şuydu:
--> Benimle
çıkarları için takılan. Bu kişileri kullanırım ama onlarda benim etimden
sütümden faydalarınır. Yani partilere davet edilir, çevreleri genişler,
eğer işimi iyi hallederse istedikleri şeylerde yardım ederim. Bi sorun
olduğunda arkasında dururum.

Ama şu var ki karakterim fazla iyi ve çıkar ilişkilerinden nefret ediyor. Ama Esme'yi seviyor ve onunla birlikteyken güzel vakit geçirdiğini düşünüyor.

Ve birde sana uyuşturucu buluyor ama kendiside bağımlılık seviyesine oldukça yaklaştı ve bu yüzden endişeli. Bu işin kötü olduğunun farkında ve bırakmayı düşünüyor. Ablası uzun süre tedavi gördü ve eski sevgilisini uyuşturucu etkisindeyken bıçakladı. O hapisteyken hayatının en berbat ayını yaşadı ve bu kendi başına gelsin istemiyor..

Yani kurgumuz orda yazanlar gibi olmaz zorunda değil. Yeni kurgu oluşturabiliriz?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:15 pm

Olur, aklında bir kurgu var mı?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:31 pm

Aslında yok. Esme çıkarları için değilde, sadece sevdiği için kendinden küçük bir kızla takılıyor olamaz mı ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 5:57 pm

Chelsea Rosalié Bathory demiş ki:
Aslında yok. Esme çıkarları için değilde, sadece sevdiği için kendinden küçük bir kızla takılıyor olamaz mı ?

Aslına bakarsan çok zor ama olursa da tüm sırlarını falan anlatan bir dost olmaz çünkü esme'nin lügatında yazmıyor.

Aslında, koruduğum ve sevdiğim küçükler olabilir. Kurgu yine aynı olur tek fark seni korurum..? Yine de seninle çok takılmak istemez çünkü hap aldığının herkesin duyması istemez. Seninle çok takılırsa herkesin şüpheleneceğini düşünür ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:02 pm

Biliyosun.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 7:18 pm

Esmeraude G. Adorée demiş ki:

Aslına bakarsan çok zor ama olursa da tüm sırlarını falan anlatan bir dost olmaz çünkü esme'nin lügatında yazmıyor.

Aslında, koruduğum ve sevdiğim küçükler olabilir. Kurgu yine aynı olur tek fark seni korurum..? Yine de seninle çok takılmak istemez çünkü hap aldığının herkesin duyması istemez. Seninle çok takılırsa herkesin şüpheleneceğini düşünür ?

Bence tam tersi olsun. Yani beni koru ve benimle takılırken rahat ol çünkü kimse benden şüphelenmez. Yada benim Georgina'm olup içimdeki yaramaz kızı ortaya çıkaran biri olabilirsin. Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyPerş. Ağus. 05, 2010 7:15 pm

Yakin arkadas grubu
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Benimdeisteklerimvar | E s m e   Benimdeisteklerimvar | E s m e EmptyC.tesi Ağus. 07, 2010 6:38 am

Tamam ^^

Benimdeisteklerimvar | E s m e
1 sayfadaki 1 sayfası