Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Güzel Bir Sabah Pam10 Güzel Bir Sabah Lalea10

Güzel Bir Sabah

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Güzel Bir Sabah Empty
MesajKonu: Güzel Bir Sabah   Güzel Bir Sabah EmptySalı Ağus. 03, 2010 7:01 pm

Güzel Bir Sabah 68592cb30b849f0f30f4453aa7ce7976
Güzel Bir Sabah 010cac5b14778f46171975ad4e81b08d

1.tekil şahıs
Sabah 11 suları

Güne mükemmel başlamanın yolu Hera için beyaz çikolatalı mochadan geçerdi.Kahvesiz asla çekemezdi günü.Özelliklede sabahları.Lakin bu mükemmelliği bir kişinin buluşmasına geç kalması bozardı.Hera her zamanki gibi Rob'ı bekliyordu.Beklememesi sürpriz olurdu.
Sabahda acele ile kalkmıştı.Ne için, beklemek için.Uykusuz gözleriyle etrafta gelen geçeni izliyordu.Kahvesi bitene kadar gelmezse çekip gidecekti.
Onu bekletmemek için hazırlanamamıştı bile.Ama yine bekleyen oydu.Yorgun gözleri, basit beyaz - gri askılı t-shirti, mavi fuları ve altındaki jean şortuyla şu an vasat haldeydi.Aslında doğal haliydi.Onu beğenen böyle beğenmeliydi.Özel günler hariç makyaj yapmak onun için ölüm gibiydi.Çokda bakımsız takılmaz ama her zaman maskarası ve allığını yüzünde görebilirsiniz.
Misafir
Misafir

Güzel Bir Sabah Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Sabah   Güzel Bir Sabah EmptySalı Ağus. 03, 2010 8:19 pm

Alarm yine çalmamıştı.Alelacele yataktan fırladım.Saat 11'e geliyordu.Gidince Hera beni fena haşlayacaktı.Bunun düşüncesi bile kötüydü.
Üstüme giymek için beyaz bir t-shirt ve üstüne sütlü kahve tonlarında hırka aldım.Kotumuda giydikten sonra hazırdım.Hemencecik kotumu giydim ve yarım yamalak dişimi fırçaladım.Azar işitsemde bakımım önemliydi.Saçlarımı jöleledikten sonra arabanın anahtarlarını kaptım ve kendimi sokağa attım.
Henüz kalabalıklaşmamıştı şehir.Arabaya bindim ve son gaz Hera'nın yanına gittim.Arabayı park etmesi için kapıdaki adama anahtarları verdim.
Hera her zamanki yerimizde oturuyordu.Gülümsedim ve yanındaki sandalyeye oturdum.

Selam güzellik.
Misafir
Misafir

Güzel Bir Sabah Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Sabah   Güzel Bir Sabah EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 3:07 pm

Bu kadar beklemekten gerçekten çok sıkılmıştı.Hem havada bunaltıcıydı.
Tam kalkmak üzereyken o tanıdık pişkin ses ve gülümseyen Rob yanına oturmuştu.

Selam güzellik.

Tanrım bu pişkinlik gerçekten rahatsız ediciydi.Sinirli bir ses tonuyla cevap verdi Hera.

İnsan özür diler.Hiç değişmemişsin.

Bu azarın karşısında hafif bir tebessüm etti.Pişman değildi.Ağzını açtı ve cevap vermeye hazırlandı.Sonra geri kapadı.Bakışları düşünüyor gibiydi.Hera dayanamadı ve devam etti sözlerine.

Söyleyecek bir şeyin olmadığını biliyordum zaten.

Rob hala sessizliğini bozmamıştı.Sabahın köründe onu bu kadar bekletmek için gelmemiştim sonuçta.O tatlı muzip gülümsemesiyle bu sefer cevap verdi.

Düşünüyordum Hera.Of tamam evet söyleyecek sözüm yok.Ne yapayım dün biraz takıldık.Özür dilerim tamam mı?

Of onun bu gülümsemesine nasıl dayanabilirdiki Hera?Mantıklı düşününce sinirlenince çok fazla tepki veriyordu.Hemende yatışıyordu.Rob sinirinin geçtiğini anlayınca kahkahayı patlattı.Karşısında gülmesine Hera dayanamadı ve gülmeye başladı.
Ah ah Rob'ı özlemişti gerçekten.

Misafir
Misafir

Güzel Bir Sabah Empty
MesajKonu: Geri: Güzel Bir Sabah   Güzel Bir Sabah EmptyÇarş. Ağus. 04, 2010 3:29 pm

İnsan özür diler.Hiç değişmemişsin.

Tam tahmin ettiğim karşılamaydı.Sinir küpüydü.Ama olsun onun sinirini nasıl geçireceğim artık çok iyi biliyordum.Suskunluğumu yanlış anlayıp sözlerine devam etti Hera.

Söyleyecek bir şeyin olmadığını biliyordum zaten.

Yorgun gözüküyordu.Belliki beni bekletmemek için kalkar kalkmaz buraya gelmişti.Sessizliğimi bozdum.

Düşünüyordum Hera.Of tamam evet söyleyecek sözüm yok.Ne yapayım dün biraz takıldık.Özür dilerim tamam mı?

Sözlerimi bitirdikten sonra yüzüne baktım.Sinirinin geçtiği anlaşılıyordu.O çok sevdiği gülümsememle ona baktım.Artık yumuşamıştı.O surat ifadesini herkesin görmesini dilerdim.Dayanamadım ve kahkahayı bastım.Hera hiç bir zaman karşısında birinin gülmesine dayanamazdı.Çok geçmeden oda gülmeye başladı.

Ee kahvaltı yapalım mı?

Bu soruyu gülmekten artık karnımız ağrırken sormuştum.Derin derin nefes alıyordum.Hera'yı özlemiştim.

Güzel Bir Sabah
1 sayfadaki 1 sayfası