| Carl(os) Godfrey | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 01, 2010 12:59 pm | |
| Carl Godfrey
İsim: Carl
Soyisim: Godfrey
Lakap: Carlos
Köken: Soysuzum ben:)
Doğum Yeri: Hollywood
-Oyun Tutkunu -Bisiklet Tutkunu -Müzik Tutkunu -Beyaz bir ten -Mavi gözler -Uzun bir boy
En son Carl Godfrey tarafından Ptsi Tem. 26, 2010 9:17 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 01, 2010 1:03 pm | |
| Aşk Kafama Göre Yazıyorum!Arkadaşlarım
KANKAM! İLGİMİ ÇEKİYOR! Oyun Arkadaşım İyi Bir Dost Tanıdık Selamcı
Yetişkinler
İyi Birisi Nötr Nefret Ediyorum
Düşmanlarım
Zengin Zübbe! Benimle Uğraşıyor Monica McDibble(Tanıdık)Bana kalırsa iyi birisi gibi duruyor. Pekte muhabbete girmeyiz.
Eléonora Jane Pércival(Benimle Uğraşıyor)
Hiç sevmiyorum kendisini çünkü benimle uğraşmaktan başka bir işi yok. Tipik bir zengin zübbe. Paramın olmadığı için beni eziyorlar.
Winter Schultz(Zengin Zübbe!)
[right]Bu kızı görünce yönümü değiştiriyorum. En son abimin bana emanet ettiği mp3 ümü kırmıştı. Artık tamir bile olmaz o yadigar. Bende ondan öcümü alıp limuzininin camını ve tamponunu indirmiştim. Çok iyi hatırlıyorum.
Natalia Ellié O'rélia(Zengin Zübbe!)Herkes gibi o'da benimle uğraşıyor. Tek farkı diğerlerinden varan beni fazla takmaması. Flawed Griffin(Selamcı)
Bu kız iyilere doğru ilerliyor. Zengin zübbe olmasına rağmen selamını benden esirgemiyor.
Esmeraude G. Adorée(İlgimi Çekiyor)
Her zaman okula giderken bisikletimle ya mp3 dinlerdim yada sol elimle kitap okurdum. Her zamanda yolda seni görürdüm. En çok tanışmak istediğim kişi sensin.
Jake Carter Hall(İyi Bir Dost)
Bu çocuk diğerlerinden farklı. Adım gibi eminim. Çünkü beni her zaman bataktan çıkarıyor. Zübbe olmasına rağmen beni takıyor diyebilirim. Üzüntü içinde okula girerken beni görünce olayı çözüveriyor. İyi bir dost.Alexandréa K Alvarez(Zengin Zübbe) Tipik bir zengin zübbe. Hiç sinir olasım olmadığı zamanlar beni dahada üzüyor. Dalga geçiyor.
Meg Katie Volterras Onu her gördüğümde "Aha şimdi küçük düşürecek." diyorum fakat hiçde küçük düşürmüyor. Emoları her zaman ilgi çekici bulurum. Ona "İMO" diye hitap ediyorum.
Andreanne Elisha Qera(Iyi bir Dost) Harika bir kız. Gerçekten müthiş göğüsleri var. Elde edemediğim kızlardan birisi. İstesem elde edebilirim! Edemem değil fakat onun bir sevgilisi var. Açıkcası hiç uğraşasım gelmiyor. Kendisini severim. Jamié C. Estaign(İyi bir Dost) Diğerlerinden farklıdır kendisi. Benim dostum olmasına karşın daha beni bir kere bile ezdiğini görmedim.Her türlü muhabbete ilgisi var. Tam bir kanka adayı! Gabriélla Anna Davis(Eski bir Aşk!) Eski bir aşk...
Chelsea Rosalié Bathory(Üvey Kardeşim) Bu kızı gördüğümde garip duygulara kapılıyorum. Dahası bunlar negatif duygular değil. Belki de ikimizi de aynı annenin doğurduğu gerçeği bu duyguyu saklıyordu. Kim bilir belki yollarımız tekrar kesişir. Ona çok değer veriyorum.
Effy Lewis(Tanıdık) Arada selamlaşmamıza rağmen bu kızı çok iyi tanımıyorum. Alexis Bathory(Seksi) Bu kızın dudakları çok hoşuma gidiyor. Genelde üvey kardeşimin yanında görüyorum. Zengin zübbelerden birisi. Yatmak istediğim zübbelerden birisi.
En son Carl Godfrey tarafından Cuma Tem. 30, 2010 9:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 13 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 01, 2010 1:05 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 01, 2010 1:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey C.tesi Tem. 03, 2010 5:15 pm | |
| (Ünlünü değiştirmeni şiddetle öneririm .D) Düşman Sana karşı bir antipatim var... Seni iğrenç buluyorum. Bana futbol un önemli bir eşyasını hatırlatıyorsun. Bunu senin yüzüne de söyledim. felan filan yaz işte.. x x x x x x x x x x x x x x x x x x |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Salı Tem. 06, 2010 1:33 pm | |
| Lümuzinimi çizdin pis burslu bu seni benim gözümde düşmanım yapar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Salı Tem. 06, 2010 2:18 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 08, 2010 5:01 pm | |
| Flawed Griffin ,istediğin bir yere atıver *.* - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Paz Tem. 11, 2010 9:19 am | |
| || Başkaları seni ucube olarak görse de benim için çok farklısın || Senin kökenin, kültürün benim çok ilgimi çekiyor, her gün partilere gittiğim züppelerden değilsin. Henüz seninle tanışmışlığım olmasa da, tanımayı çok isterim... ______ |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Çarş. Tem. 14, 2010 4:42 pm | |
| Lejantındaki resimleri küçültürsen mutlu oluruz. | |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Cuma Tem. 16, 2010 1:01 pm | |
| Woow, toplu bir güncelleme gelecek 5 dakika içerisindee!! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Cuma Tem. 16, 2010 1:30 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Cuma Tem. 16, 2010 1:33 pm | |
| meg katie hariç herkes eklendi.
Katie lejantını okuyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Cuma Tem. 16, 2010 1:39 pm | |
| flood olcak ama görsünler diye söylüyorum kusura bakmayın xD
HERKESİ EKLEDİMMMMMMMMMMM |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Çarş. Tem. 21, 2010 2:31 pm | |
| İyi bir dost Bzen birlikte eğlenceli şeyler yapabiliriz , aslıdna sen iyi birisin , Tyler seni seviyor bir arkadaş olarak . Benim gibi maddi durumun çok iyi değil ama genede yaşamasını biliyorsun . |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Çarş. Tem. 28, 2010 2:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Çarş. Tem. 28, 2010 6:02 pm | |
| İ C O N C A N C İ K L E R İ M ~ Kurgu ~ Güzel buluyorsun ilgini çekiyor Anny'yi elde etmek istiyorsun. Burslu olmana rağmen bu kadar yakışıklı olman kaçınılmaz. Anny'in sevgilisi var fakat, biraz sürtüklük yapsa, ne olur ki! |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 29, 2010 12:02 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 29, 2010 8:36 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Carl(os) Godfrey Perş. Tem. 29, 2010 10:24 pm | |
| icon: x Kurgu: 1-Sürtük olmama rağmen iyi geçiniyoruz. 2-Benden nefret ediyorsun. 3-Sadece takılıyoruz. 4-Şarhoş olduğumuzda eğlenceli şeyler yapmış olabiliriz. 5-Seni fakir bir gerizekalı olarak görüyorum. Birini seç işte dostum daha ne yapıyım:D |
|
| |
| Carl(os) Godfrey | |
|