| Aranıyor | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 4:30 pm | |
| İki tane yakın erkek arkadaş, 4. sınıf olmalı. Partner, seçiçi olacağım. Bir kaç tane de normal kız arkadaş |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 5:04 pm | |
| Partner, seçiçi olacağım. Bir kaç tane de normal kız arkadaş.
İkisinden biri olmaz ise bizim ev arkadaşımız olabilirsin .D IV.Sınıf birine ihtiyacımız var ^^ Ev tutabilmek için .D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 5:14 pm | |
| Partner veya normal kız arkadaş |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 6:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 6:57 pm | |
| Olur |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 7:32 pm | |
| Becky, Alihan yani Birinci sınıf bir partner düşünmüyorum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Cuma Tem. 30, 2010 7:45 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor C.tesi Tem. 31, 2010 8:39 am | |
| Partner olarak nasıl bir ilişki istiyorsun? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor C.tesi Tem. 31, 2010 9:26 am | |
| En önemlisi rahat olmak. Yani kastım her gün biriyle öpüşmek falan değil tabii ki ama kurgu yapılmışsa eğer ses çıkarmasını istemem partnerimin. Bir de sürekli rp yapmakta istemem yani her gün her gün partnerle Rp sıkar. Şöyle 3-4 günde bir falan veya canımız ne zaman isterse. Pek belirgin bir şey yok yani kafamda. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor C.tesi Tem. 31, 2010 9:54 am | |
| Normal kız arkadaş yada partner olabilir. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Ptsi Ağus. 02, 2010 7:58 am | |
| - Aaric Egan Warchester demiş ki:
- En önemlisi rahat olmak. Yani kastım her gün biriyle öpüşmek falan değil tabii ki ama kurgu yapılmışsa eğer ses çıkarmasını istemem partnerimin. Bir de sürekli rp yapmakta istemem yani her gün her gün partnerle Rp sıkar. Şöyle 3-4 günde bir falan veya canımız ne zaman isterse. Pek belirgin bir şey yok yani kafamda.
Hımm.. Karakterinin talibi çok fazla ama, karakterim ve kurgusu uygun olursa, Esme'yi de partner olarak düşünebilirsin istersen.. ya da eski ? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Ptsi Ağus. 02, 2010 10:28 am | |
| Tamamdir bakicam ben |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Ptsi Ağus. 02, 2010 1:59 pm | |
| Aslında partner düşünmüyordum ama istediğin partnerle karakterim uyumlu. Sessiz bir tip. Fazla aşık delisi değil. İnsanların hayatına da karışmaz. Önemli olan sevilmek onun için. Abartısız bir kız. Sportif giyinmeyi seviyor falan... Bilmiyorm istersen olabilir ama olmaz diyorsanda önemli değil çünkü dediğim gibi zaten aramıyorum. Sana kalmış^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Ptsi Ağus. 02, 2010 6:51 pm | |
| Aaric yanında sportif değil şık bir kız ister. Aslında biraz da sürtük olması onun kendini daha iyi hissetmesine neden olur. Böylece aldatma gibi bir şey yaparsa - gecelik - kendini suçlu hissetmez. Gerçi karakterim kızlara düşkün değil ama olsun. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Aranıyor Salı Ağus. 03, 2010 9:44 am | |
| Benimkide erkeklere değil. Önemi yok.^^ |
|
| |
| Aranıyor | |
|