Kardeşim olarak gördüğüm birkaç -benden küçük- kız.
Benden bu kadar... Eğer farklı bir kurgun varsa neden olmasın ? derim. (:
Bu arada kısa bir not: Üzgünüm ama seçici olacağım. Bu yüzden karakterinizi kısaca anlatırsanız ya da lejantınız varsa çok iyi olur. İşte benim lejantım...
En son Elizabeth Anna Stone tarafından C.tesi Ağus. 07, 2010 6:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 7 kere değiştirildi
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Perş. Tem. 29, 2010 12:18 pm
Lizzie´nin karakterine uygun birkaç dost.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Perş. Tem. 29, 2010 12:52 pm
Olur Lejantıma ekleniyorsun.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Perş. Tem. 29, 2010 6:37 pm
Kardeş olabilir Olmaz ise gıcık kız ben oluyum
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Cuma Tem. 30, 2010 6:30 am
Tmm...
Gabriélla dostumsun.
Kaprisha kız kardeşimsin. Ama ben şuan amcamın kızı olarak görünüyorum gibi bişi... Olur mu ?
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Paz Ağus. 01, 2010 1:15 pm
Takılacağım birkaç çocuk lazım.
Ekle bakalım.
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Paz Ağus. 01, 2010 1:38 pm
Lizzie´nin karakterine uygun birkaç dost.~Erkek kız farketmez. ~
Lejanttada varım zaten ^^
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Ptsi Ağus. 02, 2010 2:00 pm
Üvey kardeşyinim xD
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! Salı Ağus. 03, 2010 4:05 pm
Gıcık olan / gıcık olunan kişi olabilirim .D
Misafir Misafir
Konu: Geri: Lizzie´nin birkaç özel insana ihtiyacı var ! C.tesi Ağus. 07, 2010 6:24 am