Misafir Misafir
| Konu: Elizabeth Tiffany Meester Ptsi Tem. 26, 2010 8:27 am | |
| => Elizabeth Tiffany Meester
=> 3. Sınıf.
=> New York doğumlu.
=> Kardeşi yok.
=> Burcu Oğlak
=> Lakapları Tiff,Tiffy,Eli,Elie,E.
=> Seçimi şöhret.
Kişisel Özellikler... Zeki,kurnaz,akıllı,şeytani planlar yapan,dedikoducu tiplerdenim. Çıkarlarıma göre hayata yön veririm. Bana emir verilmesinden nefret ederim. Arkadaş çevrem geniştir. Arkadaşlarıma karşı her zaman gerçek bir dost olmuşumdur. Sevdiklerime karşı iyi davranırım. Ama nefret ettiklerime yapmadığım şeytanlığı bırakmam. Fiziksel Özellikler...
Kahverengi saçlarım ve açık yeşil iri gözlerim var ve buğday rengi tene sahibim. Kumralım. Dudaklarım dolgun yapıya sahip. Fiziğim çok düzgün. Boyum orta ama kilom zayıf. Özgeçmiş... 14 ocak 1993 tarihinde new york'ta doğdum. Annem ünlü sanatçılardan babam ise ünlü bir iş adamıdır. Babam 3 yıl önce iş için İngiltere'ye gitti. Ve annemle babam boşandılar. Hani işe yeni başladığınızda size kariyer mi çocuk mu derler ya, İşte babamın işide işte şimdi başlıyordu onun için. Babam bana İngiltere'den para ve onlarca hediye gönderiyordu her hafta. Annemse 7 ay önce çok ünlü ve zengin bir iş adamıyla evlendi. John. İyi adamdı. Ama gerçek babamın yerini dolduramazdı tabiki. Üvey babam ve annem gerçekten birbirlerini seviyorlardı.
Yapmayı sevdikleri:
Şarkı söylemek müzik dinlemek dans etmektiyatro yapmak
Yapmayı sevmedikleri: Haksızlığı hiç sevmem Burnu yukarda kendini bişey sanan kızlardan nefret ederim.
eklenmek için Ad-Soyad 1 adet icon Kurgu
İLİŞKİLER
Effy Lewis ARKADAŞ İyi anlaştığım kızlardan biri. Sevimli ve iyi. Yani ben azından onu öyle görüyorum. Biraz sürtük olsa bile samimi arkadaşlarımdan biri. seviliyorsun tatlım =)) Niobe Hera Linos YAKIN ARKADAŞ Sempatik,sevimli,sıcakkanlı ve iyimser olması onu diğer kızlardan farklı kılıyor. Diğerleri gibi ' gencim güzelim havam var benim ' tarzında takılmıyor. Ve ben onu bu yüzden bu kadar çok seviyorum belkide. Diğerlerine göre farklı bir kız bence... Seviliyorsun bir tanem Desiree Schult DOST Seninle iyi anlaşıyoruz. Benden büyük sınıf olmana rağmen çok iyi arkadaşız. Eğer bana sataşanlar olursa sen beni koruyorsun ve yardım ediyorsun. Ortak yönlerimiz var. Ve birlikte dedikodu ve alışveriş yapmaya bayılıyoruz. Seni çok seviyorum tatlım. =)) Chelsea Rosalie Bathory DOST Ah Chels. Böyle bir okulda senin gibi gerçek bir dosta ne kadar ihtiyacım varmış meğer farkında değilmişim. Derdim olduğumda ağlayacak bir omuza,sorunum olduğunda destekleyecek bir arkadaşa çok ihtiyacım varmış. Bunu seninle tanışınca anladım. Birbirimizi anlıyoruz. Dertlerimizi paylaşıyoruz... Her zaman dostum kalacaksın Chels... =)
En son Elizabeth Tiffany Meester tarafından Çarş. Eyl. 08, 2010 8:51 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elizabeth Tiffany Meester Perş. Tem. 29, 2010 10:32 pm | |
| Effy Lewis x 1-İyi anlaşıyoruz 2-düşmanız. 3-selamlaşıp geçiyoruz Seç birini tatlım=) |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elizabeth Tiffany Meester Perş. Tem. 29, 2010 11:09 pm | |
| İyi anlaşıyorz ekleniyorsn |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elizabeth Tiffany Meester C.tesi Tem. 31, 2010 9:49 am | |
| |
|
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Elizabeth Tiffany Meester C.tesi Tem. 31, 2010 2:20 pm | |
| |