Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Pam10 daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Lalea10

daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))

Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Empty
MesajKonu: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 5:17 pm

ben melike Very Happy

çorlu tekirdağda oturuyorm. Ama Orduluyum Very Happy

14.5 Yaşndaym xD

hoşlandıklarım

Şarkı söylemek

müzik dinlemek

dans etmek

beste yazmak

tiyatro yapmak

Edebiyat !! ( 2-3 şiir ve hikaye defterlerim var Smile )

hayvanlarla ilgilenmek

bitki yetiştirmek Very Happy

insanlar... Very Happy Very Happy

dedikodu yapmak.

Dergi filan okumak

film izlemek Very Happy

hoşlanmadıklarım

böcekler !!

yalan söylenmesi

haksızlığa uğramak fln Very Happy

Resimleriiimmm Very Happy

Spoiler:

En son Angela Zoéy Queen tarafından Perş. Tem. 29, 2010 12:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 5:23 pm

Hoşgelmişsin Melike.
Ben Gülşah, sanırım tanıyorsun.
Ve lütfen resimleri Spoiler'e alabilir misin ^^
Sayfa düzeni bozuluyor (:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 5:26 pm

tanıyorm gülşahçım Very Happy tabi. hemen düzenliyorum Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 6:05 pm

wc melike, su ben de^^

Evet fotografları spoiler'a alırsan mükemmel olur ^^

Hoşlandıkları arasında bitki yetiştirmek olan birisi, eksantrik, sevdim Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 6:35 pm

^^ canlıları severim =)) hoşblduk Very Happy ve spoilere aldm (:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 6:48 pm

Very Happy bende severim canLıları. Edebiyat kesinLikLe, ama şiir tarzım değiL Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 7:00 pm

Very Happy hmm.. ya aslnda hoşlnmdıım şeler kısıtlı Very Happy yani herşeyi severim Very Happy istnisnalar harç xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 7:57 pm

Hoşgeldin Melike. Bende Gizem, biliyorsun? =)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptySalı Tem. 20, 2010 9:08 pm

tbiki ttlm bilmez mym =))
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:30 am

Melikee!
Süpersin canım.
Hadi beni tanı bakalım:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:40 am

ekin ? Very Happy ya hangi ekn ? ekin su ? Very Happy bu arada sağol ttlm (:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:43 am

Diğer Ekin ^^
Ben isminden tanıdım .D
Hampton ^^
(:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:44 am

aaaa dağruu :S Anna Blair Hampton ? Very Happy ah yaa Very Happy unutmşm pardn ttlm
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:48 am

Bende seni tanımıştım Gülşah.ama çaktırmıyodum asdfasdf:D
Ayrıca yuh sana melike:D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 9:53 am

yaa :S özr dilerm Sad Sad Very Happy nasl affettiriim kndimi Razz ttlm sni unutmak mümkn değil ama cahilliğime bağşla Very Happy Razz Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyCuma Tem. 23, 2010 7:54 pm

melikem ben mihriban benden güzel çıkmışsın aman nazar değmesin Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyC.tesi Tem. 24, 2010 11:59 am

SÜPERSİN MELİKE ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Tem. 25, 2010 12:45 pm

mihribanım senin olduğunu biliyordum ztn kuzum. Seni her yerde tnrm Very Happy sağol kuzum.

Sudecim teşekkrler sende süpersndr emnm Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Tem. 25, 2010 12:46 pm

msn niye açık değil
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:07 pm

Melikeciğim çok güzel bir yüzün var Smile Ben Almila memnun oldum.Sakın cildine abuk sabuk şeyler sürüp mahvetme Wink Abla tavsiyesi..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:11 pm

teşekkr ederim =)) kaç yaşndasınz diye sorsam çok mu şey olr Very Happy merak ettm Very Happy abla dedinz ya Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:14 pm

18 yaşındayım Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:16 pm

Very Happy hmm ablamsnz bndan snra Razz Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:51 pm

Tatlım beni hatırlarsın Very Happy (Violet Melissa Bathory) + Çok tatlısın Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))   daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) EmptyPaz Ağus. 01, 2010 7:59 pm

hatrlamaz mymmm Very Happy sağol kuzumm =))

daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =)))
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki