| daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 5:17 pm | |
| ben melike çorlu tekirdağda oturuyorm. Ama Orduluyum 14.5 Yaşndaym xD hoşlandıklarımŞarkı söylemek müzik dinlemek dans etmek beste yazmak tiyatro yapmak Edebiyat !! ( 2-3 şiir ve hikaye defterlerim var ) hayvanlarla ilgilenmek bitki yetiştirmek insanlar... dedikodu yapmak. Dergi filan okumak film izlemek hoşlanmadıklarımböcekler !! yalan söylenmesi haksızlığa uğramak fln Resimleriiimmm - Spoiler:
En son Angela Zoéy Queen tarafından Perş. Tem. 29, 2010 12:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 5:23 pm | |
| Hoşgelmişsin Melike. Ben Gülşah, sanırım tanıyorsun. Ve lütfen resimleri Spoiler'e alabilir misin ^^ Sayfa düzeni bozuluyor (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 5:26 pm | |
| tanıyorm gülşahçım tabi. hemen düzenliyorum |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 6:05 pm | |
| wc melike, su ben de^^ Evet fotografları spoiler'a alırsan mükemmel olur ^^ Hoşlandıkları arasında bitki yetiştirmek olan birisi, eksantrik, sevdim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 6:35 pm | |
| ^^ canlıları severim =)) hoşblduk ve spoilere aldm (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 6:48 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 7:00 pm | |
| hmm.. ya aslnda hoşlnmdıım şeler kısıtlı yani herşeyi severim istnisnalar harç xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 7:57 pm | |
| Hoşgeldin Melike. Bende Gizem, biliyorsun? =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Salı Tem. 20, 2010 9:08 pm | |
| tbiki ttlm bilmez mym =)) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:30 am | |
| Melikee! Süpersin canım. Hadi beni tanı bakalım:D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:40 am | |
| ekin ? ya hangi ekn ? ekin su ? bu arada sağol ttlm (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:43 am | |
| Diğer Ekin ^^ Ben isminden tanıdım .D Hampton ^^ (: |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:44 am | |
| aaaa dağruu :S Anna Blair Hampton ? ah yaa unutmşm pardn ttlm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:48 am | |
| Bende seni tanımıştım Gülşah.ama çaktırmıyodum asdfasdf:D Ayrıca yuh sana melike:D |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Çarş. Tem. 21, 2010 9:53 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Cuma Tem. 23, 2010 7:54 pm | |
| melikem ben mihriban benden güzel çıkmışsın aman nazar değmesin |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) C.tesi Tem. 24, 2010 11:59 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Tem. 25, 2010 12:45 pm | |
| mihribanım senin olduğunu biliyordum ztn kuzum. Seni her yerde tnrm sağol kuzum. Sudecim teşekkrler sende süpersndr emnm |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Tem. 25, 2010 12:46 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Ağus. 01, 2010 7:07 pm | |
| Melikeciğim çok güzel bir yüzün var Ben Almila memnun oldum.Sakın cildine abuk sabuk şeyler sürüp mahvetme Abla tavsiyesi.. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Ağus. 01, 2010 7:11 pm | |
| teşekkr ederim =)) kaç yaşndasınz diye sorsam çok mu şey olr merak ettm abla dedinz ya |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Ağus. 01, 2010 7:16 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Ağus. 01, 2010 7:51 pm | |
| Tatlım beni hatırlarsın (Violet Melissa Bathory) + Çok tatlısın |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) Paz Ağus. 01, 2010 7:59 pm | |
| hatrlamaz mymmm sağol kuzumm =)) |
|
| |
| daha yeniyim ama ekliyim dedim inşallah beğenirsinz =))) | |
|