| Monica | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Monica Perş. Tem. 01, 2010 10:54 am | |
| Ad-Soyad: MOnica McDibble Yaş: 20 Doğum Tarihi: 2000 Doğum YeRi: Melekler Şehri BuRcu: Başak
-FizikseL ÖzeLLikLeRi- Monica; uzun boylu, uzun sarı saçlı, mavi gözlü, dolgun dudaklı, zayıf ve narin bir insandır. -KişiseL ÖzeLLikLeRi- -Azimli -Güçlü -Zorluklar karşısında yılmayan -Duygusal -İnatçı -Yardımsever -Merhametli -Sevecen -Empati duygusu gelişmiş. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Perş. Tem. 01, 2010 10:55 am | |
| =İliŞkİLer= -Arkadaşlar- [+]Dostlarım Winter Kristowent O benim idolüm. Onu çok seviyorum. Çok iyi anlaşıyoruz. Beni koruyor. Onunla zaman geçirmek çok ama çok hoşuma gidiyor. Onu örnek alıyorum. Umarım ben de bir gün onun gibi olabilirim. Lola Delphine de RenouiveOnunla partide tanışmıştık. Beraber çok eğlenmiştik. Çok eğlenceli bir kişiliği var. Benim için dünyadaki en eğlenceli insanlar listesinde ilk onda. [+]Yakın Arkadaşlarım [+]Arkadaşlarım Natalia Ellié O'rélia Partide tanışmıştık. Eğlenceli bir kişiliği var. Mzah anlayışı çok iyi. Onunla geçirdiğim ilk partiydi ve onun sayesinde parti kolik oldum. [+]Arada Selam Verilenler +Carl GodfreyArada birbirimize olan sırıtkan selamlarımızdan daha fazlası yok. Birilerinden duyduğum kadarıyla beni burnubüyüklerin lideri olarak adlandırmış. Açıkçası ona bu izlenimi nasıl verdiğimi düşünmeden edemiyorum. -Düşmanlar- [/]Olumsuz [-]Nefret Ettiklerim [-]Ölümcül Derecede Düşman -Yetişkinler- [+]Anlaşabildiklerim [/]Nötr [-]Anlaşamadıklarım [-]Nefret Ettiklerim -Aşk [+]Sevgili [+]Hoşlandığım [+]Hoşlanan [/]Geçmiş -Aile; Elénoura Jane Percivel Biricik kuzenim benim. Onunla birlikteyken çok eğleniyorum. Beraber mükemmel zaman geçiriyoruz. Beraberken hiçbir indirimi kaçırmıyoruz. Seni seviyorum kuzen...
En son Monica McDibble tarafından Cuma Tem. 09, 2010 10:07 am tarihinde değiştirildi, toplamda 8 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Perş. Tem. 01, 2010 12:06 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Perş. Tem. 01, 2010 12:17 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Cuma Tem. 02, 2010 7:39 pm | |
| Dost aile Kuzen seni çok seviyorum beraber alışverişlere çıkyoruz eğleniyoruz felan filan ^^ x x x x x x x x x x x x x x x x x x |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica C.tesi Tem. 03, 2010 4:46 am | |
| - Monica McDibble demiş ki:
- Güncellendi
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 1:28 pm | |
| [+]Arkadaşlarım Bir partide tanışmışız.Arada gezip tozarız... |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 1:32 pm | |
| Koruyucunum biliyorsun | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 1:44 pm | |
| - Natalia Ellié O'rélia demiş ki:
- [+]Arkadaşlarım
Bir partide tanışmışız.Arada gezip tozarız... icon? - Alıntı :
- Güncelleniyor
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 1:55 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 2:01 pm | |
| - Monica McDibble demiş ki:
- Monica McDibble demiş ki:
- Güncellendi
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Salı Tem. 06, 2010 7:17 pm | |
| iconum yok e kurguyuda biliyon kıyak geçip bana bide ikon bulsan tam süper olcak |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Perş. Tem. 08, 2010 4:15 pm | |
| Kurguyu biliyorsun - Spoiler:
Not: Benim lejantıma bir tane daha icon bırakabilirsen sevinirim ^^
En son Lola Delphine de Renouive tarafından Perş. Tem. 08, 2010 8:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Perş. Tem. 08, 2010 4:45 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Cuma Tem. 09, 2010 10:08 am | |
| Lola güncallendi. Diğerleri lütfen kurgusuz başvurmayın^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Paz Tem. 11, 2010 9:49 am | |
| || Aileden || Yanında gerçekten rahatladığım ve tam anlamıyla kendim olabildiğim tek kişi. Her ne kadar, aramızda küçük bir sürtüşme olsa da. Evet, biz aslında pek anlaşamayız, ikimiz de çok küçükken hep beraberdik. Çocuktuk tabi... Oyunlar falan oynardık, ama kavga etmeden duramazdık. Günde üç dört defa küserdik, tabi daha sonra küstüğümüzü unutur oyun oynamaya devam ederdik. Birbirimize çok sinirlendiğimiz zamnlar olurda ama öfkemiz saman alevi gibi olurdu. Daha sonra ben ergenliğe girdim, o ise hala çocuktu. Asla eskisi gibi oyunlar oynamadık çünkü ben biraz havalanmış, ona ben büyüğüm havaları atıyordum. Böyle olunca, tam anlamıyla küstük iki yabancı gibi olduk. Daha sonra o ergenliğe girdi belki eskisi gibi samimi oluruz diye düşünülse de tam tersi etki edip, aramızda saçma bir kıskançlık oluşturdu. Şimdi aynı okuldayız ve kavgalı gibiyiz. Yine de onun yanında kendimi bu ülkeye yabancı hissetmiyorum. Şşhh! Ama aramızda kalsın. _______ Aile başvurusunda bulundum, kabul edeceğinizi varsayarak yazdım. Beğenmezsen değiştirilir... |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Monica Paz Tem. 11, 2010 12:33 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Monica Ptsi Tem. 12, 2010 7:37 pm | |
| |
|