Ad Soyad: Jessica Ozera
Seçiminiz: ( Kariyer, Şöhret ) : Şöhret
Ah harika. Yeni bir okul ve yeni bir hayat ha ?! Daha ne kadar can sıkıcı olabilir bugün? İstemiyordum okula gitmeyi. Kafamı yastığa gömdüm ve sessizliği dinledim. Sonra o lanet olası dadı bozuntusu her şeyi mahvetti.. "Günaydın hanımefendi. Anneniz sizi erkenden uyandırmamı istedi. Kendisinin acil bir toplantısı çıkmış."
Bir de o var. İş kolik annem. Neden yanımda değil ki? Bu benim lanet olası okuldailk günüm. Yanımda olması gerekirdi ama yok! Olsun ona ihtiyacımda yok artık. Kalkıp hazırlandım hemen. Çok geç kalmıştım. Üstümde en göz alıcıeteğim ve beyaz bir bluz vardı. Harika! Her zamanki gibi sexy idim yine. Okuldaki erkeklerin dikkati benim üzerimde olacaktı belki. Ama hiçbirisi umurumda değil. 'Joseph' hayatımın tek aşkı. Beni alkol ve uyuşturucudan o kurtarmıştı. O da yok artık. Taşınmak zorunda mıydık sanki? Göremiyorum aşkımı ruhum eksik kalıyor onsuz.Tamamlardı o hep beni. Yanımda olurdu her ne olursa olsun. Başım onsuz hep belaya girerdiama yinede beni bulup kurtarırdı beladan. ' Yine kurtar beni Joseph. Özledim kokunu. Sana sarılmayı çok özledim…
Bunları söylerkengözümden yaşlar akıyordu. Her şeyimi verdiğim insan bulurdu beni eminimbuna. Çok geç kalmazdı o bekletmezdi beni. Güçlü olmalıydım "Gelecek biliyorum !"' diye haykırdım kendime. Gözyaşlarımı sildim ve ayakkabılarımı giyip çıktım evden. Sokaklar boştu sanki ya da bana öyle geliyordu. Onsuz öyle boştu ki dünya. Adımlarım beni geri götürüyordu. Ama bu okula gitmeliydim. Joe okumamı isterdi o. Yine gücüme güç katarak okulun yolunu tuttum.
Uzaktan göz alıcı görünüyordu sanki bu okul. Etkilenmiştim ama hepsi o kadar. Beni kendine bağlayamazdı bu okul. Yaklaştıkça merdivenlerde tek başına oturan bir kız gördüm. Gözleri çok güzeldi. Tıpkı bir badem gibi. Yanına yaklaştım.Neden bilmiyorum ama bu kız sanki bana benziyordu. Benim gibi yalnız ve üzgün. Yanına yaklaştım ve "Merhaba" dedim. Şaşırmıştı kız. Beni bu kıza çeken şeyin ne olduğunu anlamalıydım. Ve anladım. Chelsea idi bu. Olamaz Tanrım! Sanırım artık eğlenceli olacaktı bu okul. Ama o tanıyamadı beni. Yeniden başladım konuşmaya.
"Hey! Chels. Ben Jess. " Evet böyle daha iyiydi. Hatırladı beni sonunda.
"Hey Jess. Ah tanrım nasıl tanımadım! Nerelerdeydin? Dur tahminedeyim. Almanya? Berlin? Bildim değil mi?"
"Ahhh (: Evet bildin. Bu seferki sürgün yerimde senin olduğunu bilmiyordum. Sen hangi cehennemdeydin?"
"Ben buralardaydım Jess." dedi ve güldü. Şakacı hallerini özlemiştim. O sevimli gülümsemesini, güneş gibi beni aydınlatışını özlemiştim. Sıkıca sarıldım ve "Seni özledim." dedim. Oda güldü ve "Buna sevindim. Sna okulu gezdireyim." dedi. Gülümsedim ve "Bak işte buna hayır demem." dedim. İyi olacaktı bu okulda tanıdık birinin olması. Güneş gibi parlayan, neşe saçan biri. Gülümsemesi içimi ısıtıyordu. Kalbime sevgi aşılıyordu sanki. Yinede acılarımı unutturacak kadar güçlü değildi aşısı. Joseph'i unutturacak kadar değildi. Chelsea okulun bölümlerini gösteriyordu ama aklım onda değildi. Aklım burdan çok uzaklardaydı.
"Beni dinliyor musun Jess?" demesiyle gerçek dünyaya döndüm. "Evet." dedim. İnanmadı tabiiki. "Ne diyordum peki?" dedi tek kaşını kaldırarak. "Beni mi sınıyorsun." dedim bende. Başım öne eğikti. "Sana Gossip Girl'den bahsediyorum." dedi sinirle. "Çok önemlidir. Skandallara karışmaman gerek. Gossip Girl'e haber olursan - yani kötü bir şekilde - damgalanırsın ve ömrün boyunca herkes seni o damganla tanır." dedi. Onu hiç böyle ciddi görmemiştim. "Merak etme. " dedim ve omuz silktim. Skandallarla işim olmazdı. Sonra aynen benim gibi söyleyen ve sonra haber olan bir kızı anlatmaya başladı. İşte benim Chels'im. O konuşurken aklım tekrar Joseph'e kaymıştı.
Gerçek aşkımın kollarındaki mutlu güllerime. Unutamadığım o mükemmel gülümseme. O biçimli dudaklar, iri gözler. Bir zamanlar benimdi. Kim bilir nerde şimdi. Bir zamanlar sevdiğimdi. Kimbilir kiminledir şimdi.
Öyle çok özlemiştim ki. Ona olan susuzluğum ömür boyu dinmeyecek miydi? Çölün ortasında kalmıştım sanki, suya hasrettim. Ona hastettim. Kokusuna, dokunuşuna, bakışlarına hasrettim.