Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Caitlyn's blackberry storm. Pam10 Caitlyn's blackberry storm. Lalea10

Caitlyn's blackberry storm.

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Caitlyn's blackberry storm. Empty
MesajKonu: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 4:10 pm

Caitlyn's blackberry storm. 3576

-Aramalara açık-

'1 yeni mesaj alındı.'
Karakter adı:
'Sesli Arama'
Karakter adı:
Konuşma:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 4:10 pm

Caitlyn's blackberry storm. Telefong

Telefon Rehberi:

~ My best relative (L) (Symphony Calista Boleyn)
~ Ovnérta (Ovnérta Quisqaun)
~ Kelvin (Kelvin Diggor)
~ Winter (Winter Schultz)
~ Elis (Andreanne Elisha Qera)
~ Flawed (Flawed Griffin)
~ Meg (Meg Katie Volterras)
~ BİTCH! (Laela Cryptic)

Eklenmek için pm ile ulaşınız.

En son Caityln Gievonni tarafından C.tesi Tem. 17, 2010 8:25 am tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 5:45 pm

'Sesli Arama'
Karakter adı:Elis^^
Konuşma:Tabiki tatlım en yakın zamanda buluşalım parti ben demek. Ama şuan başka bir partideyim istersen sende gel.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 5:50 pm

'1 yeni mesaj'
Karakter adı:Elis
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 5:58 pm

'1 yeni mesaj'
Karakter adı:Elis
Mesaj:Peki canım yarın sneinle konuşmak istiyorum hem partiyi anlatırım hamde büyük bir parti düznelemek için ne gerekiyorsa yaparız. (: X.o.X.o Anny..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 6:00 pm

'1 yeni mesaj alındı.'
Karakter adı: Sym.
'' Ah bunu söylediğime eminim kızacaksın biliyorum. Kuaförde değilim. Bu aralar moralim çok bozuk. Ve YDY insanlarıyla konuşmak canımı sıkıyor. Kızlar çok sürtük Cait. Bilirsin beni. YDY'den çok sıkıldım. Norveç'e dönmeyi planlıyorum. Hoop kocaman bir öpücük sana. Sym.''
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Tem. 16, 2010 6:13 pm

'1 yeni mesaj alındı.'
Karakter adı: Sym.
''Ahah. Ama Cait. Buraya alışamadığımı ve buradaki yaşam tarzını sevmediğimi biliyorsun. Norveç'e dönmek istiyorum. İnan Oslo'nun soğuğunu özledim. Eğer gelmek istersen seni de yanımda götürmeyi çok isterim. Hatta sana bir resital bile verebilirim Cait. Eminim piyano çalışımı dinlemek sana huzur verecektir. Burada yapacak herhangi bir şeyim yok. Her gün parti veriliyor ve ben evde moronca her gün bir kitap bitiriyorum. Her neyse seninde şarjın bitiyormuş zaten. Sonra görüşürüz ^^.
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

MesajKonu: Geri: Caitlyn's blackberry storm.   Caitlyn's blackberry storm. EmptyCuma Ağus. 20, 2010 2:42 pm

1 yeni mesaj!
From: GOSSIP GIRL!
"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.

Öpüldünüz, Gossip Girl"
https://scandalouslife.yetkin-forum.com

Caitlyn's blackberry storm.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Albus's Blackberry
» Esther Blackberry
» Amber | Blackberry
» Mike's Phone ~ Blackberry