| Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Perş. Tem. 15, 2010 7:04 pm | |
| Banka sırasına kaynayan vatandaşa...
KLASİK TEPKİ: "Sıraya geç kardeşim"
NEOKLASİK TEPKİ: "Şeker kardeşim sıraya geçiver"
REALİST TEPKİ: "Sıra var"
SURREALİST TEPKİ: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay´da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
ROMANTİK TEPKİ: "Beyefendi galiba sırayı görmediniz"
NATURALİST TEPKİ: "Sırana geç"
MODERN TEPKİ: "Efendim insanımız eğitimsiz. Hâlbuki Avrupa da"
POST-MODERN: "Sırana geç lan ayı!"
UZLASIMCI: "Acelesi olmasa öne geçmezdi; üzmeyin garibi"
DEVRİMCİ: "Alt yapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek"
KADERCİ: "iki dakika fazla beklesek kıyamet mi kopar? Kısmetse hepimizin işi görülür"
FELSEFECİ (septik-kuşkucu): "Ön ve arka kavramları görecelidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir"
KANT´CI: "Efendim algılanmayan şeyler yok demektir. Bakmayın o tarafa, adam yok olur"
KÖTÜMSER VAROLUŞCU: "Herkes bir gün ölecek. Onurlu bir şekilde bekleyin. Bir gün o adamda ölecek"
İYİMSER VAROLUŞCU: "Sıkmayın canınızı, su anın tadını çıkarmaya çalışın. Bakın ne güzel hayattasınız ve birileri önünüze geçebiliyor"
HUMANİST: "İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince, aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz."
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Paz Tem. 18, 2010 3:56 pm | |
| REALİST TEPKİ: "Sıra var" Ahaha Bu benim tepkim |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 19, 2010 12:46 pm | |
| POST-MODERN: "Sırana geç lan ayı!" Acayip sinirliysem. NATURALİST TEPKİ: "Sırana geç" Nolmalsemde böylee. =) Hihi.
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 19, 2010 12:53 pm | |
| Kızgınsam evit benimde tepkim öyle |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 19, 2010 1:11 pm | |
| Umursamazsam ; "Sıra var" İyi günümdeysem ;"Beyefendi galiba sırayı görmediniz" |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 19, 2010 6:05 pm | |
| Modern Tepki ye çok güldüm ben Bide Devrimci |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 19, 2010 7:05 pm | |
| "İnsanlık bir bütündür. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz için. Dolayısıyla birimiz öne geçince, aslında hepimiz öne geçmiş oluyoruz."
Bu Süpermiş xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Salı Tem. 20, 2010 11:57 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Salı Tem. 20, 2010 4:00 pm | |
| Genelde sırada falan olmam ama olduğumda böyle birşey olduysa bunları derim; REALİST TEPKİ: "Sıra var" NATURALİST TEPKİ: "Sırana geç"
Ve bir de şu var ;
"Lan biz burda neyiz?! Sabahtan beri burada bekliyoruz! Sıra denen birşey var değil mi?" Ve anında annemden boşluğuma inen bir darbe .D asdfjkl ^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Ptsi Tem. 26, 2010 8:14 am | |
| Normal günümdeysem : REALİST TEPKİ: "Sıra var" Kötü günümdeysem: KLASİK TEPKİ: "Sıraya geç kardeşim" Berbat günümseysem xD : POST-MODERN: "Sırana geç lan ayı!" |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Salı Tem. 27, 2010 11:28 am | |
| SURREALİST TEPKİ: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay´da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
Bu süpermiş çok çok sırada beklediysem bunu derim ama şuana kadar hiç beklemediğim içni bişi diyemeyeceğim ^^
Ekmek sırasında REALİST TEPKİ: "Sıra var"diye bağırmıştım bir adama. Annem ağzımı kapatmıştı xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Salı Tem. 27, 2010 9:45 pm | |
| Kaderci Uzlaşımcı Humanist İyimser varoluşçu __ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Çarş. Tem. 28, 2010 5:43 am | |
| Klasik tepki ve Post-Modern Post-Modern'i genelde okuldaki erkek kankalara kullanırım |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? C.tesi Tem. 31, 2010 1:12 pm | |
| DEVRİMCİ: "Alt yapı sorunları çözülmeden halkımız sıraya geçmez. Devrim olunca herkes hizaya gelecek"
FELSEFECİ (septik-kuşkucu): "Ön ve arka kavramları görecelidir. O tarafın ön taraf olduğuna kim karar verdi? Öne geçtiğini zanneden, aslında arkaya geçmiş olabilir
SURREALİST TEPKİ: "Sallandıracaksın bunlardan ikisini Kızılay´da bak bir daha yapabiliyorlar mı?"
bunlar ben |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? Cuma Eyl. 03, 2010 4:50 pm | |
| Çoğunu edebiyatta işlemiştik. Roman örnekleri yerine böyle şeyler verselerdi daha orcinal bişiy olurdu |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Tepkiler...Sizin tepkiniz hangisi? | |
|