Ad Soyad: Skeet Fionn Ordóñe
Seçiminiz: ( Kariyer, Şöhret ) : Kariyer
Toz bulutlarının kendilerine sürtünerek tutuştuğu yoğun bir kış gecesiydi . Karanlığı büyük bir zevkle kenara iterken ay , yarasaların lütfen demekten çeneleri tutulmuştu. İnadım tuttu ve kefenim siyah olsun diye mırıldanmaya başladım. Benden yana olan bir ateş böceği gözüme ilişti.Işığını yakmıyordu . Gecenin sessizliği ve karanlığı yerini gün ışığına bırakmasın der gibiydi zavallı.
İkili polemiklere iştirak etmemeye özen gösterirken ar-namus diye bitleri kanlananlara , fare ve yılanların ses diyaloglarına , etik olmaktan bahseden türlü mahlukata fay hattından yeni ayrılan orta boy çağdışı dalgalar rica ediyordum . Belkide damarlarımdaki mecazi volkan patlamasına onları da ortak ederek senin yokluğunu en aza indirgemeye çabalıyor , Niagara Şelalesine eşdeğer bir derinliğe gömdüğüm hislerimi bir daha gün yüzü görmesinler ümidiyle , hayalinin de dahil olduğu o vefakar hatıralarımın yüzölçümünden mümkün olduğunca uzak mecralara taşıyordum . Cebinde fare bulunuyormuş hissiyle üniformamı dalgalandırıyordum yürürken . Tanrının sonbahar-kış kreasyonunun halka tanıtımında bu sene çatlak renkler daha moda. Frapan olma özentisi öğrenciler kendilerini çok belli ediyorlardı . Zira sinir katsayım gecenin huzurundan sonra bozulmaya yol almıştı bile . Etrafa gülücükler serpiştirenler gelecekte kan kusacaklarından habersiz melül melül kikirdemekteydiler . Kaşlarımı çatıp gözbebeklerimi üstlerinde gezdirmemden hiç hoşnut kalmamış olacaklar ki kafalarını değişik yöne çevirmekteydi hepsi . Zamanın hapsettiği boş köşelerde uçuşan kelebekler gibi kıvranmak mükemmel bir duygu olmalımı diye düşünüyorum.Kasvetli bir şekilde insanlara zarar vermek bedenime huzur dolduruyor.Bulanıkların , gereksizlerin yaşadığı bu dünyada olmak utanç verici olmalı benim için.Kendi kendime görev edindim.Dünyada olmaları bana utanç veriyorsa onları dünyadan silmek görevdir diye düşünüyorum..Fısıltısıyla , karanlığıyla beni ödüllendiren Tanrıya minnet duyuyorum.Rüzgarın sesi kulağa hoş geliyor bugünlerde.Zamanın hapsettiği yerden fırlayıp bu dünyada tanınmış ve korkulan bir kişilik olmak çığıraçan bir güzelliktir her seferinde.Kendi amaçlarımdan daha büyük amaçları olanlar ışık hızıyla karşılarında beni görebilirler.Zevk ve eğlence hiçmi olmaz hayatımda.Sanırım bazı zamanlar onlarıda tatmak gerekiyor.Rus ruleti benim için hayatı renklendirme biçimi.Kızlara gelirsek beni etkilemek zor olduğundan şu zamana kadar ilgi alanım dışında kaldı derim.Nefesimi kesecek bir karaktere sahip olmalı sanırım.Bugünlerde gördüğüm rüyalar hiçte iç açıcı değil.
Yokluk suyuyla ekilmiş tohumum benim.Cehennem ateşiyle yanar yüreğim.Alındığım toprağa verilmeden önce , dünyanın uçan yelleri önündeyim.Kader defterimi yeniden yazabilseydim kendime gönlümce bir hayat seçerdim.Bütün dertleri , bulanıkları siler uçururdum dünyamdan.Sevinçten göklere değerdi düşüncelerim..