Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz! |
Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Symphony. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Symphony. Çarş. Tem. 14, 2010 7:09 pm | |
| Symphony Calista Boleyn
Constance Billard & III. Sınıf
17
Norveç
Sevdikleri +
Yalnızlık.
Kitaplar
Bağımsızlık
Sevmedikleri-
Sürtükler
Hayatında yaşadığı yenilikler.
Aşk.
Ruhu
+ Kendi içinde bazen umarsız, bazen kaygılı ilişkiler oluşturan ve yalnız takılmayı tercih eden biri. Güzellik düşkünü değil. Sürtük insanlardan nefret ediyor. Basit insanlar Bir kadın ırkını bu kadar alçaltmamalı! Duygularının beynini ele geçirmesine izin vermeyecek derecede bilinçli. Bağımsızlık ile özdeşleşmiş ruhu; birine bağlı kalmaktan veya başkasının ona ne yapması gerektiğini söylemesinden nefret ediyor. Yalnızlığı sevdiği için çok fazla arkadaşı yok. Aynı anda iki zıt duyguyu hissedip; ikisine de bürünebilir. Her zaman için her özelliğiyle diğerlerinden farklı olmak istemiş ve bunu başarmıştır. Dışarıdan soğuk ve mesafeli görünür. Bu iki özelliği insanları cezbetmesini sağlar. Bir şeye gereğinden fazla değer vermez. Kitap okumaya bayılır. Kendi başına karar verir. Anarşist ve asi ruhu onu çekici kılar niteliktedir. Yapamadığı takdirde çabuk pes eden insanlardan nefret eder. Aşkın gerçek bir duygu olup olmadığı onun için tartışılacak bir konudur. Biraz karanlık ruhu nadir bedenini sarmış ve onu korumaya heveslenmiştir. Yeniliklere çabuk alışamadığı için yeni yerler gezmekten ve yeni insanlar tanımaktan hoşlanmaz. Hayvanlara aşırı derecede ilgisi vardır. Erkeklerin hepsinin aynı mal olduğunu düşünür. Sadece üremeye yarayan varlıklar … Ona göre erkekler aynı duyguyu binlerce kez ve binlerce kızda yaşamış olan varlıklardır. Erkekler hakkında böyle düşünmesinin altında geçmişte yaşadığı ve onu derinden etkileyen ilişkisi yatar. Hayatı boyunca hiç hissetmediği kadar yoğun duyguları hissettiği tek sevdiği vardı ve babası ölünce tam her şey yola girdi derken birbirlerini kaybettiler. Bu Symphony’de derin yaralara yol açtı. Sanat ve kültür hakkında bilgi edinmek ve söyleşi yapmak hoşuna gider. Müzik zaman zaman onu kendi dünyasından uzaklaştıracak kapasitede gelir ona. Boynunda taşıdığı sol anahtarı simgeli kolyenin bunun en büyük kanıtı olduğunu düşünür. Ama müzikte olduğunun aksine ritimsiz bir hayatı vardır.
Geçmiş
+ 1 haziran 1987 Oslo/Norveç doğumlu. Annesi ve babası o 13 yaşındayken ayrıldı ve annesi YDY’de yeni biriyle yeni bir hayat kurdu. Sym; üvey babasından nefret ediyor. 16 yaşındayken Norveç’te kalan babası dediklerine göre psikolojik sıkıntıdan öbür dünyaya nalları dikmiş. Bu haberin üstüne tam kaçmak için fırsat ararken Norveç’e babasının kabrine ziyarete döndü. Uzun bir süre YDY’den uzak kalmak istediği için orada olan ve değer verdiği nadir insanlardan uzak kaldı. Bunun üzerine hayatı boyunca hissettiği en anlamsız duygularından uzak kalamayacağını anlayarak Achille’i görmek için annesinin yanına döndü. Babasının ölü bedenini ziyarete gideceği gün asla unutamayacağı bir şeyi yaşattı ona Ach. Onu sevdiğini söyledi. Fakat salak Sym! Onun bu dediklerine aldırış etmeden, arkasına bile bakmadan toz oldu. Geri döndüğünde Ach’in başka bir kızla sevgili olduğunu öğrendi ve bunun ardından gelen uzun şoklar eşliğinde yeni hayatına alışmaya başlasa da; içinde hala bir yerlere tutunmayı bekleyen ve karanlık bir boşlukta hapsolan ruhsuz bir kız yatıyor.
Fiziksel Görünüm
Icons
- Spoiler:
Eklenmek için;
Ad-Soyad: 2 adet uyumlu icon: Karakterim hakkında düşünceleriniz: Kurgu:
En son Symphony Calista Boleyn tarafından Perş. Tem. 15, 2010 11:32 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Çarş. Tem. 14, 2010 7:12 pm | |
| İlişkiler
Martinus Lorenzo Diggor
Değerlim. Hayatım boyunca bende bıraktığı izi unutamayacağım biri. Sana bakarken bir erkeğe bakan kadından hiç farkım yoktu. Gözlerimdeki arzu dışında. Nefesini içime çekmek inlememe yetiyordu. Ayrıldığımızda büyük yaralar aldım. Seni bırakmak istemiyordum M. Her ne kadar kavgalarımız ve tartışmalarımız hala devam etmekte olsada; bilmeni isterim seni yanımda arıyorum. Achille S. D'Artagnan Aslına bakarsan sana söyleyecek bir şey bulamıyorum Ach. Durdun durdun tam gidecekken bana beni sevdiğini söyledin. Ne yapmalıydım? Babamın cenazesine, babamı son kez ziyaret etmeye gitmemeli miydim? Bunu sana neden söylemediğimi bilmiyorum. Aslında evet suç bende. Nefesim başkasınınkine karışırken en çok sende kaldı dudaklarım. En çok seninle mutluydum Ach. Ama sevgili olmadık hiçbir zaman. Geriye dönüp baktığımda ne kadar büyük bir yanlış yapmışız diye iç geçiriyorum. Norveç'ten geri geldiğimde; seni başka kızlarla sarmaş dolaş görmek o kadar yaraladıki beni; senden sonra aşk denen sefil duygudan nefret eder oldum. Sadakatine güveniyordum Ach. O gün kulağıma fısıldadığın üç kelime beni bunu düşünmeme itti. Sana karşı hala aynı yoğun duyguları beslemesemde içimde bir parçan kalmış. Seni özledim. Aurelian Diggor Ah sevgili Aurelian... Seninle kuzenin sayesinde tanıştık. Ama o zaman bana karşı hissettiğin duygular olumsuzdu sanırım. Kuzeninle ilişkimizi başından beri hiç onaylamadığın belliydi. Hatta ayrıldığımızda bile sanki ben bir öcüymüşüm gibi bakan gözlerinden rahatsız olduğumu itiraf etmeliyim. Ama hırsını seviyorum Aurelian ve ileride her ne kadar erkeklerden pek hoşlanmasamda seninle sağlam bir bağım olmasını isterim. Alexandréa K. AlvarezO gün dersten elimde onca kitapla çıkmıştım ve sen bomboş koridorda bana çarpıp bir şıllık gibi özür dilemeden defolup gitmiştin. Seni ne zaman görsem hoşlanmadığım hareketleri yapıyorsun. Düşmanım değilsin. Çünkü düşmanım olacak kapasiteye sahip değilsin. Senden hoşlanmıyorum Alexandréa. S. Poppy DavisPoppy. Bir yandan bana haksızlık ettiğini, diğer yandan benim hakkımda olan düşüncelerinin doğru olduğunu sanıyorum. Bu ikisi nasıl oluyor onu da bilmiş değilimya. Kuşkusuz Ach'te şu ana kadar yaşadığım en yoğun duyguları yaşadım. Ben Norveç'e döndüğümde duydumki Ach çok üzgünmüş. Ve sen Ach'in en yakınısın. Doğal olarak bana karşı nefret besliyorsun. Fakat ben seni düşmanım olarak görmüyorum. İleride eğer önyargılarını kırabilirsen kapım her zaman sana açık. Esmeraude G. Adorée Evet farkındayım sana hep soğuk davrandım. Bunun nedenini kendinde biliyorsun Esme. Her gece başka bir barda başka biriylesin. Bu davranışlarını sevdiğim söylenemez. Ama duyduğuma ve hissettiğime göre geçmişinde yaşadığın şeyler seni bu yaşam tarzına zorlamış. Eğer gerçekten böyleyse kim bilir belki kader arkadaşıyızdır. Eğer benimde ne hissettiğimi anlayabilirsen bir gün tanışma fırsatımız olur elbet.
En son Symphony Calista Boleyn tarafından Perş. Tem. 15, 2010 7:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Çarş. Tem. 14, 2010 7:23 pm | |
| Kurgumuz zaten hazır. - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Çarş. Tem. 14, 2010 7:36 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Perş. Tem. 15, 2010 11:44 am | |
| Her ikinizi de ekledim. ^^ Aurelian eğer beğenmediğin bir yer varsa değiştirebilirim. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Perş. Tem. 15, 2010 11:55 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Perş. Tem. 15, 2010 12:22 pm | |
| Düşman sonuçta... Ach en yakın arkadaşım benim ama daha önce nasılız onu bilmiyorum. Buyur karakter özelliklerim ordan bulursun birşeyler ^^ - Spoiler:
+ Fazla enerjik ve çoğu zaman neşeli bir kızımdır. + Sevenim çok sever sevmeyenim hiç hoşlanmaz. + Neredeyse herkesle iyi anlaşmaya çalışırım ama değer verdiğim insanlar nadirdir bu yüzden onların canının sıkılmasına kesinlikle dayanamam. + Bazıları yapmacık olduğumu düşünür ki onlara karşı kesinlikle yapmacık bir nezaket tavrı takınırım. + Millete kalsa tam bir YDY kızıyım... Ama bana kalsa daha çok California tarzı yetiştiğim ve bir süre orada yaşadığım için oranın insanlarını andırıyor karakterim... falan filan...
İ C O N C A N -
En son S. Poppy Davis tarafından Perş. Tem. 15, 2010 1:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Symphony. Perş. Tem. 15, 2010 7:24 pm | |
| Herkesi ekledim. Beğenmediğiniz yerler varsa ö.m'den ulaşabilirsiniz. ^^ |
| | | | Symphony. | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |