Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Martinus Lorenzo ~~ | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 2:47 pm | |
| | Bunları hiçbir zaman duymadınız.
İtalyan mafyası, yükselişe geçiyor. | |
| Ben Martinus Lorenzo Diggor, size bir hikaye anlatacağım ve eğer bunları okuyorsanız, artık Omertâ'nın kurallarına göre oynamak zorundasınız. Suskunluk yasası, ne olursa olsun, susmalı ya da kafanızın küçük hücrelerine tetiği çekmelisiniz. Biliyorsunuz, aksi takdirde çok daha beter, kabuslarınızın kaynağının iliklerini bile titretecek muameleye maruz kalacaksınız.
Babam bir mafya babası, beni kuralların aksine yirmi yaşına kadar değil, otuz yaşına gelip iyi bir ün, iyi bağlantılar ve ortalama bir kariyer sağlayana kadarm örgütün içine almayacaklarını yıllar öncesinden belli ettiler. Ben, düzinelerce korumalarım, babamınkine oranla küçük olsa da size göre büyük bir servetin sahibiyim. Ben Martinus Lorenzo Diggor, dört erkek ve bir kız arasından en küçüğü, yayılma politikasını gerçekleştirecek ve başı yöneteceklerden biriyim. Şimdi bile, oyunda istediklerimi oynatabilmem tek bir sözüme bağlı. |
İnatçı olduğum söylenebilir fakat ben bunu yılmayan yapıma bağlıyorum, yaşam koşullarımın istediğini sağladım. Cezalandırma sistemim oldukça baskılıydı, bu sayede titiz, detaycı, mükemmelliyetçi ve mantıklı olabildim. Dış görünüş benim için önemlidir. Hırslıyım, bir gün hepsini bir kenara atabilecek kadar hırslıyım. Disiplinsizlikten hiç haz etmem, başarı isterim fakat benim başarı anlayışım sağladığım bağlantılarladır. Neyse ki, benden istenen de iyi bağlantılar kurmak, gerisi kendiliğinden halledilecek. Karşı cinse nezakete özen gösteririm, nitekim mafya kimliğimizin olması, soylu ve asil bir aile olmamız gerçeğini değiştirmiyor. Görgü kurallarını da oldukça biliyorum, buradaki görevim bu. Yine de, aşk ve sevgi konusuna sıcak bakmayan bir kişiliğe sahibim, ilişkilerim bir oyundan ibaret.
İzlediğin düşmanının izini kaybetmişsen, hemen arkana bak. | |
- Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 2:50 pm | |
| İlişkiler
Alexandréa K. Alvarez Bu kızda görünenden daha fazlasının olduğunu düşünüyorum, onda bana tanıdık gelen bir şeyler var fakat henüz çözemedim. Harrison'da tanıştığımız gün gibi normal birkaç gün karşılaşmışlığımız var ve sık sık görüşmeyiz.
Jamié C. Estaign Bu kızın güzelliği aklımı başımdan alabiliyor, fazla bir ilişiğimiz olmasa da yakından tanımak isteyebileceğim birisi, birkaç kez konuşmuşluğumuz var. Onun dışında tanımıyorum.
Manuéla Ria Osané Benden hoşlanmadığını seziyorum, tüm bu düzene karşı koymaya çalışan birine benziyor. Başarılı olamayacağını düşünüyorum, benim gözümde sadece bir sima.
Andreanne Elisha Qer Fazlasıyla tatlı ve masum bir yüzün sahibi, ancak masumluktan öte çarpık hikayelerle ilgilendiğini duydum. Bu kızın dilediği zaman dudak uçuklatıcı derecede seksi olabileceğini seziyorum. Oyun oynamayı seviyor gibi görünüyor.
Esme Adorée Neredeyse etkinliklerde her zaman bir aradayız, çok samimi görünürüz. Tüm partilerime katılmış bir kişi, aynı benim de katıldığım gibi. Dışarıdan birisi onu en iyi arkadaşlarımdan sanabilir fakat arkadaşım bile olabileceğinden şüpheli düşüncelerim, ona bir kaynak sağladığım sürece yanımda duruyormuş gibi yapacak.
Symphony Calista Boleyn Eski sevgilimin üzerime nasıl bir etki ettiğini bilmiyorum ama etkisi hala sürüyor, ayrılalı uzun süre oldu fakat hala unutmadım, unutulmuyor. Bunu kendime bile itiraf etmekten kaçınıyorum, anıları hala yerinde dururken ise bu kesinlikle çok zor. İtiraf etmemek için tartışmalara dahi giriyorum, yine de durdurulmuyor.
Aurelian Diggor Kuzenim, ailemizin adını iyi bir yerlere getirmek yerine kendini başka yönlere kaptırmış kişi, beni gerçekten rahatsız edebiliyor. Tutumlarının ne zaman değişeceğini merak ediyorum ve o gün, çok yakında gelmeli. Yine de kendisine olan sevgim geçmiyor. Ayrılmaz ikili olarak gezmemiz çoğu kişi tarafından yadırgansa da biz hala aynıyız.
Gwenyth Salvatore Oldukça hoş ve bu dünya için fazla iyi biri olduğunu düşünüyorum. Konuşmuşluğumuz var fakat genellikle bana karşı çekingen davrandığını hissediyorum. Tabii, sen uzaklaşınca ben de üstelemiyorum.
Kelvin Diggor Kardeşim... Dünyada değer verdiğim ender insanlardan, gereksiz birisi değil, içinin boş olmadığına inanıyorum. Bildiğimi okuyup tırnaklarımla zirveye çıkarken yanımda getireceğim kişilerdensin, dostum.
Meg Katie Volterras Katie'nin benden etkilendiğini sık sık hissedebiliyorum, sık sık buluştuğumuzda tüm koruma kalkanlarını indiriyor gibi. Gördüğüm yönlerini daha kaç kişi gördü bilemiyorum fakat şu bir gerçek ki, ortak yanlarımız çok fazla.
- Spoiler:
Başvuru, - Kod:
-
İsim: İki adet uyumlu icon: Kurgu:
En son Martinus Lorenzo Diggor tarafından Cuma Tem. 16, 2010 9:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 3:05 pm | |
| İsim:Alexandréa K. Alvarez İki uyumlu icon: Kurgu: Seninle harrisonda tanışmıştık. Çok nazik olduğunu düşünüyorum. Ayrıca seni çok da yakışıklı buluyorum. Seninle pek gezmesemde benim için önemlisin. Çok inatçı olduğun gerçeğini unutmamak gerekir ama benim için daha çok dış görünüş önemlidir. Bazen kendimi sana yakın görsemde bazen çok uzak görüyorum. Anlaşılmaz birisin. Felanda filanda xD Kurgu yazma işinde iyi değilim. İnanılmaz derecede saçmalarım. Alttakide lejant linkim oradan karakter kurgum veya kişisel özelliklerimi okuyabilirisin. Kurguyu daha normal hale sokabilirsin. xD https://scandalouslife.yetkin-forum.com/lejant-f12/kaprisha-o_o-t379.htm |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 3:13 pm | |
| İsim:Jamié C. Estaign İki uyumlu icon: .. Kurgu:Lorenzo! Tüm karakteri ve kişiliğiyle diğer erkeklerden çok farklı.Onların y*vşaklığından ve kız düşkünlüğünden çok uzak.Sert tavırları onu çok çekici kılıyor.Onda yerim ne kadar bilmiyorum ama gözümde etkileyici biri.Arada bir bazı mekanlarda görüyorum onu sadece.Tüm gizemi beni ona dahada hayran bırakıyor. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 3:56 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 4:13 pm | |
| İsim: Manuéla Ria Osané Kurgu: Dışardan bakıldığında gizemli tavırlarınla çoğu kişinin dikkatini çekmeyi başarıyorsun. Oldukça zengin olduğunu da insanların gözüne batırman beni rahatsız ediyor. Gösteriş yapmak değil aslında seninkisi bana göre ama benim için pek de önemli bir yer teşkil etmiyorsun. Biraz LasVegas a kaçmış bir YDY çocuğusun benim için. Her ne kadar başkaları için farklı olsada. İcoon: - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 4:53 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 5:20 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 6:54 pm | |
| Partilerde takıldığı kişiler arasındadır. Onun yanında çok eğlendiği söyleyemese de, gerektiği zaman çok güzel vakit geçirebiliyor. Esme; çoğu kişinin aksine, onu hiç erkek arkadaş olarak hayal etmemiştir. Çünkü ilişkilerini çıkar üzerine kuran birisinden nasıl romantik bir aşık olabilir? Kimseye güvenemeyen Esme için, Diggor'a olan güveni de aynı şekildedir. Yani Diggor'a zerre güvenmez. Asla sırrını anlatmaz. Duygularını paylaşmaz. Bu görünmeyen kısımdır. Görünen kısım ise; katıldığını etkinliklerde sürekli aynı grupta bulunması. Dışarıdan, çok samimi iki arkadaş gibi görünmeleridir.. Edit: Esme Adorée |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 7:08 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 7:15 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 7:24 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 8:56 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 9:35 pm | |
| Gwenyth Salvatore Kurgu : Martinus farklı bir tip onun için.Belki bir kadeh kaldırmışlardır kim bilir.Onu gördüğünde içinde garip bir uzaklaşma hissi tadarken bunun nedenini çözemediği de bir gerçek. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Çarş. Tem. 14, 2010 9:42 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Cuma Tem. 16, 2010 1:09 pm | |
| Ben olmadan olur mu dostum? Pozlara da öldüm amaa! Kurgu, hmm. Msnden halledelim, ben başvuruyu yaptım. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Cuma Tem. 16, 2010 1:24 pm | |
| Meg Katie Volterras Senin mafya camiasının içinde oluşun Katie' yi fazlasıyla etkiliyor. Katie'yle nezih bir cafede tanışmıştınız. Kate senin yanında kendisi gibi olamıyor. Bu yüzden onun kimsenin bilmediği taraflarını biliyorsun. Aslında Katie de senin asıl kimliğini ve kişiliğini biliyor ama ikiniz de neredeyse aynı olduğunuz için hiçbir zaman birbirinizi ele vermiyorsunuz. Kim bilir belki ileride arkadaşlıktan ötesi de olur.. Ama bu fazlasıyla riskli. Değiştirebilirsin. Uğra https://scandalouslife.yetkin-forum.com/lejant-f12/meg-katie-volterras-t328.htm |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Cuma Tem. 16, 2010 1:38 pm | |
| İcon güncelleme... - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Cuma Tem. 16, 2010 9:22 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Ptsi Tem. 19, 2010 1:50 pm | |
| İsim: Chelsea Rosalié Bathoryİki adet uyumlu icon: Kurgu: Kesinlikle bir 'Manhattan kızı' değilim. Sürtük bir genç kızdan çok sorumluluk sahibi bir prenses gibi davranıyorum. Adımlarımı hep sağlam,planlı ve kontrollü adıyorum. Beni farklı buluyorsun. Manhattan'da her kız senden mutlaka hoşlanır ama ben senden çekiniyorum. Bunun sebebini merak ediyorsun. Çekingenliğimin ve içime kapanıklığımın bir sebebi olduğunu düşünüyorsun. - Bağlantıların sayesinde bazılarına ulaşabilirsin de. Yada beni bir rpgde bir durumdan kurtarabilirsin. Ben insanlara güvenemiyorum, sana güvensiz de kalabilirim güvenimide kazanabilirsin..
Ama eminim sen daha iyi bir kurgu bulabilirsin, bu işte iyi değilim. Rpg yapmış olsaydık daha kolay olurdu. https://scandalouslife.yetkin-forum.com/lejant-f12/chelsea-t367.htm Lejantımdan hakkımda biraz bilgi alabilirsin..
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Martinus Lorenzo ~~ Perş. Tem. 29, 2010 10:48 pm | |
| x Effy Lewis Şarhoşken biraz takıldık sadece onun haricinde birbirimizi pek tanımıyoruz. |
| | | | Martinus Lorenzo ~~ | |
|
Similar topics | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |