Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Kaprisha O_o  Pam10 Kaprisha O_o  Lalea10

Kaprisha O_o

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 10:18 am

Alexandréa Kaprisha Alvarez

Kaprisha O_o  40f153b7

Ad & Soyad: Alexandréa Kaprisha Alvarez
Uyruk: İngiliz
Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1992
Seçim:Kariyer

Kaprisha O_o  8ae12166

RuhsalPortre

Yalancı kimi zaman küstah inatçıdır. Şımarıkta olabiliyor bazı zamanlarda. Genelde kendi grubunu oluşturur ve ona göre takılır. Bazen ayrımcılık yapar ama çok sık olmasada bundan suçluluk duyduğuda olur. Tipik değildir anormaldir. Delidir bazen çılgındır. Dikkat çekmeyi sevdiği gibi dikkatleri olumsuz şekilde üstüne almayı da bilir. Başarısız olursa delirir. Yenilgiyi kabul etmez ve kurallara uymaz. Hırçındır. Çıkarlarına göre hareket eder. Sürtük gibi davranmaktan çekinmez. İnsanlar onun herkesle yattığını sansa da o hala bir bakiredir. Ama bundan kimseye bahsetmez. Bakire olduğunu sadece kendisi ve en iyi arkadaşı bilir. Hayatının aşkını bir gün bulacağını bilir. İnsanların en kötü anılarını öğrendiğinde onları o anılarıyla tehdit edip istediğini yaptırır çoğu zaman. Bu anıları öğrenmek onun içni hiç de zor olmaz. Tam bir dedikodu canavarı denilebilir onun için. Erkekleri kızlardan daha iyi ikna etme yeteneği vardır. Uzaktan pek sır saklamayacağı görünür. "Ağzında bakla ıslanmaz." sözü tam ona göredir çevresindeki insanlara göre. Fakat en yakın arkadaşlarının sırlarını kimsemeye söylemez. Yiğeni Eric ile uğraşmaya bayılır. Onu sinir etmek onun içni sanki hayat felsefesidir. Buradanda anlaşılacağı üzere sinir bir kişiliktir. Sadece Eric değil, birçok kişiyi sinir etmekten mutluluk duyar. Bunun yanı sıra çok renkli bir kişiliğe sahiptir. Dans etmek ve müzik dinlemek veya söylemek onun için vazgeçilmez birkaç şeyden biridir.

Kaprisha O_o  15946e24465d311078b6e15331dbf915

FizikselPortre

Kahverengi tonlamada olan saçları açıktır çoğu zaman. Gözlerinin rengi mavimsi tonlardadır. Ama arkadaşları arasında değişken bir göz rengine sahip olduğu düşünülür. Çünkü çoğu zaman lens takar ve bu birçok değişik renkte lenslerden oluşur. Bir gün kırmızı bile takmıştı. Fazla uzun sayılmasa da mükemmel bir vücuda sahiptir. En azından arkadaşları öyle düşünür yoksa o kendini pek güzel bulmaz.

Kaprisha O_o  F4ee12c6a0e81b3c43e96c2e826c5aff

KarakterGeçmişi

Psikolojik olarak anormallerle aynı torbaya koyulabilecek bir tip. Değişik ve normallerin gözünde ilginç denilebilecek davranışlara sahip. Agresif olduğu kadar inatçı ve geçinilmez biridir. Ama bu huyu sadece pek tanımadıklarında geçerlidir. En yakın arkadaşlarına göre cana yakındır ve geçinilebilir bir kişiliktir. İnsanlar tarafından yalancı dostları ile ünlenmiş bir kişiliğe sahiptir. Kendine göre hiç de öyle değildir. Belki de biraz yalancı olabilirler ama bu her zaman geçerli değildir. Annesi ile babasının yanında yaşamaktan hoşlanmadığı için babasına kendine bir ev tutturmuş ve bir veya birkaç ev arkadaşı ile birlikte yaşamaktadır. Annesi bu durumdan şikayetçidir. Babası ise şikayetçi olmasa da Kaprisha'nın fikirlerine saygılıdır. Teyzesini pek tanımasa da Eric gibi bir çocuğun ondan olduğunu pek sanmaz. Eric şımarık, ukala bir tiptir ve teyzesinin böyle olduğuna inanmaz. Annesi teyzesinden bahsederken hep ağlar o yüzden pek de teyzesini sorma cesaretini bulamaz kendinde. Okula bir yıl geç başlayan Alexandréa bir yılda okula gitmemiş. Maldiv adalarında tatil yapmıştır. Bu durumda fikirlerine saygılı olan babası biraz tepki gösterse de annesi kadar sert tepki çıkmamıştır. Ona göre hala İkinci sınıfta olması cidden kötüdür. Ona sürekli "18 yaşında ki 2.Sınıf öğrenci bu sene geçer umarız." diyerek dalga geçer. Ama buna verecek cevabı her zaman bulur.

En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Çarş. Ağus. 18, 2010 9:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 10:18 am

Kaprisha O_o  A7edee2bKaprisha O_o  7908c30eKaprisha O_o  5cee37c2Kaprisha O_o  D90f7150
Kaprisha O_o  4f86cfbbKaprisha O_o  82382b03Kaprisha O_o  72060482
Kaprisha O_o  8714986eKaprisha O_o  13ff352dKaprisha O_o  62326cde
Kaprisha O_o  33dcb6a7Kaprisha O_o  7d021911

İ L İ Ş K İ
K U R G U L A R I

SONSUZA DEK ARKADAŞ

ÇOCUKLUK ARKADAŞI
YAKIN ARKADAŞ
SIRDAŞ
SUÇ ORTAĞI
TANIDIK
ARKADAŞIN ARKADAŞI
SADECE BİR İSİM

GERÇEK AŞK
PLATONİK
OYUNCAK
ÇIKAR İLİŞKİSİ

CANIN CEHENNEME
NESİN SEN BÖCEK Mİ?
KİMİNLE DANS ETTİĞİNİ BİLMİYORSUN
ÖLÜMÜN BENİM ELİMDEN OLACAK
SADECE BİR PİYONSUN
BİRDE BOY AYNASINA BAK

Eklenmek için;

Ad-Soyad {Linkten kopyalamazsanız sevinirim}
2 Adet UYUMLU ikon
Kurgumuz
Benim hakkımda düşüncelerin

En son Alexandréa K. Alvarez tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 12:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 12:27 pm

Sen ve Ben

Kaprisha O_o  2nsbaqoKaprisha O_o  Vzistd

Symphony
CalistaBoleyn
KİMİNLE DANS ETTİĞİNİ BİLMİYORSUN + CANIN CEHENNEME

Koridorda çarpışmıştık. Saygısızmışım. Asıl sen saygısızsın. Benim için pislik bir böcekden farksızsın. Canın cehenneme diyorum başka bir şey demiyorum. Her yanımdan geçişinde bana laf atmayı kessen iyi edersin. Sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsun. Seni yerin dibine sokarım. O yüzden düşmanlığımı tam olarak kazanmadan uzaklaş benden...

Kaprisha O_o  Adam-B-3-adam-brody-13004038-100-100Kaprisha O_o  Adam-B-3-adam-brody-13004041-100-100

MartinusLorenzoDiggor
TANIDIK

Yakışıklı Lorenzo ile Harrison'da tanışmıştık. Çok nazik biri... Bu da beni kendine daha da çekiyor. Nazik bir karşı cins bulmak zor. harrisonda karşılaştığımız gibi bir kaç gün daha karşılaştık ama bunun dışında planlı bir buluşmamız yok! Sadece isim olarak tanıyorum denilebilir. Ama yakından tanımayı istediğim nadir kişilerden.

Kaprisha O_o  12Kaprisha O_o  13

A
chilleSD'Artagnan
SONSUZA DEK ARKADAŞ

Bir ara dedikodulardan epey sıkılmıştım. Derse girmemiştim. O sırada Ach ile karşılaştım. Sanırım içimi dökmem gerektiğini hissettim ve hiç bir Saint Jude öğrencisine anlatmadığım şeyleri ona anlattım. Hakkımdaki gerçekleri bilen tek Saint Jude Öğrencisi... O günden sonra daha sık takılmaya başladık. Ona içimi döküp, ihtiyacım olduğunda başımı omzuna koyup ağlayabileceğimi biliyorum.

Kaprisha O_o  SummerLoving05Kaprisha O_o  SummerLoving06

ManuélaRiaOsané
TANIDIK

Sana karşı hiç bir şekilde nefret beslemiyorum. Sinir olduğum kişilerle dalga geçerim. Bu sinir olmadıklarımda da olabilir. Ama içimden seninle ilgili dedikodu yapmak gelmiyor. Seninde bana karşı nefret beslemediğini biliyorum. Diğerlerinden farkın benimle dalga geçmeye çalışmaman. Eğer sende dalga geçmeye çalışırsan sonun dalga geçenlere olduğu gibi yerin dibine girmek olur.

Kaprisha O_o  4851_100_100Kaprisha O_o  41697

Esmeraude G.Adorée
ARKADAŞ + EV ARKADAŞI

Aslında pekte yakın arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum. Aynı evde kalmamız bizi biribirimize yakınlaştırmıyor. Aynı tas aynı hamam derler ya bu bizim durumumuzu açıklıyor. Ev arkadaşı olmamaıza rağmen birbirimizin yüzünü neredeyse hiç görmüyoruz. Belki benim sırdaş olmadığımı düşünüyor ama bana anlatırsa hiç kimseye anlatmayacağımı bilmeli... Çünkü yakınımdakilerin sırlarını kimseye vermem.

Kaprisha O_o  Emma_roberts_009Kaprisha O_o  Emma_roberts_011

S.PoppyDavis
TANIDIK + ARKADAŞIN ARKADAŞI

Pek takılmayız. En iyi arkadaşım Ach'in en iyi arkadaşı... "Dostumun dostu dostumdur." hesabı onulla bir alıp veremediğim yok. Çok tatlı bir kız olduğunu düşünüyorum. Beraber iyi vakit geçireceğimizi biliyorum. Ach ile konuşurken bazen rastlıyorum. Bir ara sinemaya veya alışverişe gitmeliyiz.

Kaprisha O_o  Miranda-Kerr-Icons-miranda-kerr-984824_100_100Kaprisha O_o  Miranda-miranda-kerr-3609720-100-100

AndreanneElishaQera
SONSUZA DEK ARKADAŞ + SIRDAŞ+ SUÇ ORTAĞI

İşte benim kızım... Onunla süper anlaşıyoruz. İkimizinde küstah olması daha da yakınlaşmamıza neden oluyor. Birçok kişilik özelliklermiz aynı olduğundan birbirimize yapay ikiz diyoruz. İkiz Elisha'nın da dediği gibi Yaşasın ForeverTwins !

Kaprisha O_o  69644620Kaprisha O_o  91425520

EléonoraJanePércival
NESİN SEN BÖCEK Mİ?

Şundaki tipsizlik kimsede yoktur ! Onu hiç sevmiyorum. İlk gördüğüm andan beri ona karşı bir nefret ve kin besliyorum. Gerizekalı bir Constance Billard öğrencisi. Benden küçük olması da cabası. Benimle hiçbir zaman dalga geçmedi ama Onu görsem bile midem bulanmaya başlıyor. Nesin sen böcek mi? Senin yüzünden böceklerden tiksinmeye başladım.

Kaprisha O_o  Natalia-natalia-vodianova-12328756-100-100Kaprisha O_o  Natalia-natalia-vodianova-12328744-100-100

CrystalPrévela
SUÇ ORTAĞI + YAKIN ARKADAŞ

Geçen sene tanışmıştık. Herkese olduğu gibi ona da soğuk davranmıştım. Sürtüklerden hoşlanmazmış. Sanki ben sürtükmüşüm gibi. Olmadığımı bilen iki kişi var ve bunlardan biri sen değilsin. O yüzden bana sürtük gözüyle bakıyorsun. Buda beni sinir etmeye yetiyor. Sonunda geçmiş zaman kullanmam gerekir belki. Çünkü nasıl oldu bilmesem de seninle yakınlaştık. Şuanda okulda yaptığım deliliklerde baş suç ortaklarımdan birisin.

Kaprisha O_o  45a3b91aKaprisha O_o  13b231d2

EffyLewis
SONSUZA DEK ARKADAŞ

Sonsuza dek olacak arkadaşlarımdan biri... Bir sürtük olsa bile! Yiğenim. Kesinlikle enişteme çekmemiş. Eğlenmesini biliyor. O yaşlı moruğun nasıl biri olduğunu Eric'den görebiliyoruz. Hani biraz sürtüklük kapmış olabilir ama kesinlikle diğerleri teyzemin özellikleri... Beraber film seyredip, içki içmek büyük zevkimiz.

En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Perş. Tem. 29, 2010 10:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 1:53 pm

+ Symphony Calista Boleyn
Kaprisha O_o  2nsbaqoKaprisha O_o  Vzistd
Kaprisha O_o  Vinn68Kaprisha O_o  Coco8aKaprisha O_o  Mvki9z
Kaprisha O_o  9zvct0Kaprisha O_o  6zy785
+ Koridorda derslikten çıkarken çarpıştık ve sen bir özür bile dilemeden çekip gittin. Konuştuk gerisini...
+ Senden hoşlanmıyorum. Çok saygısız birisi olduğunu düşünüyorum.
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 2:01 pm

Ekledim =) Güzel olmuş mu ?=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 3:55 pm

Lejantta icon mevcut, kurguyu zaten biliyorsun.
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 5:34 pm

Ekledim=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 7:42 pm

Kaprisha O_o  12Kaprisha O_o  13

Kurgu belli ^^
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 11:06 am

Alexandréa K. Alvarez demiş ki:
Ekledim=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 11:16 am

İcon:
Spoiler:

Kurguyuda bana yazdığın şekilde, benim seni eklediğim gibi yada. Tanıdıklara ekle Wink
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 1:20 pm

Kaprisha O_o  4851_100_100Kaprisha O_o  41697

|| Ev arkadaşı ||
Başta seninle aynı evde kalıp kalmama konusunda çok kararsızdım, çünkü çok çekilmez birisisin. Seninle anlaşabilmek için huyuna gitmek gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum. Kavga ettiğimiz zamanlarda, ki genelde alttan alan ben oluyorum, ben odama o odasına çekiliyor, sonra unutuluyor. Geceleri eve pek gelmediğim için görüşemiyoruz, gündüz de okulda oluyoruz. Evde olduğumuz vakitler kendin pişir kendin ye hesabı olduğu için pek iletişim olmuyor. Ev geniş olunca, isteyen istediği odada tv seyredebiliyor. Genel olarak baktığımız bir sorun yok. Sen bir iki kez arkadaş olmak için sinema gecesi falan teklif etmeni geri çevirdim. Çünkü güven problemimden nasibini alıyorsun. Sana sır anlatamam, çünkü anlattıktan sonra kaçabileceğim bir yer yok.
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 1:32 pm

Arkadaşın arkadaşı. Fazla takılmayız... Genede birbirimizi tanırız.
Buyur karakter özelliklerim ordan bulursun birşeyler ^^
Spoiler:

İ C O N C A N -
Kaprisha O_o  Emma_roberts_009 Kaprisha O_o  Emma_roberts_011
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 3:15 pm

Alexandréa K. Alvarez demiş ki:
Ekledim=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 5:55 pm

Yapay ikizim Very Happy İconlar lejantta Very Happy Kurgumuz hazır Very Happy
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyCuma Tem. 16, 2010 1:45 pm

İcon güncelleme...

Spoiler:
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 11:24 am

Benide ekler misin =) Kurguyu biliyorsun İkon lejantta =)

Fazla duramayacağım yoksa ikon felan koyardım ^^ İstisnalar kayideyi bozmaz derler xD
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 11:54 am

Ekledim düzenledim^^
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:17 pm

Kaprisha O_o  Natalia-natalia-vodianova-12328756-100-100*Kaprisha O_o  Natalia-natalia-vodianova-12328744-100-100

Suç ortağı & Yakın arkadaş ? Very Happy
Geçen yıl tanışmış olalım önce birbirimizi pek sevmiyormuşuz. Genelde kişisel özelliklerimiz benziyor. Ama Crys sürtük olanları ya da öyle davrananları sevmiyor Very Happy Başta senin hakkında da öyle düşünüyormuş ama sonra gittikçe yakınlaşmışsınız sana farklı bir gözle bakmış filaan Very Happy Benim beynim anca bu kadar çalışıyor senin aklında bir kurgu varsa buyur xD Very Happy
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:27 pm

Ekledim suç ortağı=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 29, 2010 10:46 pm

Kaprisha O_o  45a3b91axKaprisha O_o  13b231d2
Yeğeniz zaten.İyi anlaşıyoruz.İçki içip,alışverişe çıkıp,film izleyip eğleniyoruz.
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Tem. 29, 2010 10:56 pm

A. Kaprisha Alvarez demiş ki:
Ekledim=)
Misafir
Misafir

Kaprisha O_o  Empty
MesajKonu: Geri: Kaprisha O_o    Kaprisha O_o  EmptyPerş. Eyl. 09, 2010 6:16 am

Xx Elizabeth Anna Stone xX
Kaprisha O_o  Jessica-jessica-alba-10577437-100-100Kaprisha O_o  Jessica-jessica-alba-10577441-100-100
+ Akraba ~ Kız Kardeşiz +
Lizz Kaprisha´yı hayatının önemli noktalarından biri yapmıştır. Onu sever ve kollar. Bunun en başlıca sebeplerinden biri Lizz´in `aile sevgisi´ kavramına aç olmasıdır. Kardeşi Kaprisha´nın kötü özelliklerini takmaz .

Kaprisha O_o
1 sayfadaki 1 sayfası