| Kaprisha O_o | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 10:18 am | |
| Alexandréa Kaprisha AlvarezAd & Soyad: Alexandréa Kaprisha Alvarez Yaş: 18 Uyruk: İngiliz Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1992 Seçim:Kariyer RuhsalPortre Yalancı kimi zaman küstah inatçıdır. Şımarıkta olabiliyor bazı zamanlarda. Genelde kendi grubunu oluşturur ve ona göre takılır. Bazen ayrımcılık yapar ama çok sık olmasada bundan suçluluk duyduğuda olur. Tipik değildir anormaldir. Delidir bazen çılgındır. Dikkat çekmeyi sevdiği gibi dikkatleri olumsuz şekilde üstüne almayı da bilir. Başarısız olursa delirir. Yenilgiyi kabul etmez ve kurallara uymaz. Hırçındır. Çıkarlarına göre hareket eder. Sürtük gibi davranmaktan çekinmez. İnsanlar onun herkesle yattığını sansa da o hala bir bakiredir. Ama bundan kimseye bahsetmez. Bakire olduğunu sadece kendisi ve en iyi arkadaşı bilir. Hayatının aşkını bir gün bulacağını bilir. İnsanların en kötü anılarını öğrendiğinde onları o anılarıyla tehdit edip istediğini yaptırır çoğu zaman. Bu anıları öğrenmek onun içni hiç de zor olmaz. Tam bir dedikodu canavarı denilebilir onun için. Erkekleri kızlardan daha iyi ikna etme yeteneği vardır. Uzaktan pek sır saklamayacağı görünür. "Ağzında bakla ıslanmaz." sözü tam ona göredir çevresindeki insanlara göre. Fakat en yakın arkadaşlarının sırlarını kimsemeye söylemez. Yiğeni Eric ile uğraşmaya bayılır. Onu sinir etmek onun içni sanki hayat felsefesidir. Buradanda anlaşılacağı üzere sinir bir kişiliktir. Sadece Eric değil, birçok kişiyi sinir etmekten mutluluk duyar. Bunun yanı sıra çok renkli bir kişiliğe sahiptir. Dans etmek ve müzik dinlemek veya söylemek onun için vazgeçilmez birkaç şeyden biridir. FizikselPortre Kahverengi tonlamada olan saçları açıktır çoğu zaman. Gözlerinin rengi mavimsi tonlardadır. Ama arkadaşları arasında değişken bir göz rengine sahip olduğu düşünülür. Çünkü çoğu zaman lens takar ve bu birçok değişik renkte lenslerden oluşur. Bir gün kırmızı bile takmıştı. Fazla uzun sayılmasa da mükemmel bir vücuda sahiptir. En azından arkadaşları öyle düşünür yoksa o kendini pek güzel bulmaz. KarakterGeçmişiPsikolojik olarak anormallerle aynı torbaya koyulabilecek bir tip. Değişik ve normallerin gözünde ilginç denilebilecek davranışlara sahip. Agresif olduğu kadar inatçı ve geçinilmez biridir. Ama bu huyu sadece pek tanımadıklarında geçerlidir. En yakın arkadaşlarına göre cana yakındır ve geçinilebilir bir kişiliktir. İnsanlar tarafından yalancı dostları ile ünlenmiş bir kişiliğe sahiptir. Kendine göre hiç de öyle değildir. Belki de biraz yalancı olabilirler ama bu her zaman geçerli değildir. Annesi ile babasının yanında yaşamaktan hoşlanmadığı için babasına kendine bir ev tutturmuş ve bir veya birkaç ev arkadaşı ile birlikte yaşamaktadır. Annesi bu durumdan şikayetçidir. Babası ise şikayetçi olmasa da Kaprisha'nın fikirlerine saygılıdır. Teyzesini pek tanımasa da Eric gibi bir çocuğun ondan olduğunu pek sanmaz. Eric şımarık, ukala bir tiptir ve teyzesinin böyle olduğuna inanmaz. Annesi teyzesinden bahsederken hep ağlar o yüzden pek de teyzesini sorma cesaretini bulamaz kendinde. Okula bir yıl geç başlayan Alexandréa bir yılda okula gitmemiş. Maldiv adalarında tatil yapmıştır. Bu durumda fikirlerine saygılı olan babası biraz tepki gösterse de annesi kadar sert tepki çıkmamıştır. Ona göre hala İkinci sınıfta olması cidden kötüdür. Ona sürekli "18 yaşında ki 2.Sınıf öğrenci bu sene geçer umarız." diyerek dalga geçer. Ama buna verecek cevabı her zaman bulur. ___________________________________________________________
En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Çarş. Ağus. 18, 2010 9:10 am tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 10:18 am | |
|
En son Alexandréa K. Alvarez tarafından Çarş. Tem. 28, 2010 12:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 12:27 pm | |
|
En son A. Kaprisha Alvarez tarafından Perş. Tem. 29, 2010 10:56 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 10 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 1:53 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 2:01 pm | |
| Ekledim =) Güzel olmuş mu ?=) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 3:55 pm | |
| Lejantta icon mevcut, kurguyu zaten biliyorsun. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 14, 2010 5:34 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 11:06 am | |
| - Alexandréa K. Alvarez demiş ki:
- Ekledim=)
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 11:16 am | |
| İcon: - Spoiler:
Kurguyuda bana yazdığın şekilde, benim seni eklediğim gibi yada. Tanıdıklara ekle |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 1:20 pm | |
| || Ev arkadaşı || Başta seninle aynı evde kalıp kalmama konusunda çok kararsızdım, çünkü çok çekilmez birisisin. Seninle anlaşabilmek için huyuna gitmek gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum. Kavga ettiğimiz zamanlarda, ki genelde alttan alan ben oluyorum, ben odama o odasına çekiliyor, sonra unutuluyor. Geceleri eve pek gelmediğim için görüşemiyoruz, gündüz de okulda oluyoruz. Evde olduğumuz vakitler kendin pişir kendin ye hesabı olduğu için pek iletişim olmuyor. Ev geniş olunca, isteyen istediği odada tv seyredebiliyor. Genel olarak baktığımız bir sorun yok. Sen bir iki kez arkadaş olmak için sinema gecesi falan teklif etmeni geri çevirdim. Çünkü güven problemimden nasibini alıyorsun. Sana sır anlatamam, çünkü anlattıktan sonra kaçabileceğim bir yer yok. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 1:32 pm | |
| Arkadaşın arkadaşı. Fazla takılmayız... Genede birbirimizi tanırız. Buyur karakter özelliklerim ordan bulursun birşeyler ^^ - Spoiler:
+ Fazla enerjik ve çoğu zaman neşeli bir kızımdır. + Sevenim çok sever sevmeyenim hiç hoşlanmaz. + Neredeyse herkesle iyi anlaşmaya çalışırım ama değer verdiğim insanlar nadirdir bu yüzden onların canının sıkılmasına kesinlikle dayanamam. + Bazıları yapmacık olduğumu düşünür ki onlara karşı kesinlikle yapmacık bir nezaket tavrı takınırım. + Millete kalsa tam bir YDY kızıyım... Ama bana kalsa daha çok California tarzı yetiştiğim ve bir süre orada yaşadığım için oranın insanlarını andırıyor karakterim... falan filan...
İ C O N C A N - |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 3:15 pm | |
| - Alexandréa K. Alvarez demiş ki:
- Ekledim=)
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 15, 2010 5:55 pm | |
| Yapay ikizim İconlar lejantta Kurgumuz hazır |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Cuma Tem. 16, 2010 1:45 pm | |
| İcon güncelleme... - Spoiler:
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 21, 2010 11:24 am | |
| Benide ekler misin =) Kurguyu biliyorsun İkon lejantta =)
Fazla duramayacağım yoksa ikon felan koyardım ^^ İstisnalar kayideyi bozmaz derler xD |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 21, 2010 11:54 am | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 21, 2010 12:17 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Çarş. Tem. 21, 2010 12:27 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 29, 2010 10:46 pm | |
| x Yeğeniz zaten.İyi anlaşıyoruz.İçki içip,alışverişe çıkıp,film izleyip eğleniyoruz. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Kaprisha O_o Perş. Tem. 29, 2010 10:56 pm | |
| - A. Kaprisha Alvarez demiş ki:
- Ekledim=)
|
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |