Şimdi efenim Karadeniz şarkılarının muzip yanlarını derleyip toplayıp ,biraz da allayıp pullayıp sizlere sunacağım." Allah belamı vermesin e mi ? " durumlarındayım.Acaba açmasam mı böyle bir konu diye düşünüyorum ama artık çok geç şimdiden çok şey yazdım asdasds BİLİRSİNİZ İŞTE silmek ZORDUR asdasds Ee öyleyse ,ne duruyoruz da şarkılanalım ! <3
-
Karadeniz şarkılarının gölgesi muziptir..Severiz öyle alt metinli bol eğlenceli post modern şarkılar yapmayı asdasds Eğlenceli bir kaç ezgisi olan , anlık bir eğlence tattıran bu şarkıları ilk dinleyişte anlamıyo olabilirsiniz.Yani kurnazdırlar.Normal bir şarkı gibi gözükürler..Ama öyle değil ! asdasds 17 senedir dinlerim(-yalan asdasds arada dinlerim anca asdasds -) şimdi anladım ben de. Ama senin için işler kolay olucak, hadi hadi devam et okumaya..~
Welcome to hell 1.Şarkılarda aşk* vardır aşk asdasds "
Gel gel Sibelum hoşlaniyirum senden " (bkz: Cimilli İbo- Sibelim şarkısından bir söz )
2.Herşeyin bir nedeni vardır .Neden-sonuç ilişkisine sadıktırlar
. "
Oy beni ağlarmiydum oyy oyyy oyy oyyy Derdum olmayayiydi oy oy " (Bkz:zeynep başkan-vay beni)
3.Çok üçkağıtçı vardır burda
.Ee haliyle masum insanlarda vardır
.Oralarda da olduğu gibi asdasds . "
Gel buraya Laz uşaği dediler.Cebumdeki paralari yediler " (Bkz:Birol Topaloğlunun bir şarkısı.)
4.Çokk çalışkan milletizdir yahu
asdasds "
Çayır biçiyom çayır yanıyom cayır cayır "(bkz: Erkan Ocaklı- çayır biçiyom çayır )
5.Çok da düşünceliyizdir
. "
Havvam havalanursun duşer yuvarlanursun.Havvam kocaya gitmaa belki bana , belki bana kalursun."(Bkz: İsmalin Türüt- Havvam)
6.İleri görüşlülük var abi
. "
Sonra pişman olacam ben niya evleneyimda ben niya evleneyim ? " (bkz: Hülya Polat - ben niya evleneyim?)
7. Ama kararsızlıkta vardır
ahanda = "
Sonra evde kalacomm ben gene evleneyim da ben gene evleneyim.(bkz:Hülya Polat - aynı şarkı ^^)
8.Ailevi değerler ölmemiş karrdeşim
asdasds kızın Abisinden korkma(
) hala var
"
Abisi vuran balukta görmesun ikümuzi "(bkz: Fuat Saka)
9.Karadeniz şarkıları sevecendir
. "
O kaynana kaynana da kara kazanda kayna "(ANONİM bu snrm .D)
10.Aşk acısı bizi bozar hacı
.Unuturuz
asdasds. "
Ey yamali yamali.Yeni bi sevda ettum, uzaktan kumandali " (bkz: Herem-Uzaktan kumandali)
yeppaa
-
Eh evet..Bu kadar yeter.D Ben çok eğleniyorum arada bunları duydukça Umarım sizde sevmişsinizdir.Yani yaptım bişiler, asdasds.
Bu arada bunlar Bi yöreyi yermek için falan yazılmamıştır ki bn de Karadenizliyim zaten. EĞLENCE vardır bunu demek istiyorum. HADİHEPBİRLİKTEETRAFIMIZDAKİGÜZELLİKLERİFARKEDELİM ?