| Gabriélla's iPhone | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Gabriélla's iPhone C.tesi Tem. 10, 2010 8:44 pm | |
| - Spoiler:
Kısa Mesaj Göndermek İçin:
1 yeni mesaj! From: Karakter ismi "Mesajınız"
Sesli Mesaj Göndermek İçin:
1 Sesli mesaj! From:Karakter ismi "Konuşmanız"
Aramak İçin:
Arama var! From:Karakter İsmi "Diyaloğunuz" NOT:Rehbere eklenmek için pm atınız... Telefon Rehberi *Gwenyth Salvatore *Alexandréa K. Alvarez* Editta Concetta* Achille S. D'Artagnan *Meg Katie Volterras* Desiree Schult
En son Gabriélla Anna Davis tarafından Perş. Tem. 29, 2010 1:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone C.tesi Tem. 10, 2010 8:47 pm | |
| 1 Yeni Mesaj : From: Gwen. "Gabriel , konuşmamız gereken şeyler var.Mesajımı okuduğunda mesaj at ! XoXo , Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone C.tesi Tem. 10, 2010 8:57 pm | |
| 1 Yeni Mesaj : From: Poppy. "Selam kuzen... Barlarda takıldığını duydum ve kıskandım! Birşeyler yapalım olmaz mı? Bana dön.. xxx Poppy." |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Paz Tem. 11, 2010 4:28 pm | |
| | |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Salı Tem. 13, 2010 1:39 pm | |
| 1 Yeni Mesaj!GOSSIP GIRL!"Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ile ateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Tem. 16, 2010 11:03 am | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gwen "Yaramazlıklarım ortalığı karıştırdı ve karıştırabilirliği sürüyor.Arkamdan iyi konuşulduğunu sanmıyorum.(Çok umrumdaymış gibi).Ve seni görmek için can atıyorum.En kısa zamanda görüşelim.Xoxo Gw." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Tem. 16, 2010 11:36 am | |
| 1 Yeni Mesaj From : Gwen
"Ne kadar iyi olur bilemezsin.Şimdi bavulumu hazırlıyorum aslında..." |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Tem. 16, 2010 1:03 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Meg Katie Volterras "Özlendin Gab. Nerelerdesin ? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Tem. 16, 2010 2:33 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Meg Katie Volterras " Neler olduğunu anlatmalısın Gab ve bana Katie veya Kate de. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Tem. 16, 2010 2:37 pm | |
| 1 yeni mesaj!
From: Meg Katie Volterras " Seve seve yardım ederim Gab. Şiddetten zevk alıyorum diyebiliriz. " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Ağus. 20, 2010 2:41 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Gabriélla's iPhone Cuma Eyl. 10, 2010 9:24 am | |
| 1 Yeni Mesaj! From: Arthur Larry Bathory
Vay canına, demek Anny sonunda geldiğimi haber aldı. |
|
| |
| Gabriélla's iPhone | |
|