| yeah ! are you okey ? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 3:33 pm | |
| Welcome to darkness ~
** so , whataya want from me ? Hala beni seviyorsun bunu sen de biliyorsun .. Niye beni ARAMIYORRSUN ? ben seni kontür bitene kadar değil.. Bi ömür boyu ararım :p parası Umrumda değilll asdasds En nihayetinde zenginbitchleriz puhaha .D ( Bakınız: Hakan Altun modu ) Oh yeah baby . the boy who live come to die asdasds-Arabeniöptümseni-:sexybitchsmileyi: Benden size SALİMden ALOOO hediye , ok ? Alo alo aşkım susma Bu aşka kıyma Alo.. Aşkım tövbe clown: Alo alo son kez dinle Alem bize akıyordu Yanaştıkça yanaştıkça Aklım fikrim şaştı.. " Flawed öper asdasds
En son Flawed Griffin tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 4:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 3:41 pm | |
| R E H B E R 'i m s i n ~ Ya işte ne yapman gerekiyor biliyorsun .D pm at ya da direkt dal , bana uyar her türlü asdasds Gel söyle gül git ^^ ~ -vaybe..neşansLısın- # Fernando Andres Hernandez # Chelsea Rosalié Bathory # Lola Delphine de Renouive
En son Flawed Griffin tarafından Cuma Tem. 16, 2010 5:38 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 25 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 3:47 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : LC '' Ah! Merhaba tatlım. Bir ara buluşmaya ne dersin? Gossip Girlde çıkan haber her yeri sarstı. Belki duymuşsundur. Acilen konuşmalıyız. xoxo LC. '' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 3:58 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Mose '' Bebeğim uzun zamandır haber alamadım senden. İyi misin? '' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 4:10 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Mose '' Şimdi de buluşabiliriz istersen? Yer belirt vınn yanındayım biliyosun. Ne oldu bebeğim? Hadi buluşalım :S '' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 4:15 pm | |
| 1 yeni mesaj! From: Loisa. '' Ah, evet yarın kesinlikle uygun. Ayrıntıları sonra konuşuruz canım. xoxo. LC.'' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? C.tesi Tem. 10, 2010 4:17 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Mose '' Bekliyorm bebeğmm xoxo'' |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Paz Tem. 11, 2010 11:06 am | |
| 1 yeni mesaj : From : Gwen. "Hey,hşştt,piştt,höö Ara beniiii ^^ Xoxo , Gw." |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Paz Tem. 11, 2010 4:26 pm | |
| | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Paz Tem. 11, 2010 6:13 pm | |
| 1 yeni mesaj! From:Mose "Sıkıldım. -TopluMesaj- " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Salı Tem. 13, 2010 1:50 pm | |
| 1 Yeni Mesaj! GOSSIP GIRL! "Sizlere kızlarla takılmaktan koşlanmayan dedikodusunu vereceğim. Kim diye merak ettiğinizi buradan duyabiliyorum. Jake Hall'dan bahsediyorum. Yaramaz J insan kuzeniyle öpüşür mü ? Eh tercih meselesi tabii... Bundan önce de Gwenyth ile öpüşürken görüldü. Başta çıkıyorlar düşüncesi yarattı beynimizde. Lakin, bir kaç gün sonra da kuzeni Clarie ileateşli bir şekilde öpüşürken yakalandı. Dikkatli ol Küçük G. Bu arada Yaramaz J gözümüz üzerinde.
[right][color=red]xoxo, GossipGirl." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Cuma Tem. 16, 2010 5:46 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Meg Katie Volterras" Flawed Griffin canım sıkıldı ve sana mesaj atıyorum. "
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Cuma Tem. 16, 2010 6:02 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Miss Volterras " Volterras' lar hiçbir zaman sadece tek bir amaç için o kişiyle muhattap olmazlar. Sadece can sıkıntımı belirttim. Böyle düşündüğün için beni üzdün. " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Cuma Tem. 16, 2010 6:20 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Miss Volterras
" Ahh neyse bu dalgaların beni yumuşatıyor. Hayat nasıl bakalım ? " |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Cuma Tem. 16, 2010 8:09 pm | |
| 1 yeni mesaj! Nerden : Miss Volterras " Biliyorsun işte. Hayatımız malum. Partiyi de zehir ettim kendime. " |
|
| |
Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: yeah ! are you okey ? Cuma Ağus. 20, 2010 2:42 pm | |
| 1 yeni mesaj!From: GOSSIP GIRL!"Hey Yukarı doğu yakası halkı; Şimdiki dedikoduyu duyduğunuzda dudaklarınız uçuklayabilir. Uzun süredir aramızda görülmeye Kraliçe W gözlerimize yakalandı hemde nasıl mı? Kral A ' ile öpüşürken. İkilinin tekrardan birlikte olamasına çok sevindim açıkcası. Şunu anlamış olduk ki Winter aşk acısından ortalarda gözükmüyormuş. Sevgili ikilinin buradan dikkatli olmasını umuyorum. Kıskanç gözler sizi süzecektir. Achille & Winter çiftini mezuniyet balosunda görmek dileğiyle.
Öpüldünüz, Gossip Girl" | |
|
| |
| yeah ! are you okey ? | |
|