| Manuéla Ria Osané. | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 12:55 pm | |
| Manuéla Ria OsanéKişisel Portre: Kendi içinde zeki ve disiplinlidir Manuéla. Her ne kadar zengin olursa olsun bunu herkesin gözüne sokmayı, yani kısaca gösterişi sevmez. Onun için önemli olan insanların dış değil iç görünüşleridir. Zeki ve disiplinli olmasından kaynaklanarak, dersleride oldukça iyidir. Dersleri küçüklüğünden beri oldukça iyi olduğu için sınıf çalışmalarında hep grup başkanı olmuştur. Bu da onun liderci ruhunu körüklemiş, ilerleyen yaşantısını en önemli kişisel özelliklerinden birisi olmuştur. Ayna:Gri iri gözlere ve turuncu uzun saçlara sahip. Saçları parlak ve ince tellidir. Dudakları ise birbirleriyle orantılıdır. İnce uzun fiziğine her zaman her şeyi yakıştımayı bilmiştir. Kurgu: Küçük bir kızken, şimdikinden daha mutlu olduğunu söylüyor her zaman. Çünkü sakinliği, sessizliği sever Manuéla. Onun için pek de önemli değildir popülerlik, şan, şöhret. Büyüdükçe istemediği dünyanın biraz daha içine girdi. Onun bir parçası oldu çıktı. Annesi öldükten sonra babası başka bir kadınla evlendi. Üvey kardeş edindi üstelik. Zengin olmasına rağmen bunu bir tek evi ve üstündeki kıyafetlerle yansıtır. Sözlü olarak dile getirmeyi sevmez. Genelde herkesin iyi anlaştığı bir kız. Fakat parazitler yok değil. A life lived in love will never be dull. Babasının bakkala götürdüğünde mutlu olanlar çocuklar gibiydim, kalbim beni yanına sürüklediğinde.. Herşey çocuksu tozpembe ilerisini hiç düşünmeden o anki mutluluk vardı yüreğimde. Aslında biraz da hüzün, acı.. Sanki babam istediğim şeyi almamıştı. Beni ucuz bir çikolatayla avutmuştu. Ama onun mutluluğuyla istediğimi alamadığımı unutmuştum o an. İstediğim tamamıyla sendin aslında. Seninle 24 saatimi geçirmek ve senle ölmek. Oysa hayat sadece seni gösterip geri çekmişti ve sadece o aşkı vermişti bana.. Kimbilir belkide bunu yaşayabilmek de bir ayrıcalıktı. Seni tek taraflı sevebilmek de... Gittiğin gün kaybettim seni. Şimdi Manhattan'ın popüler sokaklarında kendini kaybetmiş bir genç kızım ben. Bıraktım kendimi Yukarı Doğu Yakasının kollarına. Bakalım senin gibi sarabilecek mi beni...
En son Manuéla Ria Osané tarafından Cuma Tem. 16, 2010 1:31 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:04 pm | |
| - Spoiler:
Eklenmek için:+Kurgu+İcon
En son Manuéla Ria Osané tarafından Cuma Tem. 16, 2010 1:36 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 16 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:09 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:11 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:19 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:30 pm | |
| Nerede eksiğin var, istediğin yer neresi, ona göre bir kurguyla geleceğim =) |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:33 pm | |
| Senin lejantına yazdım ona göre ekliyim mi? |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 1:55 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:20 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:27 pm | |
| Flawed Griffin ~x - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png - Kurgumsu şey : Olumlu* uygun bi yerde olmak isterim
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:29 pm | |
| Kurgu dan kastım o değildi aslında. Yani neden olumlusun. Napıyoruz birbirimize. Birlikteyken. Nasıl tanıştık falan. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:32 pm | |
| Anladım ama aklıma bir şey gelmedi'lerdeyim -.-' ~ " Okulun ilk gününde yani benim * ilk günümde tanıştık. Bir kaç 3.sınıf öğrencisi bana takılırken beni kurtardın ve o gündne sonra sadık* bir arkadaşın oldum.Arada sırada takılıyoruz ama küçük olduğum için fazla gezmiyorsun benimle. "
Olur mu bu asdasds |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:38 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Manuéla Ria Osané. C.tesi Tem. 10, 2010 2:47 pm | |
| Teşekkürler |
|