Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Esme's || Just Two Seconds || | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 12:08 pm | |
|
~~~~
~ ~~~~
~~~~
| Esmeraude Genevre Adorée Esme, Es, S 17 Yaşında Bayan Fransız 14 Eylül 1993 Pigalle, Paris /Fransa doğumlu Manhattan, NY /USA Ana dili Fransızca'dır, ayrıca orta düzeyde İngilizce ve İtalyanca bilir. Fransız aksanıyla tanınır. Oyuncu & Öğrenci
"İnsanın hayatı sadece iki saniyede tepe taklak olur mu?" Benim oldu. Önce size hayatımdan bahsedeyim; Paris'te Pigalle bölgesinde doğdum. Ve iki sene öncesine kadar orada yaşıyordum. Pigalle, eğlencesiyle ünlü bir bölgedir. Şehrin en ünlü barları, dans kulüpleri buradadır. Bizim Pigalle'de bir otelimiz var. Ünlü insanların geldiği, ünlü bir otel. Burayı annem işletiyordu. Babam moda dünyasının önde gelen isimlerinden birisidir. Defileler düzenler, otelimizde önemli isimleri ağırlar. Telefonu daima meşguldur. Sürekli birileri arar, ondan bir şeyler isterler. Bu sayede, az biraz para kazanırız. Ayrıca Paris'in uzağında banliyölerde bir evimiz var. Yazın ben orada, yardımcımız Ellen ile kalırdım. Ellen Fransa vatandaşlığına geçmiş, çok güzel bir Rus'tur. Ben tek çocuğum. Ailemle hafta sonları fakir ailelere ziyarete giderdik. Onların çocuklarına oyuncak hediye ederdik. Bazen galalara falan katılırdık. Annemle babam birbirine her zaman aşıktırlar. Kavga ettiklerini hiç görmemişimdir. Babam anneme yardımcı olur hep. Ya da olurdu... Çok yakın bir arkadaşım vardı, Melissa, çok çekici ve güzeldi. Ortamda bulunan tün erkeklerin dikkatini çekerdi. Ama benim tek dostumdu. Hiçbir sırrımı ondan saklamazdım. O da benden. Birbirmizi çokiyi tanırdık, asla eleştirmezdik, üniversitede aynı okulda kalacağımıza, ve birbirimizden asla kopmayacağımıza yeminler ederdik... Babamla, Las Angeles'a bir film galasına gittiğimizde hayatımın en güzel şeyi başıma gelmişti. Bir çift mavi göz beni kendine aşık etmişti. Sadece bir saniyede hayatım anlam kazanmış, o benim hayatım olmuştu. Evet bir saniye... O olmadığı zaman, hissetiğim boşluk tarif edilemezdi... Onunla galada tanışmıştık. O andan sonra daima onu düşünür olmuştum. Daha ortada hiçbir şey yokken, galada tanıştım onlarca insandan birisiyken, ben babama orada bir hafta daha kalmak için yalvarır olmuştum. Kaldığım o hafta onun iletişime geçip sonra devamı gelecek buluşmalarımızın ilkini gerçekleştirmiştik. Kaldığım o hafta hayatımın en kısa ve en güzel haftasıydı. Çünkü biliyordum, o benim hayatımın anlamıydı. Ve o olmadan ben hiçbir şey yapamazdım. Benim peşimden Fransa'ya gelmesinden anladığım şey; onunda benim gibi hissettiğiydi. Ve artık geleceğimden tek bir şüphem yoktu. Geleceğim oydu. O, New York'a taşınmak istiyordu. Bense, her ne kadar Fransa'dan ayrılmak istemesemde, bir şey söylemiyordum. O yanımda olduğu sürece sorun yoktu. Banliyölerden bir ev alacaktık. Çocuklarımızın şehirde yetişmesini istemiyorduk. Evet, bir kız bir de oğlan çocuğumuz olacaktı. Birinin fransız ismi, diğerinin ingiliz ismi olacaktı. On sekiz olana kadar ehliyet aldırmayacaktık, sevgili konusunda baskı yapmayacaktık ama evlenene kadar ilişkiyi desteklemeyecektik, o ise korundukları sürece sorun olmayacağını söylüyordu. Oğlunu savunur tabi! Artık her şeyden çok emindik. Alex (evet, adı buydu...) ailesinden zoraki zin alıp, okulunu Paris'e aldırdı. Burada otelde kalıyordu. Bir süre sonra bizim eve taşındı. Mükemmel bir yıldı. 16. yaş günümde Melissa ve Alex'in ilişkisi olduğunu öğrendim. İşte o saniye hayatımı tepe taklak eden ikinci saniyeydi. Alex affedilmek için ne yaptıysa da, o saniyenin ardından eşyaları camdan atılmış, küfür yemişti. Bir süre, Fransa'dan ayrılmadı, belki affederim diye. Her gün çiçek gönderdi, izlediğim filmlere özür bölümleri ekledi, evimizin bahçesinde sabahladı... Annem, daha çok üzülmeyeyim diye beni İtalya'ya teyzemin yanına gönderdi. İşte o tatil benim için çok daha kötü oldu, çünkü İtalya kafama ayrılımızı vuruyordu. O yoktu, gelecek yoktu. Fransa'ya geri döndüğümde, o Las Angeles'a tekrar yerleşmişti, ve annem yoktu. Hiç bir zaman babama sormadım, neden gitti diye. Tek söylediği, artık olmayacağıydı. Ben, bir otele yerleşip, oradanbir süre çıkmadım. Babam asla beni geri çağırmadı. Benim otelde olduğumu biliyordu, çünkü masraflarımı ödeyen sihirli el tanıdıktı. Her ay banka hesabım parayla dolup taşıyordu. Ben de bir daha eve gitmedim. Okulu dondurdum. Otelde yaşamaya devam ettim. Sürekli ağladım. Bağırdım çağırdım, intihar etmeyi düşündüm ama yemedi. Daha sonra Danielle ile tanıştım. Bana yardım etti. Arkadaş gruplarına soktu. Bu arada sigaraya başladım, her gece barla sarhoş oluyordum. Danielle, baş etmem için kafamı güzel yapan bir kaç şey önerdi. Bende aldım. Ve buradayım, böyle geçen bir yılın sonunda, hayatında köklü bir değişiklik yapmak için, New York'a taşındım. Oyunculuk deneyimlerim oldu. Çok ünlü bir filmde baş rolü oynadım. Hayatımın geri kalanında kimseye güvenmedim. Çıktığım erkeklere değer vermedim. Çok yakın dost edinmedim. Hala da öyle... Deselerki hayatını anlat, ben sadece iki saniye derim. Evet, hayatım sadece iki saniyeydi. Gerisi, boş boş boş...
Kim oldu şimdi bu Esme? Kim mi oldu, asla sır anlatmayan ama YDY'da tanımadığı insan olmayıp, bir çoğuyla dost gözüken, erkeklere asla güvenmeyip hayatında erkeksiz geçirdiği zamanların çok kısıtlı olan, sabahlara kadar zil zurna sarhoş olup, sabah evinin yolunu zor bulan. Akşama kadar uyuyup gün kavramını yitiren. Evinde daima kusma kovası bulunduran, dolabında besinden çok enerji içeceği bulunan. Tüm bunlara rağmen, geleneklerinden uzaklaşmayıp, ayık olduğu zamanlar ibadetini yapan bir kıza dönüşmüştür. || Sevdiği İnsan Tipi || -->Soru sormayan -->Anı yaşayan -->Daima neşeli ve iyimser olan -->Esprileriyle güldüren -->Doğal olan -->Yanında asla sıkılınmayan -->Eğlenceli -->Hiperaktif || Sevmediği İnsan Tipi || -->Meraklı -->Kasıntı -->Sulu göz -->Sır anlatma/dinleme meraklısı -->Eleştiren -->Gerçekçi -->Açık sözlü -->Kötümser -->Asık suratlı |
En son Esmeraude G. Adorée tarafından Paz Tem. 11, 2010 5:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 12:20 pm | |
| ~~ AmaArkadaşlarİyidir ~~ Achille S. D'Artagnan || YDY'nın seksi çocuğu || Hımm... Daha önceden ilişkimiz olmuş olabilir. Malesef hatırlamayacak kadar sarhoş olmuş olabilirim... Ciddi bir şey olmamasının yanında, birbirimiz için önemsiz de değiliz. Yani, takıldığı diğer sürtük kızlar gibi olmadım asla. Benim her yerim kusmuk içindeyken, kumar masasında tüm paramı kaybettiğim zamanlar aklıma gelen ilk kişidir, çünkü beni eleştirmeden yardım etmeye çalışır. Gittiğim eğlence mekanlarında sürekli karşılaşırız. Anlaşılacağı gibi; kafa dengi bir insandır. Bir durum olduğunda ona güvenirim, sözlerine inanırım, çünkü iyi bir yalancıdır... Zaten bana gerçekler değil, yalanlar lazım... Kısacası, her ne kadar karma bir ilişkimiz olsa da, asla yaşadığımız şey nedir diye sormaz. Sanırım, bana lazım olan da bu... Flawed Griffin || Tipik Çömez || Alt sınıflardan bir kız. Çok tanımıyorum, çok da konuşmadık. Tipik çömez. Ama gelecek var gibi... Gözlemlediğim kadarıyla nazik biri, ve bana bazı işlerimde yardım edecek kadar nazik olabilir. Ah, hayır insanları kullanmak hoş değildir. Bu yüzden, rahatsın tatlım, belki... Gwenyth Salvatore || Yardımsever Dostum || Bana karşı daima nazik davranmıştır. Ayrıca kusurumu görmez. Onun yanında rahatım. Onunla Manhattan'a geldiğim gün tanıştım. Ne yapacağımı bilmeden, etrafta sürünüyordum. Bana biraz okulu ve işlerin nasıl yürüdüğünü falan anlattı. Yardımcı da oldu tabi. Bana neden farklı davrandığını bilmiyorum, sevilecek bir tarafım yok. Yaşça küçük olduğu için pek görüşemiyoruz.Jake Carter Hall|| Eski ||İnan bana en uzun ve adam akıllı ilişkilerimden biriydi. Birlikte çok eğleniyorduk. İtiraf etmeliyim, senden hoşlanıyordum. Bana çok yardımın dokunmuştu, yani içinde bulunduğum bunalımlı durumdan azda olsa ayrılmıştım. Daha sonra, aşktan bahsedilmeye başlandı, bağlılık ve evlilik konuşuldu. Sanırım ben ne bağlanmaya, ne de inanmaya hazırdım. Her ne kadar güzel vakit geçirmiş olsak da, üzgünüm ama sonu hüsranla bitecek bir ilişkinin adını koymak istemiyorum. Belki ilerde yaralarım sarıldığı zaman ve ikimizde boşta olduğumuz zaman... Her şey daha farklı olabilir...Poppy Davis|| Klasik YDY kızı ||Bilinen YDY kızı işte. Bir şikayetim yok. Sadece pek alışamadım. Çok sevimli olmaya çalışır gibi bir hali var. Biliyorum garipsememem lazım ama bana samimi gelmiyor. Şunu belirtmeliyim ki, kafam iyi olduğu zamanlarda çok iyi anlaşıyoruz. Tam kafa dengi birisine dönüşüyor, ya da benim beynim bulanıyor. Fark etmez, aynı şeyler. Benim de sürekli ayyaş gezdiğimi düşünürsek, evet sen bir numarasın tatlım!Meg Katie Volterras|| Nötr Küçük ||Çok konuşmuşluğumuz yok, ama ona karşı bir antipatim de yok. Yolda görsem selam veririm. Sadece bu kadar. Ne o beni doğru düzgün tanır, ne de ben onu. Chelsea Rosalié Bathory|| Suç Ortağım ||Sana bayılıyorum, çünkü benim gizli dostumsun, çünkü sadakatin sayesinde senden yardım istiyorum, çünkü sen olmazsan yaşayamam. Başka birine bu konuda güvenmem, çünkü kimse senin gibi bir kızdan şüphelenmez. Böylelikle ben de sağlama alınmış oluyorum. Eğer biz Manhattan caddelerinde alışveriş yaparken görülürsek, yeni aldığımız sütyenin astarına bakmaya kimse cesaret edemez. YDY hoşgeldin!
Claire L. Millie || Kafam İyi Olması Gerek || Kafam iyi olduğu zaman çok iyi bir arkadaşsın, çok eğlencelisin. Zaten geçirdiğimiz çoğu zamanı hatırlamıyorum. Ama bir parti olduğu zaman arayıp haber vereceğim birisisin. Ayrı antibiyotik kullandığım zaman ve sen içmeye devam ettiğin zaman hiç çekilmiyorsun. Sürekli sevgilinden bahsediyor, yaptığımız şeyleri anlatıyorsun. Her ne kadar ayrılmış olsak da, kimse eskisinin yeni sevgilisinden aşk muhabetleri dinlemek istemez. Sarhoşken nasılım bilmiyorum ama ayıkken asla eski günlerimden bahsetmiyorum...
Alexis Bathory || Parti Arkadaşım || Tek kelimeyle süper bir parti arkadaşısın. Yaptığımız şeyleri sıralasam... Gerçekten çok güzel zaman geçiriyorum. Moralim bozuk olduğunda aradığım ilk kişi sensin, çünkü asla moralin mi bozuk ne oldu diye sormuyorsun. Farkında olmadan moralimi düzeltiyorsun. Sırlarımı öğrenmeye kalkışmıyorsun, soru sormuyorsun, bir kere yanımda rahatsın. Seninle arkadaşken seni aylarca aramıyorum sorun etmiyorsun hatta fark etmiyorsun bile. Sana kibarlık gereği hiç bir şey söylemek zorunda değilim. Halini hatrını sormak zorunda değilim, çünkü nasıl olduğun umrunmda değil. Senin de değil... O yüzden seni seviyorum ama hayatımda eksik olsan da çok üzülmem, senin de böyle düşündüğünü biliyorum.Manuéla Ria Osané|| sırdaş ||Seni seviyorum çünkü kendi halindesin, kimseyle bir derdin yok. Çok arkadaşın yok Gossip Girl saçmalığının dışındasın. Sanırım senin gibi insanları ihtiyacım oluyor bazen... Senin yanında huzurluyum çünkü konuştuklarımı yer mi duyar gök mü duyar derdim yok. Huzur veriyorsun bana bir de... Ayrıca tüm yakın arkadaşlarım arasında en çok sır söylediğim kişi sensin, çünkü söyleyeceklerimin sır olarak kalacağını iyi biliyorum.Martinus Lorenzo Diggor|| Yakın Görünen || Seninle katıldığımız etkinliklerde çok takılırız. Bazen kafa dengi olabiliyorsun ama çoğu zaman senin yanında çok eğlenmem. Dışarıdan bakıldığında çok yakın iki arkadaş gibi görünürüz. Her ne kadar kendi aramızdaki konuşmalarımız da öyle olsa da sen de iyi biliyorsun ki biz asla çok yakın arkadaş olamayız. Sana hiç güvenmiyorum, sen de bana güvenmiyorsun. Bir derdim olduğunda yanına koşacağım insanlardan değilsin ki, derdimi dahi anlatmam. Çoğu erkeğin aksine seni hiç erkek arkadaşım olarak düşünmedim, bu çekici olmadığın anlamına değil; kafanda binbir çeşit oyun döndüğü anlamına gelir.Symphony Calista Boleyn|| Seni tanımasam da tanıyorum ||Bana karşı hep soğuk davrandın. Eğer ki sarhoş olduğum bir zamanda beni gördüysen-ki çoğunu hatırlamıyorum- beni YDY sürtüğü sanmış olabilirsin. Ama eğer beni azıcık tanısaydın, benim senden tek farkımın geçmişteki yaraları unutmak için zil zurna sarhoş olmak ve sürtük gibi davranmak olmasıdır. Seni çok iyi tanımasam da, gözlerinden çok acı çektiğini anlayabiliyorum. Seninle arkadaş olmak için uğraşmıyorum, çünkü şuandaki durumum için senin gibi bir insan benim ruh sağlığıma pek iyi gelmezsin.E. Massie Creighton || Benim için daima özel birisi oldun || Ortak derslerde beraberiz, çok fark bir insansın. Sanırım daha iyi... Gevezelik etmiyorsun ve en önemlisi sanatçısın. Sanatçılar da özeldir ve hassatır. Çektiği fotoğraflar ilgimi çeker, çektiklerini bana gösterir, yorumlarımı alırsın. Ayrıca diğer insanlarda farklısın, senle bir gece karşılaşmak istemezdim. Çünkü beni gündüz kızı olarak tanımanı isterim... Çünkü ben buyum.
||-|| Eklenmek için, İkon ve lejant linki... (lejant yoksa, karakteristik özellikler ve kurgu )
En son Esmeraude G. Adorée tarafından Çarş. Ağus. 04, 2010 6:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 14 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 1:33 pm | |
| Ünlüne ölebilir miyim? o.o Baş köşelerden istiyorum o.o ^^ - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 3:21 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 4:43 pm | |
| Flawed Griffin , kurgu : Geçen gün okulda tanıştık.Kahve alırken sana sıramı verdim. Sana imreniyorum . İdol büyüğümsün *-* İyi ki bizim okuldasın *-* - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 5:00 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 5:37 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 7:33 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 10:11 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || C.tesi Tem. 10, 2010 10:32 pm | |
| Eklendin ^^ Burada; lejantımdakileri telefon rehberime ekleyeceğim. İsterlerse kendileri de ekleyebilirler... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Paz Tem. 11, 2010 2:44 pm | |
| Meg Katie Volterras Senin de benim gibi olduğunu düşünüyorum. Şımarık ve ukala. Ama ben asiyim ve çok sinirli. Seni genelde çok sinirlendiriyorum ama benim hakkımda biraz sempati duyuyorsun. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Paz Tem. 11, 2010 3:50 pm | |
| Eklendin ^^ Ayrıca benim karakterim şımarık ve ukala değil pek ^^ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Ptsi Tem. 12, 2010 10:42 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Ptsi Tem. 12, 2010 11:25 am | |
| Partilerde falan içki olsun uyuşturucu olsun beraber bol miktarda tüketiyoruz, ama yeni sevgilimin eskisisin ve ona baya acı çektirdin, bu yüzden artık eskisi kadar iyi değiliz, selamlaşmaktan öteye gitmiyoruz. Uyarsa ekle ^^ Bana da uğra (:TIK! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Ptsi Tem. 12, 2010 11:27 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Ptsi Tem. 12, 2010 5:22 pm | |
| Eklendiniz, telefon rehberime de ekleneceksiniz... |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Salı Tem. 13, 2010 1:01 pm | |
| Kurgu: Çok arkadaş çevresi olmayan bir insanım ben. YDY de herkesin parayla gözlerini boyadıklarnı düşünüyorum. Ukala ve şımarıkları sevmiyorum, herkes biraz içindeki gibi olmalı. Constance a ilk geldiğimde hiç arkadaşım yoktu. Daha sonra Ovn'un diğerleri gibi omadığını farkettim ve en yakın arkadaşım o oldu. Senle Starbucks da tanıştık. Sakin tavırların dikkatimi çekti ve ertesi gün okulda senin yanına gelip öylesine bir muhabbet başlattım. O günden sonra, çok yakın olmasak da aramız iyi ve birlikte partilerde kafayı buluyoruz. Ben senin kadar içmesem de herkesin bir sarhoş olma limiti vardır ve o limite kadar içiyorum sanırım. İcooonnn: - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Salı Tem. 13, 2010 1:03 pm | |
| Vay canına çok güzel yazmışsın ^^ Benim lejantımada bu kurguyla basvurursan sevnrm (: |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Salı Tem. 13, 2010 1:55 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Çarş. Tem. 14, 2010 7:12 pm | |
| Lejantta yazdığın kurgu ve iconlar bulunmakta. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Perş. Tem. 15, 2010 11:39 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Esme's || Just Two Seconds || Perş. Tem. 15, 2010 9:55 pm | |
| |