Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Basılma | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 10:38 am | |
| Gwenyth Salvatore Alexis Bathory Ambrosia E. Bathory III.Tekil Kişi
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Akşamüzeri olmuştu ve hava kararmak üzereydi.Güneş enerji dolu sarısını yitirmişti.Yavaş yavaş ufuğun çizgisinde kayboluyordu.Manhattan sakindi.Gwen her zamanki gibi büyük salonlarındaki krem rengi rahat kanepesinde kurulmuş telefonunu kurcalıyordu.Son bir hafta içinde okula gidip gitmemek arasında kararsız kalmıştı ve çatı katında Yukarı Doğu Yakasının göz kamaştırıcı ışıklarına çaldığı içecekleri tüketmişti.Gözlerine giren saçları arkaya attı.Okul çoktan kapanmış olmalıydı.Ayaklandı ve bayıldığı o duvarları boydan boya posterlerle kaplı dağınık odasına yöneldi.Odasını biraz inceledikten sonra devasa aynalı gardolabını açtı.Bir süre kurcaladıktan sonra aradıklarını buldu.İçlerinden mavi bikinisini aldığı bir yığın mayoyu dolabının içine fırlattı.En dikkat çekicisi ve üzerinde en hoş duranı bu olsa gerekti.Rengine bitmişti.Bikinisini ve üzerine giyeceği straplez elbiseyi yatağa serdi ve parmakları telefonunun dokunmatik ekranına yöneldi.
"Elimde havuza açılan kapının anahtarını tutuyorum galiba.Bir saat içerisinde kameraların icabına bakılır."
Mesajı parmaklarının dokunduğu birkaç numaraya yolladıktan sonra , yüzücü kulübünden birileriyle takılmanın yararlı olduğunu düşündü.Bikinisini ve elbisesini zarif bedenine geçirdikten sonra aldığı yedek anahtarı da çantasına soktu.
I.sınıflardan ona sarkan iki çömezin kameraların ayarlarıyla oynadığından emin olduğunda, anahtarı kilide geçirdi.İki kere sola doğru çevirdiği anahtar ardında kocaman havuzu onlara açtı.Arkasından ona yardımcı olan büyük sınıflara teşekkür etti.Hizmette görevlendirdiği garsonlar içecekleri,bardakları ve ikram için lazım olacak herşeyi yerleştirirken saatin 21.08 olduğunu farketti. Elbisesini çıkardı ve havuza atladı.Kokteylini önüne getiren sevimli gence göz kırptı.Kollarını havuz kenarına yerleştirdi.İçeceğinden bir yudum aldı.Ardından gelenleri izlemeye koyuldu.
En son Gwenyth Salvatore tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 12:14 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 11:22 am | |
| "Elimde havuza açılan kapının anahtarını tutuyorum galiba.Bir saat içerisinde kameraların icabına bakılır." İşte bu! diye düşündü Alexis. Dönüşünü kutlamak için harika bir fırsattı. Manhattan'ı gerçekten özlemişti. Chels'de evde değildi ve Dora'yada biraz para verip ağzını kapatabilirdi. Yeni aldığı kırmızı bikinisini giydi ve üzerine siyah bir elbise geçirdi. Çıkarması kolay olacaktı. Chels'in odasına girdi ve çekmecedende biraz eroin aşırdı. Hapları başka yere saklıyordu ama sarılmış olanlar burdaydı. Sonra ona öderdi, sorun olmazdı. Arwin, Chels'le gitmişti. Bu yüzden Alexis'in arabayı kendisinin kullanması gerekecekti. Kırmızı BMW'ye atladı ve okula gazladı. Gwen'i görmesi uzun sürmedi. Havuzdaydı. "Hey tatlım!" diye bağırdı. Gwen gülümsedi. Alex elbisesini bir çırpıda çıkardı ve havuza atladı. Gwen'in süzdüğü gençten bir kokteyl almayıda ihmal etmedi. Bardağını Gwen'iyle tokuşturdu ve "İlk yudumumu geri dönüşüm ve muhteşem partin için alıyorum!" diye bağırdı ve bardaktan kocaman bir yudum aldı. "Seni özlemişim sürtük!" dedi Gwen. "Bende öyle." dedi ve gülümsedi Alex.
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 11:45 am | |
| "İlk yudumumu geri dönüşüm ve muhteşem partin için alıyorum!" dedi Alexis her zamanki vahşi güzelliğiyle bana doğru bardağını uzatırken.
"Seni özlemişim sürtük!" "Bende öyle."
Gwen ,onu gerçekten çok özlediğini anladığında yanağına bir öpücük kondurdu.
"Ne zamandır bi erkekle takılmıyorsun ?" diye sordu Alexis.Gwen kokteylini yudumlarken bu soru az daha içinde ne varsa çıkarmasına neden olabilirdi.Kahkahalara boğuldular.Onlar havuzda eğlenirken mesaj attığı Billardlılar havuza doluşuverdi.Başta beş sonra on iki sonra on yedi... Havuz doluverdi.Alexisle birbirlerine sinsi bir gülümseme yerleştirirken farklı noktalara yöneldiler ve herkesle kısa sohbetlerde bulundular.Uğultular artmaya başladığında Gwen ,parayla tuttuğu garsonlardan birine müziği açmasını işaret etti.Müzik başladığında uğultular da duyulmaz olmuştu.Herkes kendinden geçmekteydi.Ama evet burası YDK'ydı.Çok geçmeden herkes kaynaşıverdi.Birbirlerine sarkanlar , öpüşenler hatta bunu sevişme noktasına getirenler vardı.Gwen işlerin çığrından çıktığını anlamıştı ama çok eğleniyordu.Havuzun ışıkları açıldığında salon ,tam bir parti havasına bürünmüştü.Gwen'de boş durmadı.Siyah yuvarlak gözlüklerini taktı ve flört ettiği bir III.sınıfla içeceklerini alıp şezlonga yayıldılar.Herşey güzel gidiyordu.Alexis'e baktığında saçlarını oldukça uzun boylu bir çocuğun önünde gördü.Muhtemelen o da keyfine bakıyordu.Bir haftanın acısını tamamiyle çıkarmıştı Gwen.Kendine gelmişti.Tam çocuğu üstünden çekip müziği değiştireceği sırada salona açılan kapı aniden sarsıldı.O sırada Alexis'in yanı başında içeceklerle uğraşmasına çok sevindi. "Alexis !" diye seslendi."Çabuk çıkalım burdan !" Ama kapı bir kez daha ve bu sefer daha şiddetli sarsıldı.Gwen kapıyı zamanında kilitlediğine şükrederek çocuğu yüzüne gömdü.Eğer gelen polislerse bu onları biraz daha oyalardı.Çocuk iyi öpüşüyordu ama bu tabiiki umrunda olamazdı.Yüzünü saklaması için ona dahada sokuldu.Eşyalarını boşta duran eliyle alıverdi.Bir eli hala çocuğun yüzündeydi.Onu istiyor sanması ne kadarda aptalcaydı.Ve kapı bir kez daha gümbürdediğinde Gwen eliyle yüzünü kavradığı çocuğu iterek "Üzgünüm.Bye." dedi.Ve arkalarında bıraktıkları onca insanı hiç düşünmeden çıkışa doğru hızla ilerlediler. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 12:25 pm | |
| Alexis'ten aldığı mesajı okumak için kendini çocuğun kollarından çekerek sırtını dönmüştü. Mesaj beynine koca bir DANK! sesiyle girerken içinden küfretmeye başlamış ve ince uzun kollu tshirtini giymişti. Çocuk kendisine merak dolu gözlerle bakarken yeşil gözleri oğlanın o kusursuz ela gözlerine kitlenmiş ve dolgun dudağına küçük bir öpücük bırakarak gitmişti. İyi bir fırsatı tepmişti. Ne için mi? Kardeşi. Henüz kardeş olduklarını bilmiyordu Alexis fakat bugün öğrenecekti. Kapının önüne parkettiği mini cooper'ının kapısını açtı anahtarı sokarak ve sürücü koltuğuna geçti. Emniyet kemerini takarak kapıyı kapattı ve anahtarı kontağa sokup çevirerek motoru çalıştırdı. Arabanın hızını zorlayarak okulun arkasındaki ücra diye nitelendirilebilecek yere parkedip arkadaki açık camdan içeri girdi. Evet, bu okulun her gizli köşesini bilmekle gurur duyardı. Kendisine doğru yaklaşan ayak seslerine yönelerek elindeki feneri açtı. İki yüz kendisine şokla bakarken 'Arkadaki pencereden aşağı inin. Ön taraftaki ahmaklar buraya bakmayı akıl edemez ama yüksek olduğu için siz de cesaret edemezdiniz. Merdiven var, paslı ama karakoldansa iyidir.' demişti sesindeki kızgınlığın belli olmaması için çok uğraşarak. İki kız indiğinde fenerini kapatıp pencerenin kenarına tutunarak merdivene bastı ayaklarıyla. Az daha düşecekti ama son anda tutununca sarsılmıştı sadece. Adımlarını hızlı hızlı aşağı doğru atarken zihninde diyeceği şeyleri toparlamaya çalışıyor ve kızgınlıktan astım krizine girmemeyi diliyordu tanrıdan. Şuan kriz için iyi bir zaman değildi. Ayağı yere değdiğinde kendisine bakan iki kıza baktı. Derin bir nefes alsa da gözlerindeki kırgınlığı farkettiklerini biliyordu. 'Alexis bir daha böyle birşey yapacaksan haber ver. Sana önemli birşey söylemem lazımdı, yeri değil ama sen benim kardeşimsin. Bu yüzden senin sorumluluğun benim üzerimde. Peki ya sen Gw? Hiç mi aklına gelmedi bunun olacağı? Neyse. Şu lanet olası yerden kurtulalım ve partiye başka bir yerde devam edelim, olmaz mı?' demişti. Onu bilen bilirdi, ne kadar kızsa da eninde sonunda yumuşar ve bir çözüm noktası önerirdi. Gerginlikten sonra yapılacak en iyi şeyinse küçük bir parti yapmak olduğunu herkes bilirdi. Kızlara göz kırptı ve içinden ah ederek bıraktığı çocuğu anımsadı. Kollarında ne kadar da mutluydu. Yine de bu iki kız onu kaybetmesinin karşılığı olarak sağlam bir içki ısmarlaması yapmak zorundaydı kendisine. Arabasına doğru yönelip kızlara baktı. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 12:46 pm | |
| "Sen ne saçmalıyorsun!" diye bağırdı Alexis durup. "Ablam falan yok benim!" Sinirden titremeye başlamıştı. Partinin bu kadar çabuk bitmesi moralini alt üst etmişti ve şimdide ortaya bu 'sahte abla' çıkmıştı. Telefonunu eline aldı ve sinirle Chels'e mesaj çekti." Bir kız ablam olduğunu iddia ediyor! Haberin var mı? Lanet olsun, şaka mı bu!" ve telefonu sinirle çantasına geri kodyu ve 'sahte abla'nın aksine bir yönde yürümeye başladı. "Ben kimsenin sorumluluğunda falan değilim. Bu okuldan iğreniyorum! Parti özgürlüğümüz olmalı! Burası New York. Ayrıca babamı tanıyor musun sen? Ve annen kim? Benim annemden olamazsın çünkü o sadece beni doğurdu ve öldü! Chels'in annesindende olamazsın çünkü o Chels doğduğunda, ben henüz 1 yaşındayken başka bir adamla kaçtı! Soyadın ne senin? Macaristan'da uzun kaldım, evet. 1 yıl kadar. Ama bu döndüğümde bir 'abla' bulacağım anlamına mı geliyor!" Sinirden ne yapacağını bilemiyordu. 1 sene Macaristan'da kalmış, Manhattan'dan uzaklaşmıştı. Okuldan aldığı uzaklaştırmadan çok daha uzun bir süreydi bu. Alexis Macaristan'dayken babası okula yüklü bir bağış yapmış ve Alex'i yeniden okula aldırmıştı. Ama II. sınıf olarak! II. sınıfı okuduktan sonra kaçsaydı daha iyi olacaktı. O zaman bu abla bozuntusuda daha önce çıkardı belki ortaya. Babasını bulmak istiyordu, konuşmak, hesap sormak. Anneside babasıda çılgının tekiydi. Her gün başkalarıyla yatmaları yetmiyormuş gibi aptal doğum kontrol haplarındanda haberdar değil gibilerdi. Babasıda çıldırmıştı muhtemelen. Bu kadar çocukla uğraşmak kolay olmazdı. Bütün Macaristan'ı doyuruyordu zaten, bağış üstüne bağış. Babasıyla yakın zamanda konuşmalıydı! Arkasını döndü ve hiddetle 'ablası olduğunu iddia eden kıza' bakmaya başladı. Titremeyede devam ediyordu. Gw ortadaydı. Neden Alex'in aynında değildi! Delici bir bakış attı ona. Sonra tekrar diğer kıza döndü. Ve tekrar Gw'e. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 1:21 pm | |
| İki kız arkalarında ne bıraktıklarını bilmiyorlardı.Merak da ettikleri söylenemezdi.Ambrosia tam zamanında parlak lüks arabasıyla imdatlarına koşmuştu.Ama Alexis'in duyduğu ve anlamını hiç de idrak edemediği kelimeler kanın beynine sıçramasına neden oldu.Ambrosia "abla" kelimesini kullandıktan sonra Alexis'in mimikleri çarçabuk değişivermişti.Alnı , kaşlarıyla birlikte büzüşmüş yüksek sesle konuşuyordu.Ambrosia ve Gwenyth , kızın sakinleşmesini bekledikten sonra , birbirlerine bakakaldı.Alexis , sokağın diğer çıkışına doğru bakıyordu.Partinin sonu böyle bitmemeliydi diye düşündü Gwen.Ama neşesi hala yerindeydi.Alexis yanındaydı ve Ambrosia her zaman onun için önemli olacaktı.Ucuz kurtulduklarına sevinmişti.Gwen düşüncelerinden sıyrılabildiğinde Ambrosia'nın sessizleştiğini farketti.Ne yapabilirdi ki ? Olayların üstüne gitmemesi daha iyiydi.Gwen bakışlarını Alex.'e çevirdiğindeyse kızın içinden hey bak ben burdayım dediğini anlayabilmişti. "Ambrosia." dedi Gwen.Gülümsedi ve omzunu sıvazlayıp yanağına bir öpücük kondurduktan sonra "Seni ararım." dedi Alexis'in duyamacağı bir ses tonuyla."Teşekkürler.Eğlenceliydi." dedikten sonra göz kırptı ve Alexis'in yanına koştu.Ambrosia arabasına binerken onlar aksi yöne , caddeye, çıkıyorlardı "Ah.Evet işte bu kadar ortak.İnanılmaz mutluyum." dedi Gwen az önceki gerginliğin üstünü karalamayı düşünerek. "Sonunda evimdeyim.İyiki varsın G." "İyiki varsın A."
İki kız caddeye çıktıklarında karşı kaldırımdan ellerinde havluları dışarı sarkmış vaziyette taşıdıkları çantalarıyla fotoğraflandıklarını nerden bilebilirdi. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 1:23 pm | |
| Rp burada sona ermiştir ^^ |
| | | Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Geri: Basılma C.tesi Tem. 10, 2010 1:32 pm | |
|
- Gwenyth: 15 Şöhret puanı 3 dolar
- Alexis: 10 şöhret puanı 2 dolar
- Ambrosia: 5 şöhret puanı 1 dolar
| |
| | | | Basılma | |