Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Vampires Suck!  Pam10 Vampires Suck!  Lalea10

Vampires Suck!

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:32 am

Sinema dünyasında rekorlara imza atan ve milyonlarca fanı bulunan Alacakaranlık serisini tiye alan bir film geliyor. Vampires Suck ismiyle vizyona çıkacak filmin ilk fragmanı yayınlanmaya başladı.

Fragman için Arrow

Türkçe alt yazılısını bulamadım maalesef. Bazı espriler de arada kaynadı ama neyse. Very Happy
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:38 am

ahah , görmüştüm bunu .p ÇOKiyi asdasds
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 8:48 am

Hiç sevmedim ben bunu
Çakma Tivaylayt! .T
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:28 am

Birtek sonundaki kısmı sevdim, onun dışında izlemeye gerek olan bişey değil Very Happy
"Edward we love you you're the best."
"No Jacob's the best" kürek.
Pamela Schweitzer
İş Kadını
İş Kadını
Pamela Schweitzer

Kadın Mesaj Sayısı : 280

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Tem. 14, 2010 9:34 am

Çakma Tvilayt değil. Dalga geçmiş resmen ama bunun için sinemaya gidilmez *-* Ama normal Twilght'tan daha güzel olacağından eminim =D
https://scandalouslife.yetkin-forum.com
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 10:11 am

Gossip Girl demiş ki:
Çakma Tvilayt değil. Dalga geçmiş resmen ama bunun için sinemaya gidilmez *-* Ama normal Twilght'tan daha güzel olacağından eminim =D

Süper! asdkasdjas Yarıldım izlerken. asdksad.
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyPerş. Tem. 15, 2010 12:05 pm

Ovnérta Quisqaun demiş ki:
Hiç sevmedim ben bunu
Çakma Tivaylayt! .T

Aynen !
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyCuma Tem. 16, 2010 2:28 pm

S. Poppy Davis demiş ki:
Birtek sonundaki kısmı sevdim, onun dışında izlemeye gerek olan bişey değil Very Happy
"Edward we love you you're the best."
"No Jacob's the best" kürek.

Aynen Very Happy
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:45 am

Eric Lewis demiş ki:
Gossip Girl demiş ki:

Süper! asdkasdjas Yarıldım izlerken. asdksad.

Bencede ya...
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 8:02 am

Bu Twilight serisi çok saçma ya .p Ayrıca Edward'da sinsi bakışlı baykuş gibi Smile :

Spoiler:

Cedric Diggory'de da ha tipliydi -_-
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 3:23 pm

Ben çok sevdim bunu, 16 kasımda Türkiye'deymiş. İzlerken koptum, Jasper'ın dili, Bella'nın hamburger kafası, Edward'ın makyajı, Black Eyed Peas Very Happy
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyPaz Tem. 25, 2010 10:32 am

Edward çok havalı halk onu çok büyttü -_-
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyPtsi Tem. 26, 2010 9:20 am

Ben bunu mutlaka izlemeliyim ama internetten izlerim. Bunu izlemek için sinemaya gitmem
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyCuma Tem. 30, 2010 9:57 am

Film'i izledim arkadaşlar acayip komik sahneler olsada öyle pek gülmedim sadece başları ve sonlarında gülmekten öldüm.

Jacob ile çok dalga geçmişler filmin en komik yerleri onun olduğu yerlerdi.
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyCuma Tem. 30, 2010 9:58 am

Jake ile kimse dalga geçemez! Vampires Suck!  Icon_mad
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyCuma Tem. 30, 2010 10:01 am

Ehehehe ama ne çok onla dalga geçmişler bu bir gerçek:D
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 12:32 pm

Bak o zaman izlerim işte Very Happy Ahahah. İlk film favorimdi. Diğer filmler beni deli etti şahsen. Her kitabı 2 film yapın, hem parayı götürün, hem de adam gibi olsun kitaptaki sahneleri kısa kesip durmayın! Deli oldum. Hele Eclipse'de Jasper'ın geçmişi inanılmaz kısaydı, ne zaman söyleyecek diye bekledim durdum yeni doğan ordusunu keşfettiklerinden beri. Yine de dalga geçilen filmleri seviyorum (Örn: Korkunç bir film 4) Ve komik gibi görünüyor Very Happy Ama Twilight'a rakip olamaz tabii gişede.
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptySalı Ekim 05, 2010 1:48 pm

Harika bir film gülmek garantili ben her yerinde bolca güldüm..Moraliniz bozuk olduğu takdirde izleyin Very Happy
Misafir
Misafir

Vampires Suck!  Empty
MesajKonu: Geri: Vampires Suck!    Vampires Suck!  EmptyÇarş. Ekim 06, 2010 7:33 am

Gossip Girl demiş ki:

Aynenn Very Happy

Vampires Suck!
1 sayfadaki 1 sayfası