Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| Bulanma.. | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 3:09 pm | |
| Clemence'nin pijamasını çıkarıp giyinmesi çok zor olmadı. çok fazla bi ilgiye gerek yoktu. Gabriella ile takılacaklardı. gerçi clemence acip içip kafayı bulmayı düşünüyordu hatta belki şu ispici ovnertadan ilaç da alabilrdi. ama bu olanları unutmalıydı. Jakie'ye dokunamamaktan onu kendine dokunduramamaktan, aile içi sorunlardan herşey öyle kötüydü ki. aslında ablası winter'ide arayabilirdi ama evde olmadığına göre arkadaşlarıyla takılıyordu. onuda rahatsız etmek istemedi. sonuçta o onun bakıcısı değildi her başı sıkıştığında yardım edebilicek bir bakıcı değildi o. Bu fikirdende vazgeçmişti. Evde otururken birden bir sesli mesaj gelmişti gab'den dışarı çıkalımı demişti. bu Clemence'ye süper bir fikir gelmişti. ona tamma derken giyiniyordu. daha 5 dk önce yaşadıklarını düşünmeyi bırakıp taksiye bindi. indiğinde gab hemen orda duruyordu anlaşılan Harrison a gitmeyi planlamıştı gab. normalde olsa oraya gtmezdi bisürü gencin orda olduğunu biiyordu. içkileride ağırd. ama şu an normal değildi. "heleşükür gelebildin"dedi gab çok süslenmiş, güzel olmuştu. Clemence o kadar çok makyaj yapmamıştı. İçinden gelmemişti. "hey geldiğime şükretmelisin.Ama bunun için teşekkür etmeliyim gerçekten bu gün dışarı çıkmaya ihitiyacım vardı."dedi ve göz kırptı. Yine popiler, zengin ve kibirli edasıyla yürmeye başladı. Daha bara girmeden bile sesler duyuluyordu içeri girdiler herkez kendinden geçmiş deli gibi dans ediyorlardı. erkekler kızlardan faydalanıyor kızlarda alkolden dolayı hiç bşi demiyorlardı. normaldede emezlerdi diye düşündü clemence. Ve bir nefes aldı. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 3:33 pm | |
| Gabriella her zaman ki düşüncesiyle dışarı çıkmak ve yakın arkadaşı Clemence’nin kafasını dağıtması için Clemence’yi aradı fakat ona ulaşamadı.Gabriella ona sesli mesaj gönderme yolunu seçerek bir sesli mesaj gönderdi.”Sevgili arkadaşım.Canım sıkılıyor benim.Gel azıcık kafa dağıtalım da biraz dışarıya çıkalım seninle.” Dedi.Ona dışarıya çıkmayı ve biraz takılmayı teklif etti.Fakat Clemence Gabriella’ya kafa bulmak istediğini söyledi ve Gabriella’yı arayarak bunu onun için kabul etti.Gabriella zaman geldiğinde dışarıya çıkarak Clemence ile buluşacakları yere gitti.Clemence ise oraya taksi ile geliyordu.Clemence gelirken aklından Gabriella’nın Harrison’a gitmeyi planladığını düşünüyordu.Çünkü orada kafa dağıtacak tek yer vardı.Orasıda Harrison idi.Clemence oraya gitmezdi normalde.Ve Gabriella bunu biliyordu.Fakat Clemence’nin kafa dağıtması için bu gerekliydi.Gabriella bu seçimi o yüzden yapmıştı.Clemence buluşacakları yere gelince Gabriella’yı gördü orada onu beklerken.Gabriella onu görünce yanına doğru biraz yaklaştı ve “Heleşükür gelebildin Clem.” Dedi.Clemence farklı bir edayla "hey geldiğime şükretmelisin.Ama bunun için teşekkür etmeliyim gerçekten bu gün dışarı çıkmaya ihitiyacım vardı." Dedi.Gabriella onun koluna girmiş bir şekilde “Hadi gel.Gidiyoruz.” demişti gülümseyerek.Clemence nereye dermişçesine anlamsız bir bakış attı.Ardından ikiside yolda yürümeye başladılar.Harrison’un önüne geldiklerinde Clemence gülümseyerek “Buraya geleceğimizi bilmiyordum.Ama eminim ki iyi ki gelmişiz.” Dedi gülerek.Gabriella hemen “Hadi Clemm.Daha fazla beklemeyelim.İçerisi çok kalabalık zaten.Beklemeye gerek yok.” Demişti gülerek.Sonra ikiside kolkola girerek barın içine girdiler.Herkes kendinden geçmiş dansediyor,erkekler kızlardan faydalanıyor,bazı kızlar ise kendi başlarına takılıyorlardı.Gabriella ile Clemence barmen’in yanına giderek masadaki yüksek koltuklara oturdular.Gabriella şarkının verdiği ritimle ayaklarını sallıyor,Clemence ise etrafı inceliyordu… |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 3:50 pm | |
| Achille'e acıyarak gülüyordum. Şu telefonuma gelen mesajla keyfim yerine gelmişti doğrusu. Gossip girl'i tanıyor olsam gidip onun ellerini öperdim gerçekten. Daha önce Achille'e ne kadar söylesem de Laela'nın sürtüğün teki olduğunu ispat edememiştim, fakat Gossip Girl'in yardımı her şeyi açığa çıkartmıştı. Sonunda dostumla birlikte eski günlerimize dönebilecektik. Alkol ve kızlar, bizi özlemiş olmalıydı. Bu sırada arabadan inmiş yürüyorduk. Arabadan indiğimizden beri telefondaki mesajı dört kere daha okumuş olmalıydım. Ben bile Laela'yı tanımama rağmen bu mesaja o kadar şaşırmışken, Achille hiç şaşırmamış gibi görünüyordu. Sanki bu ihaneti bekliyormuş gibiydi ya da ona göre bu ihanet bile değildi. Gerçi o da eğleniyordu sanırım aynı gece, belki de bu yüzden umursamamıştı. Yüzüne bakarak " İyi misin dostum ? " dedim. Yüzüm hala gülüyordu. Artık kendime hakim olup biraz olsun ona destek olmalıydım. Elimi sırtına atıp sıvazladım. Gereksiz bir teselliydi aslında. Onun bu teselliye hiç mi hiç ihtiyacı yoktu. Bar kapısına geldiğimizde elimi onun sırtından alıp cebime soktum ve elimdeki cep telefonumu yok etmek için ceketimin cebine koyup barın kapısını açan adama selam vererek içeri girdim. Achille, hemen arkamdaydı. İçeri girince bir kaç saniyeliğine durup etrafa baktım. Bu sırada Achille'de yanıma gelmişti. Sessizce etrafı izlerken barda oturan Gabriélla'yı gördüm. Ona bakarak gülümsedim ve Achille'e bakmadan bıyık altından konuştum. " Achille, bu gece çok eğlenceli olacak. Haydi gel. " dedm. Gabriélla'nın olduğu yere doğru yürüdüm. Yanındaki kızı tanıdığımı sanmıyordum, fakat oldukça güzeldi. Yanlarına gittiğimzde Gabriélla'yı öperek nasıl olduğunu sordum ve yanındaki kıza da gülümsedim. Adını biliyor olmalıydım. Neydi, lanet olsun hatırlayamıyordum. Bu sırada barmen'e dönüp hafif bir içki hazırlamasını söyledim. Tekrardan tanımadığım kıza dönerek elimi uzattım ve " Ben Jake. " dedim. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 4:33 pm | |
| Kendime gelmek iyi olacaktı. Geçen sabah uyuşturucu ve alkol damarlarımdan çekilirken ayağa kalktığımda başım zonkluyordu. Bu sabah olduğu gibi. Tek fark o zaman yanında Laela vardı. Şimdiyse öyle bir ihtimal Tokyo kadar uzaktaydı. Gossip Girl’ün yeni dedikodusu her zamank gibi jet hızıyla yayılmıştı, ve tabii ki dedikodu yan kahramanlarından biri olarak da ilk ulaştıklarından biri olmuştu. Onun eğlendiği gece Laela da eğlenmişti gayet duruma bakılırsa. Ama üvey kuzen? Hah, bu fazlaydı. Laela’yı tanıyordu ama bu kadar olacağını düşünmemişti. H.’deyken ve devamında limuzinde, otel odasında kuzeniyle eğlendiklerinden kat kat daha fazla eğlendiklerine emindi. Belki bazı şeyler farklı olabilirdi, çoğu kişinin aksine Laela’yla bir şeylerin olabileceğini düşünmüştü ama Gossip Girl de çevresindekileri destekliyordu işte. Her neyse, Jakebir araya gelmek yazdan sonra mükemmel olacaktı. Manhattan kızlarının deyimiyle “Inglorious Basterds”.
“ İyi misin dostum ? "
Yüzü gülüyordu Jake’in. Bu duruma sevinmişti tabi ki. Sırtımı sıvazladı. Teselli? Buna ihtiyacım olmadığını biliyor olmalıydı. Achille Sebastien D’Artagnan böyle bir olaya üzülmez, güler geçerdi. Ağır meşin kapıları iterek içeri girdik. Geniş ve dolu görünen mekana adım attık. Kısa birkaç saniye boyuna etrafı süzerken Jake ile gözümüze aynı kişinin takıldığına yemin edebilirdim. Clemence.
" Achille, bu gece çok eğlenceli olacak. Haydi gel. "
Kızın yanına doğru yürüdük. lemen. Şu olduğundan büyük görünmeye çalışıp sanki Manhattan’ı biliyormuş gibi davranan kız. Yüzümde ukala bir gülümseme belirdi Jake kızı öperken. Yanındaki kıza baktım. Gabriella. Clemence’le yakın arkadaş oldukları dışında pek bir şey bilmiyordum. Hoş görünüyordu kız ama. Jake Clemence’e elini uzatırken ben de Gabriella’nın eline hafif bir öpücük kondurdum.
“Vous cherchez étourdissement.”
Jake’in ne istediğini anlayan barmen dönüp bana baktı. Kızıl saçlı iri yapılı bir çocuktu. Daha önce görmediğim bir barmen.
“Jaegermeister.”
Çocuk işine yöneldi.
En son Achille S. D'Artagnan tarafından Cuma Tem. 09, 2010 4:51 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 4:46 pm | |
| Clemence aşırı çapkın bakışlı, hovarda ama yakışıklı çocuğun elini sıkarak. "clemence"dedi ve elindeki içkiden bir yudum aldı. yanındaki çocuğu görünce şoka girecekti az daha hadi ama achille'nin burada ne işi vardı? onun evde yas tutması gerekmiyormuydu? yada kıytı bi köşede içmesi? burada ne işi vardı? aslında pek de üzgün durmuyordu, hatta baya keyifli gibiydi. ama clemnce onun hala oyun oynuyor olduğu kanısındaydı. "kimler varmış burda..."dedi achille, şımarıkça. Clemence'nin atığı mesajlardan sonra bu tavrı dğladı. clemencede aynı tavrı alarak konuşmaya başladı "senin şu anda olmaman gerekn yerdeyim. ve yine olmaman gereken yerd eğlniyordum. seninse burda olmamamn ve yas tutman gerekirdi, ah öyle kö tü bir durum ki.."dedi ve omzunu sıvazladı dalaga geçmek ne iyi gelmişti. Yapmacık bir gülümsemeyle dülerken, elini sıktığı çocuğu pek tanımadığını fark etti. kimsi bu? buda çapkın biriydi buna emindi C. ama yinede tanıyamamış olması gaip geldi. ama bunu kafasına takmadı biraz tanışacaklarına baya emindi. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 5:08 pm | |
| Elimi sıkan hoş bayanın adını da öğrenmiş olmuştum, Clemence. Doğru ya, nasıl olmuştu da hatırlayamamıştım. Gabriella'nın sürekli bahsettiği yakın arkadaşı ünlü Clemence. Ah, ne de güzel oldu bu karşılaşma bu gece benim için. Achille ile aralarındaki tatlı sürtüşmeyi dinlerken yüzümde büyük bir gülümseme oluşmuştu. Demek ki Laela'nın yaptığı fahişeliği herkes biliyordu. Tanrım, sana ne kadar şükretsem azdır. Kaşlarımı kaldırarak Achille'e anlamlı bir bakış fırlatıp, barmenin barın üzerine bıraktığı küçük bardağı hızlıca diktim. Bir yudumda bitebilecek bir şeyler hazırlamış olmalıydı bu sefer. Tatlıydı da, boğazımı yakan o hafif tat yoktu bu sefer, meyve suyu gibi bir şeydi içtiğim. Artık ne içtiğimi umursamıyordum bile. Ama büyük ihtimalle cin içmiştim. Kirli sakallarımı kaşıyarak Gabriélla'nın yanında boş olan sandalyeye dayadım sırtımı. Barmen'e bardağı tazelemesi için ufak bir hareket yaparak dans eden kızlara doğru döndüm. Esmer bir güzelin göz kırptığını görerek hafifçe başımı eğip selamladım onu. Suratımdaki çapkın gülümseme beni oldukça eleveriyordu. Yavaşça Clemence'e doğru dönerek Achille'e söylediği son cümleleri cevaplama ihtiyacımı giderdim. " İnan ki, Achille bu gece çok eğlenecek. Biz, siz kızlar gibi oturup bunalıma giren bir cins değiliz, Clemence. Şimdi bu tatsız konuyu kapatıp benimle dans pistine gelmeye ne dersin ? " Söylediklerimi tane tane ve oldukça ukala bir tavırla söylemiştim. Fakat bu kızı ancak böyle bir konuşma paklardı. Karanlık ortamda arada bir gözüme giren kırmızı ışığa lanet okuyarak yerimden hareketlenip Clemence'e doğru ilerledim. Bu sırada Achille bir şeyler söylüyordu. Umrunda olmadığını daha güzel ifade edemezdi herhalde. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 5:43 pm | |
| İnan ki, Achille bu gece çok eğlenecek. Biz, siz kızlar gibi oturup bunalıma giren bir cins değiliz, Clemence. Şimdi bu tatsız konuyu kapatıp benimle dans pistine gelmeye ne dersin ? dedi jake. Ne kadar da kendine güveni vardı. Clemence alaycı bir şekilde gülümsedi. "neden dans ettikten sonra sarhoş olayım sonrada beni eve atasın diyemi?"dedi ve elindeki tüm bardağı kafasına dikerek bitirdi.öyle hızlı içmişti ki tadını alamadı. "ıı aslında tam oarak öyle"dedi jake güldü.Clemence'nin bu zart diye söylediği gerçek onu şaşırmamıştı. onu şaşırtan bunu cleence'nin hemen ve çık bi şekilde söylemesiydi. cleemnce başka bi gün osa hayır derdi, ama bu gün başka bi gün değildi. Bu gün eğlence günüydü. "Tamam, edelim"dedi ve jakenin kolundan tutup hızlıca piste götüdü. "uww, dans etmeye baya hevesin var sanırım"dedi jakie güldükçe gülüyordu. "ımm evet öyle sayılır"dedi ve küçük bi kahkaha attı. Dans etmeye başlamadan önce achille ve gabriella'ya baktı. gab göz kırptı ve achilleninde konuşmaya başladığını gördü clemence. bu onu sevindirmelimiydi? yoksa üzmelimi? Hiç bişi yaptırmamamlıydı şimdi eğlenmeliydi, hadi ama okulun neredeyse en hovarda iki çocuğu burda ve clemence laf dalaşına girecek yada, yas falanmı tutacaktı. Tabii ki hayır! |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 6:11 pm | |
| Kendimi dans pistinde bulmuştum bile. Bu kız fazla, hırçın değil miydi ? Gülerek müziğin değişmesini bekledim bir kaç saniye o da karşımda gülüyordu. Clemence kafasını Achille ve Gabriélla'ya çevirdiği an ben de kafamı üst katta kalan Dj'e çevirdim. İşte göz göze gelmiştik. Luke, onu seviyordum çünkü derdimi hemen anlıyordu. Yavaş bir parça çalıyordu işte tam şimdi. Gözlerimi Clemence'e çevirdiğimde göz göze gelmiştik. Burada böyle bir şarkı çalmasına oldukça şaşırmışa benziyordu. Etrafımızda dans eden tüm çiftler neredeyse öpüşerek yapıyorlardı bu işi. Yüzüme muzip bir gülümse yerleştirip ellerimi kızın beline yerleştirip onu biraz daha kendime yakınlaştırdım. Bu kadar yakın bir mesafede bulunacağımızı düşünmediğine emindim. Parfümünün kokusu ciğerlerimin derinliklerine giderken yavaş yavaş hareketlenmeye başlamıştık. O da kollarını boynuma doladığında hala tereddüt ettiğini fark ederek konuşmak zorunda kaldım. " Merak etme, küçük bir dans sadece. " Sanki bunu söylediğim zaman biraz daha yaklaşmıştı bana. Biz gelmeden önce de içmişlerdi sanırım çünkü daha demin içtiği bardakla sarhoş olduysa bünyesi gerçekten oldukça zayıftı. Onu neredeyse ben ayakta tutuyordum diyebilirim. Sevgilisi var mıydı acaba ? Of, olmasa ne olurdu ki ? Ben kimseyle çıkmazdım. Bunu da herkes biliyordu. Belki beni tanımıyordu ama soyadımı duyunca elbet bir yerlerden hatırlayacaktı beni. Bekar olduğum için ilgi çeken yegane erkeklerden biriydim çünkü. Bakalım, birazdan ağzından neler dökülecekti ? |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 7:11 pm | |
| Gabriella arkadaşı yanına gelince ona sarıldı.Yanında ki arkadaşı Arhille ise Gabriella'nın eline mütevazi bir şekilde öpücük kondurdu.Gabriella "Teşekkür ederim." dedi ve Arhille'nin gözlerinin içine baktı.Arkadaşı Clemence ile tanışma faslına girdi hemen.Aralarında dertleştikten sonra Jake Clemenceyi dansa kaldırdı.Clemence reddetmenin saygısızca olduğunu düşünerek Jake’in nazik dans teklifini kabul etti fakat bir endişe içindeydi.Jake ve Clemence dansa kalktıktan sonra Clemence Gabriella’ya bir bakış attı kurtar beni dercesine.Gabriella,Clemence’nin güvende olacağını düşünerekten ona hiçbirşeyi takma edasıyla göz kırptı.Clemence ona güvenerek kendisini Jake’in kollarına bırakarak dans etmeye başlamıştır.Gabriella karşısında konuşacak insan birtek Archille kaldığı için onunla konuşmaya başladı. “Eee Arhille .Nasılsın?” diyordu baygın baygın.Zaman geçtikçe Gabriella’nın bedenine alkol girdiği için Gabriella bazen bayılacakmış gibi oluyordu.Arhille cevap olarak “İyiyiyim Gabriella.Sen?” dedi.Gabriella önünde duran içkiden bir yudum alarak cevap verdi. “Bende iyiyim.Sanırım.” ve ardından devam etti. “Archille ben sanırım sarhoş oldum yaa” dedi.İkiside birden kahkaya gömüldüler.Gabriella birden kafasını Clemence ve Jake çevirdi.Clemence’nin ayakta zor durduğunu gördü.Jake ve Clem’in bu anını bozmak istemiyordu ama Clem’in ayakta zar zor durduğunu görünce Gabriella oturduğu koltuktan ayağa kalkmak için sandalyenin kenarlarına tutunarak kalktı.Fakat ayakta durması zor sürmeden kalktığı sandalyeye geri oturdu.Archille’ye bakarak “Çok başım dönüyor.Bu kız benden daha dayanıksız içkiye.Ayakta nasıl duruyor dersin acaba Arhille” dedi. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 7:21 pm | |
| "senin şu anda olmaman gerekn yerdeyim. ve yine olmaman gereken yerd eğlniyordum. seninse burda olmamamn ve yas tutman gerekirdi, ah öyle kötü bir durum ki.."
Kız alay eder gibi omzumu okşarken gülümsememi genişletmekle yetindim. Uğraşmaya değmezdi. Cevap vermeye gereksinim duymadım, Jake de alttan bir alayla kıza gereken cevabı verdi.
" İnan ki, Achille bu gece çok eğlenecek. Biz, siz kızlar gibi oturup bunalıma giren bir cins değiliz, Clemence. Şimdi bu tatsız konuyu kapatıp benimle dans pistine gelmeye ne dersin ? "
Ah, işte bu yüzden Jake ile dosttu. Birbirlerinin ne düşündüklerini neredeyse kelime kelime biliyorlardı. Clemence ile Jake'in kısa bir konuşmadan sonra dans pistine yönelişlerini izledi. Mekanın mimarisi gerçekten hoştu. Acil geçişler gibi dizayn edilmiş hemen üstlerindek asma katı seviyordu. Hem mekana hakim hem de daha eğlenceli ve samimiydi. Dans eden insanların ayak sesleri sanki yoktu.
"Eee Achille? Nasılsın?"
"İyiyim,sen?"
Bir süre Gabriella ile lafladılar. Kız kolay sarhoş olmuşa benziyordu. Çok geçmeden bunu belli etti zaten.
“Achille ben sanırım sarhoş oluyorum yaa.Çok başım dönüyor.Bu kız benden daha dayanıksız içkiye.Ayakta nasıl duruyor dersin acaba Achille?”
Tıslar gibi güldü. Çok iyi. Gabriella'yı severdi ama Clemence'e bakıcılık yapmayacaktı. Veya başka birine.
"İçmeyi kessen iyi olacak."
Gülümsedi.Yüksek volümlü müzik diğer her şeyi bastırıyordu. Barda konuşmaya çalışan nsanlar birbirlerinin kulaklarının neredeyse içine girerek ve son ses bağırarak konuşmaya çalışıyordu. Derdini el kol hareketleriyle anlatmaya çalışan sarışın genç bir çocuk yanlışlıkla bar tezgahındaki vodkasını devirdi. Keskin koku etrafa yayıldı. barmen 3. Jaegermeister'ı verdi. Yukarıdaki köprüde bir kız gözüne takılmıştı.
"Afedersin."
Göz kırparak Gabrielle'in yanından kalktım. Kız fazla sakindi, o ise eğlenmek istiyordum. Barla giriş kapısı arasındaki merdivenlerden yukarı çıktım sakince. Müzik yavaşlamıştı. Metal köprüye bir göz gezdirdim. Yeşil-kırmızı ışıkların daha da göz alıcı yaptığı sarışın. İşte orada. Beyaz elbiseli. 12 yönünde. Tam benim kalemimdi. Yüzümde çekici bir gülümseme belirdi ve insanlara çarpmamaya çalışarak kıza yöneldim.
Ne kadar zaman geçtiğinin farkında değildim aslında. Ambiyans ve kız bunu unutmama yetmişti. Tekrar temposu artan müzik bizim sohbetimize engel olmamıştı. Gerçekten hoş bir kızdı. Bana doğru eğildi. Artık yok olmuş parfümünün kokusu hafifçe burnumdan ciğerlerime doldu.
"Çok hoş gerçekten. Başka bir yerde devam etsek? Burası çok gürültülü."
Gülümsedim. Bir şeye söylememe gerek yoktu. Anlamış olmalıydı. İnce parmaklarını benimkilere dolarken o da gülümsedi. Merdivenlerde ne çok insan vardı. Tanrım! İzdiham alanı. Topuklularla boşluğa basmamak için kendini hafifçe bana yasladı. Yüzünde anlamlı bir ifade vardı. Kalabalıktan sıyılıp dışarı çıkarken büyük kapının önünden Jake'i görebilmek için geriye bir göz attım. Ah evet, orada hala aynı kızlaydı. Birazdan onun da gideceğini biliyordum. Düşüncelerimi okumuş gibi o kadar insanın arasından beni gördü ve gülümsedi. Sırıtarak ağzımı kıpırdattım sadece.
"Umarım eğlenirsin."
Ve daha sessiz, serin olan dışarıya adım attık. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. Cuma Tem. 09, 2010 7:33 pm | |
| Biz dans ederken, Achille'e bir göz atmak için kafamı önceden bulundukları yöne çevirdiğimde Achille'in orada olmadığını gördüm. Bu arada şarkı değişmiş, hızlanmıştı. Clemence, dibimde çılgınlar gibi dans ederken kapıya doğru ilerlemiş olan Achille ile göz göze gelmiştim. Bana gülümsediğinde ben de ona gülümsemiştim. Yanındaki güzel kızda dikkatimi çekmişti anında. Hafifçe kahkaha atarak tekrardan Clemence'e döndüm. O hala dans ediyordu, kendinden geçmişçesine. Yavaş yavaş sıkılmaya başladığımı hissediyordum. Bir hayli de zaman geçmiş olmalıydı. Standa bıraktığım boş bardakların haddi hesabı kalmamıştı. Buradan sonra güzel bir duş ve uyku beni paklardı. Ayaklarım ağrıdan öleceklerdi. Saate bakmak için telefonumu çıkarmıştım. Aman tanrım saat 02.44 idi. Gözlerim kocaman açılmıştı. Bu sırada gelen mesajı farkederek telefonumla uğraşmaya başladım. Clemence'ten bir kaç adım uzağa gitmiştim. Mesajın açılmasıyla yüzümün gülmesi bir olmuştu. Ambrosia beni bekliyordu. Neredeydi acaba ? Bu kalabalık ortamda aramak yerine, mesaj attım. Cevap gelene kadar ben buradan çıkmış olmalıydım. Standa bıraktığım yarısı dolu olan Ballantines'li bardağa uzanarak aldım. Onu da içtikten sonra Clemence'i kolundan tutarak Gabriélla'nın yanına götürdüm. Onlara sesimi iyice yükselterek konuşuyordum, çünkü müziğin sesi fazlasıyla açıktı. " Kızlar, işim çıktı acil. Gitmek zorundayım. Tekrar görüşmek isterim. İyi eğlenceler. " dedim. İlk önce Gabriélla'nın yanağına bir öpücük kondurdum, daha sonra ise Clemence'ye bakarak " İçmeyi bilmiyorsun, güzelim. Müsait olduğun bir zamanda öğretmek isterim. " Alaycı bir şekilde gülerek onunda yanağına bir öpücük kondurdum. Bana tepki veremeyecek kadar yavaş hareket ediyordu. Gülerek, boğucu sıcaktan sonbahar'ın soğuna adım attım. |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: Bulanma.. C.tesi Tem. 10, 2010 11:17 am | |
| İçmeyi bilmiyorsun, güzelim. Müsait olduğun bir zamanda öğretmek isterim. "dedi ukalaca jake, anlaşılan bi kıızn yanına gidiyordu. clemence'yi küçük görmüştü sanırım.Cle güldü. Hadi ama o kendini tek erkek mi sanıyordu. Şu anda gittiği kızla güzel bir gece geçirsin diye umuyordu. Bu salaklığı yapmasına değer bir kızdır inşallah diye güldü C. "öğreticeğin zaman çok yakında, hissediyorum sanki jake"demişti. kapıdan çıkmasıa yakın onu duyduğunu biliyordu.elindeki içksini yine kafaya dikti. evet sarhhoştu ama dengesini kaybedeek kadar değil evet sarhoştu ama önünü göremeyek kadar değil. ve evet sarhoştu, ama bu geceyi bitiricek kadar değil. tekrar güldü... "ee gab ne yapıyoruz şimdi"dedi ve sırıttı. gab baya sarhoştu ama brazdan kendine gelirdi heralde. şimdi yapacakları şeyi düşünmek için dışarı çıkmaya başladılar. rahat bir nefes almalıydılar. ayrıca birbirlerii duyacak bir yerde ne yapacaklarına karar vermeliydiler. Gece daha yeni başlıyordu... |
| | | Pamela Schweitzer İş Kadını
| Konu: Geri: Bulanma.. C.tesi Tem. 10, 2010 12:45 pm | |
|
- Clemence: 20 şöhret puanı 4 dolar
- Gabriella: 10 şöhret puanı 2 dolar ( Kalın harflerle yazmamalısın. Ve Paragraf düzenine önem vermelisin. )
- Jake: 20 Dolar 4 şöhret puanı
- Achille: 10 Şöhret puanı 2 Dolar
| |
| | | | Bulanma.. | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |