Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Berbat Hayat... Pam10 Berbat Hayat... Lalea10

Berbat Hayat...

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Berbat Hayat... Empty
MesajKonu: Berbat Hayat...   Berbat Hayat... EmptyPerş. Tem. 08, 2010 4:44 pm

Michelle-Poppy
I.Tekil
Sabah

Dıt dıt dıt!
Yeni bi' gün.Aman ne kadar da harika!
Saatimin alarmıyla uyandım.Aptal şey!Elime gelen ilk peluş yastığı aldım ve saatime fırlattım.Saatimin kulak aşındıran sesi durmuştu.Böylesi daha iyiydi.Sessizlik.Ama sessizliğim telefonumun sesiyle tekrar bozulmuştu.Homurdanarak kalktım ve masamın üzerinden telefonumu aldım.Mesaj vardı.Poppy'den.Butter'da buluşmak istiyordu.Aslında reddetmek geliyordu içimden ama evime uğrayacağını bildiğim için kabul etmekten başka seçeneğim yoktu.Homurdanarak dolabıma gittim ve kıyafetlerime tek tek baktım.Hepsi son modaydı.Bazıları sadece 1 kere giyilmişti.Rengarenk ve cıvıl cıvıldılar.Ama içimden hiçbirini giymek ve süslenmek gelmiyordu.Dolabımın en tepesinde, en dipte ni' iki kıyafet vardı.Kot ve T-shirt.O tip kıyafetleri giymediğim için kenara kaldırmıştım ama şu anda sadece onları giymek istiyordum.Elime gelen ilk kotla T-shirti aldım ve hemen üzerime geçirdim.Aynaya bakmadan gözlüğümü aldım ve altıma spor ayakkabılarımı giyerek dışarı çıktım.İlk taksiye atladım ve Butter'a gitmesini söyledim.Gerçekten vasat durumdaydım.Üstümde eski kot ve lekeli bi T-shirt.Ayağımda spor ayakkabılar ve gözümde, ağlamaktan kıpkırmızı olmuş gözlerimi kamufle etmek için kocaman kahverengi bi' gözlük.Duş almadığım için yoluk yoluk olmuş saçlarım bi' kere bile taranmamış, rüzgardan dolayı karmakarışık olmuştu.Eğer okuldan birileri beni bu halde görseydi 2 ıl dalga geçerdiTaksiye 20 doları verdim ve Butter'ın kapısını hafifçe itekledim.Onaylamaz gözleri es geçtim ve karşıma çıkan ilk masaya oturup Poppy'yi beklemeye başladım.
Misafir
Misafir

Berbat Hayat... Empty
MesajKonu: Geri: Berbat Hayat...   Berbat Hayat... EmptyPerş. Tem. 08, 2010 5:07 pm

Lanet olsun!
Tüm odanın içinde tlefonumu ararken saniye başı lanet okuyordum. En azından sessizde bırakmasaydım! Aslında, şu sinir bozucu ve sürekli kaybolan minik aleti aramamaktan çok daha iyi şeyler vardı yapabileceğim. Homurdanarak yatağımın üzerine zıpladım. Yastıkları kaldırırken komodinimden garip bir "zırrr" sesi geldiğini fark ettim şans eseri. Bingo!
Çekmeceleri hızla boşaltırken yerde parıldayan birşey gördüm. Avizenin ışığını yansıtan ve telefonumun üzerinde görmekten zevk aldığım küçük gümüşi amblem parıldarken en azından telefonumu bulduğuma seviniyordum...
Ama komodinin içindeki iç çamaşırlarım ciddi manada dağılmıştı...
Gelen tüm yeni mesajları cevapladıktan ve Eric'le yarın buluşmak için sözleştikten sonra, Mich'e Butter'e gelmesini söyleyen bir SMS attım. Bu aralar onunla görüşemiyor olmaktan rahatsızlık duyuyordum... Anlatılması güç ama nasıl desem, sanki hep onun yanında olmalıyım gibi hissediyorum.
Buluşma önerimi onaylayan karşı mesajı aldıktan sonra oturmuş olduğum yataktan zıplarcasına kalktım ve dolabıma doğru ilerledim. Üzerime toz pembe tek omuz bir bluz geçirdim ve altıma da dar paça beyaz bir pantolon...
Siyah Miu Miu topuklu ayakkabılarımı da giyindiğimde hazırdım. Telefonumu ve beyaz güneş gözlüğümü bir elime, iri siyah çantamı da bir diğerine aldıktan sonra topuklu ayakkabılarım takırtıları eşliğinde aşağıya indim.
Evin kapısında hazır bekleyen siyah limuzine bindim, şoför birşeyler mırıldandı. Bense ne dediğini anlamama rağmen başımı salladım ardından "Butter'a..." dedim.
Geldiğimizde Manhattan'ın mükemmel havasını ne kadar özlediğimi tekrar tekrar hatırladım. Malibu'daki yakışıklılar ne kadar ilgi çekici olsada buradaki hayatımla yarışamazdı hiçbirşey.
Butter'in kapısını nazikçe ittim ve gözlüklerimi başımın üzerine aldım.
Michelle'i arayan gözlerim anlık bir yuvalarından çıkma durumu ile karşılaşmıştı. Evet demek istediğim tam olarak bu!
Kuzenim Mich, modayı seven Mich, bir dilenciyi andıran yeni bir tarz mı oluşturmuştu?
Hızla oturduğu masaya ilerledim ve karşısına geçtim.
"Lanet olsun Michelle! Kendine ne yaptın sen?"
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

Berbat Hayat... Empty
MesajKonu: Geri: Berbat Hayat...   Berbat Hayat... EmptyPerş. Tem. 08, 2010 5:09 pm

Poppy'nin başka yerde rpgsi olduğunu için konu kilitlenmiştir. Oradaki rpsini bitirdikten sonra pm ile bittiğini bildirebilirsiniz.

AYNI ANDA İKİ YERDE RP YAZMAK YASAK.

Berbat Hayat...
1 sayfadaki 1 sayfası