Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Sanırım bende arıyorumm! :P Pam10 Sanırım bende arıyorumm! :P Lalea10

Sanırım bende arıyorumm! :P

Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
Misafir
Misafir

Sanırım bende arıyorumm! :P Empty
MesajKonu: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 2:27 pm

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Yakın arkadaşlar. Herzaman yanımda olan dostlarım.
~ Lola Delphine de Renouive
~ Gwenyth Salvatore
~ Eléonora Jane Pércival
~ Laurette D'or Leveque
~ Andreanne Elisha Qera
~ Kristen Jaymes Black
~ Elizabeth Tiffany Meester
~ Amy Clare

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Parti grubu. Ne kadar kişi alırım bilemiyorum. Parti olduğunda hemen bana haber veren ve partilerde hep beraber olduğum, parti verdiğimde herzaman yanımda olan arkadaşlarım.
~ Jamié C. Estaign
~ Evaline Slowen
~ Esmeraude G. Adorée
~ Andreanne Elisha Qera
~ Gabriélla Anna Davis
~ Diamoniqé Gracié
~ Giselle De Loussier

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Partner.
~ Mike Corey Carter

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Ailem. Babamın durumu malum. Üvey kardeşim olabilir. Belkide çocuğunu henüz keşfetmedim. Annemin durumuda malum. En iyisi 'Aile Oluşturmak' kısmına bir bakın. Burayı ona göre doluracağım..
~ Flawed Griffin
~ Alexis Bathory
~ Cathy Bathory
~ Carl Godfrey
~ April Roxane Bathory
~ Ambrosia E. Bathory
~ Leighton Lola Bathory
~ Arthur Larry Bathory

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Uyuşturucu temin ettiğim kişiler. (Bağlantılarım iyidir. Kendim fazla kullanmam. Ve bu 'gizli ilişkilerden' kimsenin haberi yok*)
yeni
Artık uyuşturucu temin etmiyorum!

Teklife göre yeni gruplarda oluşturabilirim (:

En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Cuma Eyl. 10, 2010 9:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 27 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 5:10 pm

1 adet kanka. Herzaman yanımda olan canım
dostum.=) Olabilir =)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 5:15 pm

Emin misin Razz Bu gruptaki insan her zaman yanımda olacak ve en yakın dostum olarak bol bol rp yapacağız Very Happy Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 5:15 pm

Parti Club ?
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 5:22 pm

Yeap ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:23 pm

Parti grubuu! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:38 pm

Tmam! Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 9:43 pm

Parti grubu uygun. =D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPerş. Tem. 08, 2010 12:20 pm

Tamam (:
Bu arada ünlüne bayılıyoruuum! Birçok sitede ünlüm Selena .d
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyCuma Tem. 09, 2010 6:01 pm

Aile ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 7:54 am

Kanka boyutunda da olabilir.Özellikle bolca rp yapmak isteyen biri var karşında Very Happy

Ama az kişi alacakmışsın senin seçimindir.Partiler Gwen'in işi.O grupta da yer alabilirim.

Karakterim sütten çıkmış ak kaşık olmasa da özellikle kanka grubuna isteniyorum , senin kararın Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:25 am

Kanka grubuna bol rp yapacak kişileri alıyorum zaten (: Tamamdır ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:34 am

Chelsea Rosalié Bathory demiş ki:
Emin misin Razz Bu gruptaki insan her zaman yanımda olacak ve en yakın dostum olarak bol bol rp yapacağız Very Happy Very Happy

Tabiki eminim =)
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyC.tesi Tem. 10, 2010 10:35 am

Tmamdır o zman (:
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:24 pm

Belki benide eklersin ha ya da yeni bir grup açarsın bana göre Very Happy Wink
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 2:32 pm

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Uyuşturucu temin ettiğim kişiler. (Bağlantılarım iyidir. Kendim fazla kullanmam. Ve bu 'gizli ilişkilerden' kimsenin haberi yok*)

Memnun olurum ^^

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Parti grubu. Ne kadar kişi alırım bilemiyorum. Parti olduğunda hemen bana haber veren ve partilerde hep beraber olduğum, parti verdiğimde herzaman yanımda olan arkadaşlarım.

Bu da olabilir, ikisi de olabilir. Smile
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:10 pm

Hoşgeldinn Mihribaaaaan ^^ Kankalardasın (:

Ve Nazlı senide 2sine ekliyorum Razz
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:15 pm

Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_tick Kankalar. Herzaman yanımda olan canım dostlarım
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:16 pm

Tmamdır ^^ Bir ara bir pr ayarlayalım..
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:16 pm

Her zaman müsaitim
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 3:58 pm

Ha bu arada, bu uyuşturucu kullananları toplasak bi yere. Bir kişi temin etse ve grup gibi bir şey yapsak bu şahıslardan, nasıl olur Sanırım bende arıyorumm! :P Suspect
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:10 pm

Esmeraude G. Adorée demiş ki:
Ha bu arada, bu uyuşturucu kullananları toplasak bi yere. Bir kişi temin etse ve grup gibi bir şey yapsak bu şahıslardan, nasıl olur Sanırım bende arıyorumm! :P Suspect

Bence fevkaladenin fevkınde olur Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:11 pm

ahh Bülent abi gibi konuşma Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPaz Tem. 11, 2010 4:12 pm

Chelsea Rosalié Bathory demiş ki:
Esmeraude G. Adorée demiş ki:

Bence fevkaladenin fevkınde olur Sanırım bende arıyorumm! :P Icon_biggrin

Arayalım bakalım Sanırım bende arıyorumm! :P Suspect Party animal da bulmak lazım Sanırım bende arıyorumm! :P Suspect
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Sanırım bende arıyorumm! :P   Sanırım bende arıyorumm! :P EmptyPtsi Tem. 12, 2010 9:48 am

Party animal?

Sanırım bende arıyorumm! :P
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-
» bende varım bende!
» Hey ho! Bende arıyorum.
» Bende bendeee ^^
» Bende Arıyorummmm
» Yol verin sıra bende =)