Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Bööööö Zeynep (: Pam10 Bööööö Zeynep (: Lalea10

Bööööö Zeynep (:

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Bööööö Zeynep (: Empty
MesajKonu: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:49 am

Böööööö ben Zeynep.
~03/04/1997 yılında doğdum (yaşımı siz hesaplayın hep bi' çelişki içindeyim:p)
~8'e geçtim
~Galatasarlıyım
~İstanbulluyum (burası İstanbul Bööööö Zeynep (: Icon_razz)
~Lady GaGa hayranıyım.Hemde koyu bi' biçimde
~Rihanna'da severim Bööööö Zeynep (: Icon_razz
~Gossip Gir'e bayılırım, 4 günde 2 sezon bitirdim.Blair (leighton) ve serena (blake) hastasıyım
~Chuck Bas'a bayılıyorum.O benim adamım! (:(Ed Westwick)
~Nate Archibald.Eh işte Razz (Chace Crawford)
~Tam bir psikopatım Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin Vampirlerin, uzaylıların, kurtadamların, perilerin olduğuna inanırım. Vampir olmak isterim Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin (Aramızda vampir varsa pm lütfen Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Bi' günde Zümrüdü anka yoldaşlığını bitirdim.Kitap okumayı çok severim Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin(bilmeyenlere söliyim Z.A.Y 1114 sayfa Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin)
~Acayip Twilight hayranıyım.Hele Robert Pattinson için ölürüm.Kendi hayatını ondan daha iyi biliyorum Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Jap severim Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin Japonca konuşurum.(öyle konuşan varsa pm Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin)
~Nickelodeon çok severim (özelliklede Avatar ve Sünger bob.Jap sever olduğumdan beri avatar-fan oldum Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin)
~Simpsonlara bayılırım.Özellikle Bart Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Çok dışa dönüğüm.Bu yüzden hep başım bi' bela içinde Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Fen hocamızdan nefret ederim.Kadını gebertmek istiyorum (sadistliğinde bu kadarı)
~Emma Watson'ı çok severim
~Gossip Girl'e BAYILIYORUM.Kim la bu dedikoducu kız.Kim kim kim Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin Öğrenen pm please Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Gece Evi serisine bayılırım.
~Psişik güçlerimin olduğuna inanıyorum Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Harry Potter hayatımda okuduğum en güzel seridir.Onu okuduğumdan beri oraya buraya büyü yapıyorum.Hogwarts'ın oldupuna inanıyorum.Büyücü olmak istiyorum Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
~Koç Burcuyum
~Yabancı dilim iyidir.3 dil öğreniyorum (ingilizce, japonca, ispanyolca)

Kendimle ilgili yazmadığım daha bi' çok şey var ama şimdilik bu kadar.Sizi çok seviyorum.Öptüm Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:57 am

Acayip Twilight hayranıyım.Hele Robert Pattinson için ölürüm.Kendi hayatını ondan daha iyi biliyorum
dalga geçiyor olmalısın *-*
Tvaylayt sev de JakeBlack varken Edvart Kalın ne iş *-*
Ben mesela tek Jake'ciyim k5k5

En son S. Poppy Davis tarafından Cuma Tem. 09, 2010 9:20 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 9:23 am

Oneechan!
~Jap severim. Japonca konuşurum.(öyle konuşan varsa pm)
~Nickelodeon çok severim (özelliklede Avatar ve Sünger bob.Jap sever olduğumdan beri avatar-fan oldum.)
~Yabancı dilim iyidir.3 dil öğreniyorum (ingilizce, japonca, ispanyolca)

Bu üç satıra bittim. Harikasın Zeynep-chan. Heyy, biz jap severiz japonca konuşuruz! Aishiteru oneechan.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 10:10 am

Aishiteru! Akachaan
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 10:59 am

~Çok dışa dönüğüm.Bu yüzden hep başım bi' bela içinde *
-
asdasds iyiymiş Very Happy iyi ki geldin ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 3:33 pm

Hoşgelmişsin ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 3:35 pm

Alıntı :
~Tam bir psikopatım Vampirlerin, uzaylıların, kurtadamların, perilerin olduğuna inanırım. Vampir olmak isterim (Aramızda vampir varsa pm lütfen

Hey! Benim profilimdeki tıpkısının aynısının tıpkısı :S
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 3:59 pm

Japonca öğrenmeye hiç girişmedima ama Anime izlediğim zamanlar azcık biliyordum 7777777777 (bak hala yetmişyedi yazıyorum 77)

Ayrıca Japonları çok severim. Çinlilere pek sevdam yok ama Japon ~ yani Very Happy J-Rock falan çok dinliyorum.

Avatar hastasıyım hea Very Happy İlk bölümden beri Zuko Zuko diye sayıklıyorum 7777777777 ben o herifin iyi adam olacağını biliyordum ki Very Happy Çok seviyorum onu. Avatarın bütün bölümlerini, baştan sona -ikiside aynı anlama geliyor ama olsun Very Happy- internetten alt yazılı izledim Very Happy Bir ara ilk alt yazılı bulamayıp ing izlemiştim de sonra buldum neyseki alt yazıları 777777777

Not: The Last Airbender filminde Sokka'yı jackson rathbone -jasper cullen-, Zuko'yu da adını bilmediğim ama slumdog millionaire'de oynayan çocuk oyanyacak Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 4:43 pm

Hoşgelmişsin ^^
Hoşbuldum (:

Hey! Benim profilimdeki tıpkısının aynısının tıpkısı :S
Zaten öyle.Çünkü beni yansıtan bi' cümle (:

Japonca öğrenmeye hiç girişmedima ama Anime izlediğim zamanlar azcık biliyordum 7777777777 (bak hala yetmişyedi yazıyorum 77)
Ayrıca Japonları çok severim. Çinlilere pek sevdam yok ama Japon ~ yani Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin J-Rock falan çok dinliyorum.
Avatar hastasıyım hea Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin İlk bölümden beri Zuko Zuko diye sayıklıyorum 7777777777 ben o herifin iyi adam olacağını biliyordum ki Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin Çok seviyorum onu. Avatarın bütün bölümlerini, baştan sona -ikiside aynı anlama geliyor ama olsun Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin- internetten alt yazılı izledim Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin Bir ara ilk alt yazılı bulamayıp ing izlemiştim de sonra buldum neyseki alt yazıları 777777777
Not: The Last Airbender filminde Sokka'yı jackson rathbone -jasper cullen-, Zuko'yu da adını bilmediğim ama slumdog millionaire'de oynayan çocuk oyanyacak Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin

Bu bilgilendirme merasimi için sağol 77 Very Happy

Acayip Twilight hayranıyım.Hele Robert Pattinson için ölürüm.Kendi hayatını ondan daha iyi biliyorum
Kuzenceğizim dalga geçiyor olmalısın *-*
Kuzenceğiz yıkanmış köpek kokusu sevmem ben Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin 77 k5k5
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 4:53 pm

Michelle O'sthre demiş ki:

Kuzenceğizim dalga geçiyor olmalısın *-*
Kuzenceğiz yıkanmış köpek kokusu sevmem ben Bööööö Zeynep (: Icon_biggrin 77 k5k5

De get. En azından iğrenç ve kokuşmuş bir vampirden iyi onlar Very Happy Very Happy
O köpek kokulu senin enişten be carefull kızaaam Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 4:55 pm

Nirden eniştem olii Very Happy Hem vampir mis gibi kokar Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 4:55 pm

Edvart <3 Ay lav yu bebeğim .D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 4:59 pm

mi tu Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 6:13 pm

Alıntı :
Zaten öyle.Çünkü beni yansıtan bi' cümle (:
demek cümlelerim toplumu yansıtıyor çok mutlu oldum şincik ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 6:49 pm

Biz toplumuz.Biz halkız biz köleyiz Very Happy asdfgjhhgf
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Bööööö Zeynep (:   Bööööö Zeynep (: EmptySalı Tem. 27, 2010 11:52 pm

Üye ban aldığı için konusu silinmişttir.

Bööööö Zeynep (:
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Michelle#Zeynep