Duyurular | |
Gossip Girl | ~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.
Seviliyorsunuz. Xoxo |
Yönetim Kadrosu |
|
|
| -O v n é r t a # | |
| | |
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: -O v n é r t a # Salı Tem. 06, 2010 1:23 pm | |
| # O v n é r t a - Q u i s q a u n # Ad & Soyad: Jocasta Ovnérta Quisqaun. Lakap: Lakap takmaya ne gerek var? Ovnérta demeniz yeter. Doğum Tarihi: 29 Aralık 1992. Uyruğu: Fransız ve Alman. Ana Dil: İngilizce ve Fransızca. Bildiği Diller: Portekizce, Almanca, Lehçe. Seçimi: Kariyer. S ö y l e ~ B a n a ~ A y n a # Gözlerim mükemmel deniz mavisi ile bakarken sana, yumuşacık ellerim kucaklar güzelliğini. Saçlarım işte o anda havalanır rüzgarın yardımıyla. Kızıl ve sarılıklar uçuşur havada. Pürüzsüz tenim ürperir o an ki okşamayla. Ürpermem ile beraber daha bir beyaz görünür tenim. Burnum çeker havanın mis gibi kokusunu ciğerlerime. Ve kıpkırmızı dudaklarım aralanır sana fısıldamak için. "Seni seviyorum." diye. K i m i m ~ B e n #Dıştan baktın mı bana karşında gördüğün melek gülümser en tatlı görünüşüyle. Ama içindeki şeytan da bir melektir değil mi? Evet. Yakını dışındaki hiç kimse onun ne kadar bencil, fesat, kıskanç ve kindar olduğunu bilmez. Çünkü o bir Constance Billard. Ve burada geçen kural; "Seçimini yap, Gossip Girl'e yakalanma!"dır. Onun seçimi çok farklı olsa da asla GG'e yakalanmamanın avantajı var üzerinde. Çünkü büyük sırrı sadece en yakın dostu R biliyor. Büyük sır mı ne? Onun kişilik bozuntusu yaşamasına neden olan haplar, sürekli kendine sorduğu sorular; "Kimim ben?" G e ç m i ş i m & G e l e c e ğ i m # Her zaman şımartılmaya alışmış, tek çocuktu Ovnérta. İstediği herşey alınıyor, söylediği herşey yapılıyordu. Onun en çok istediği şey gitar çalmaktı. Bu sözün bir kez ortaya atılması, Ovnérta'nın hafta sonları gitar kursuna başlamasını sağlamıştı. Bu durumdan oldukça memnun olan Ovnérta, büyüyüp güzel bir genç kız olduğunda neredeyse tüm gitar türlerini başarılı bir şekilde çalıyordu. 15 yaşında Constance Billard olan Ovnérta artık ailesi ile sıkıntılar yaşamaya başlamıştı. Ergenliğin verdiği hava ile artık ailesini umursamıyor ve neredeyse her gece gezip tozuyordu. Bunu yapmasının bir diğer nedeni de gitardı. Geceleri bazı bar ve cafelerde gitar çalıyordu. Eğlence istiyordu yani. Ve ailesi sonunda bu duruma bir nokta koydu. Ovnérta gitarı bırakması gerektiğini, eğer bırakmazsa okuldan alınacağını öğrendiğinde yeni III. Sınıf öğrencisiydi. Okulunu bırakmak onun yaşamının en kötü hatası olurdu. Ama bu hatadan kaçınmak istediği için hayatına mâl olacak hataları yapmaya başladı. Ailesine gitarı bıraktığını söyledi ve verilen harçlıklarla esrar, uyuşturucu, eroin vb almaya, almakla beraber bunların bağımlısı olmaya başlamıştı. Yaşamı bir mum gibi olmuştu artık. Her dakika, her saniye kendinden birşeyler eksiliyordu o yaşadıkça. Onun sırrını tek bilen kişi R, Ovnérta'nın bu durumdan kurtulmasını çok istiyordu. Onu kurtaracak olan şeyin ikisi de farkında değildi. Çünkü onu kurtaracak olan şey henüz hayatlarına sıçramamıştı. Bağlandığı haplar yerine bağlanacak başka birşey de aramamıştı zaten Ovn, henüz. #Herşey birgün mutlaka yoluna girer. Sen inanmasan da... -Ovnérta Quisqaun- A i l e m & B e n # Ovnérta ailesinden birtek babasını seviyordu. Her zaman babasının küçük kızı olan Ovnérta ne yazıkki sevdiği tek kişiyi erken kaybetti. Hemde kendi doğum gününde... 11 yaşında basacağı zamanda babasının bir trafik kazasında öldüğünü öğrenmişti Ovn. Bu acı gerçek suratına büyük bir tokat gibi inmişti daha ölümün ne olduğunu bile anlayamadığı o yaşlarda. Annesi ise tam bir sürtük gibi davranıp Lewis ailesinden Daniel Lewis ile evlenmişti daha bir yıl bile geçmeden. Daniel Lewis'in sadece bir oğlu vardı, Eric Lewis. Her ne kadar birlikte büyüseler de asla ama asla bir kardeş olamadılar. Bunun yanı sıra gençliklerinin doruklarında oldukları bir zamanda Ovn ve Eric birlikte olmuşturlar. Ve ardından aralarında olan şey aşk olmuştur. Bunu öğrenen yaşlı Daniel Lewis Eric'i evden kovmuştu. Ovnérta'nın annesi de tüm bu olanlar yüzünden Daniel Lewis ile boşanmıştır. Bu iş her ne kadar Ovnérta'nın işine yarasa da ileride olacaklar en büyük acıları çekmesini sağlayacaktır. #Asla geleceğini bilemez ve belirleyemezsin. -Ovnérta Quisqaun- U.U S e v i y o r u m ~ S i z i #U.U R'ı. U.U Bağımlısı olduğu ilaçlerı. U.U Korku filmlerini. U.U Gitarını. U.U Kendini. U.U Mor telefonunu. U.U Puding'i. U.U Siyah ve moru. #Seviyorum Seni Lanet Şey ! -Ovnérta Quisqaun -o.O S e n d e n ~ N e f r e t ~ E d i y o r u m # o.O Ailesi. o.O Erkekler. o.O Kahve. o.O Yalan. o.O Güneş. o.O Toprak kokusu. o.O Çilek. #Affet, Nefret Ettim Senden ! -Ovnérta Quisqaun- - Spoiler:
En son Jocasta O. Seatlait tarafından Perş. Eyl. 02, 2010 2:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 12 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Salı Tem. 06, 2010 5:58 pm | |
| # B e n i m İ ç i n N e İ f a d e E d i y o r s u n ? # Flawed Griffin #Hmm, şu bana hap bulan üvey kardeşlerinden biri değil misin sen? Yeni gelen acemi.. Burada pek sevimli olmak yetmez tatlım, biraz asi olmalısın. Yoksa kapılırsın benden söylemesi! Manuéla Ria Osané #Ouv... Bi'tanem buradaymış... Seni seviyorum canım. Her zaman yanımda olan tek dostumdun ve ömür boyu öyle olacaksın. Biliyorum benim hap kullanmamdan hoşlanmıyorsun ama beni böyle kabul etmeye başla bence çünkü ben bu illeti asla bırakamam, tıpkı seni asla bırakmayacağım gibi... Chelsea Rosalié Bathory #Hey, Chelsea! Benden başka birilerine yaramazlık yapmassın umarım. Yoksa fişini çekerim! Yada şöyle diyeyim benim haplarımı başkalarının ağzına yumurtlarsan sende bitersin. Umarım bunu biliyorsundur. Ama zaten ateşle oynanmayacağını herkes bilir değil mi? Claire L. Millie #Seni cadı! İkimiz süper ötesi işler çeviriyoruz ve bundan çok zevk alıyorum. Her pisliğin altından ikimizin çıkması da oldukça eğlenceli oluyor. Kısacası; Ortak! Alexandréa Kaprisha Alvarez #Üvey yiğen. Seviliyorsun... Aslında başlarsa sana uyuz olmuştum, malum Lewis soyundan nefret ediyorum ama sonrada benim hakkımda olan düşüncelerini öğrendikten sonra daha bir farklı baktım sana. Daha bir kaynaştık. İşte şimdi yakın arkadaşız ! Crystal Prévela #Sonradan gelmene rağmen kalbimde büyük bir yer edindin Crys! O gün iyiki ne kadar soğuk ve kibirli göründüğüne aldırmadan seninle tanışmışım diyorum şimdi. Çok iyi anlaşıyoruz. Ve bu beni çok mutlu ediyor canım... Effy Lewis #Lewis ailesinden olmana rağmen iyi birisin Eff. Aslına bakarsan YDY'nin sürtüklerini pek sevmem ama sen başkasın. İyi anlaşmamızın bir diğer nedeni ise kafa dengi olmamız olabilir. Her koşulda yakınımdasın ve bu beni mutlu ediyor... Niobe Hera Linos #Seni sevmememin tek nedeni çok yapmacıksın, tatlım! Seni rakip olarak görmemin nedeni ise bana benzemen. Yerimi kaptırmak gibi bir korku değil bu, yanlış anlama! Fazlasıyla oyuncu biri olan seninle benzeşmek hiç hoşuma gitmiyor. Yakında işin bitecek, dikkatli ol ! Desiree Schult #Her ne kadar sessiz ve her işe burnunu sokmasan da seni seviyorum Desi! Çünkü sen diğer YDY kızları gibi değilsin. Kafanı erkeklerle veya ona benzer şeylerle bozmamışsın. Eğer benim bağımlı olduğumu bilmesi gereken sadece iki kişi varsa bunlardan biri sen olmalısın çünkü sen mükemmel dost ve mükemmel sır saklayıcısısın! Seviliyorsun... Elizabeth Anna Stone #Al sana sağ gösterip sol çarpanlardan bir sürtük daha! Ahh, lanet olası sizden çektiklerim en benim böyle?! Sürtük olup fazla saf görünmen sinirime gidiyor. İki yüzlü olman senden soğumama neden oluyor. Biliyor musun Elizabeth; kardeşin bile senden daha akıllı! Sinsi olmakla iş bitmiyor Lizzie... Tracy Von Freyhold #Seninle takılmak zevkli Tracy! İyi ki o gün, o partiye gelmişim. Yoksa senin gibi bir arkadaşı kaçırdığım için üzülecektim! Kafa dengim olman çok hoş. Çoğu akşam bara giderek ortalığı karıştırmamızda yaptığımız en güzel şeylerden sadece biri!
En son Jocasta O. Seatlait tarafından Salı Ağus. 24, 2010 4:04 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Perş. Tem. 08, 2010 5:00 pm | |
| Lejant -.-Kişisel özellikler zaten lejantta mevcut .D Kurgu : Okulda -takılıdığın biri . Belki sırdaş . e.i.y : İstediğin bir yer -uygun- - Kod:
-
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 09, 2010 4:46 pm | |
| Kusura bakma takıldıklarım III. sınıf oluyor genelde. Bunun için lütfen başka kurgu ile başvur ^^ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # C.tesi Tem. 10, 2010 1:57 pm | |
| x.xİki adet uyumlu icon: Spoiler da. x.xKurgu: Benim seni eklediğim kurguyla ekle^^x.xLejant linki: https://scandalouslife.yetkin-forum.com/lejant-f12/manuela-ria-osane-t296.htmx.xKişisel özelliklerin: Kendi içinde zeki ve disiplinlidir Manuéla. Her ne kadar zengin olursa olsun bunu herkesin gözüne sokmayı, yani kısaca gösterişi sevmez. Onun için önemli olan insanların dış değil iç görünüşleridir. Zeki ve disiplinli olmasından kaynaklanarak, dersleride oldukça iyidir. Dersleri küçüklüğünden beri oldukça iyi olduğu için sınıf çalışmalarında hep grup başkanı olmuştur. Bu da onun liderci ruhunu körüklemiş, ilerleyen yaşantısını en önemli kişisel özelliklerinden birisi olmuştur. x.xEklenmek istediğin konum: Biliyorsun sen^^ - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # C.tesi Tem. 10, 2010 2:19 pm | |
| Uymuyorsa , başka bi kurgu şey edip yazsan ? Bu başvuru şeylerini sevmiyorum asdasds - Neyse , Nötr * olduğun bi birinci sınıf'lıyım o zmn ^^ |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Paz Tem. 11, 2010 1:31 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Ptsi Tem. 12, 2010 10:41 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Ptsi Tem. 12, 2010 5:27 pm | |
| Güncellendiler sonunda ^^ |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Perş. Tem. 15, 2010 10:17 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 16, 2010 1:46 pm | |
| İcon güncelleme... - Spoiler:
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 16, 2010 5:40 pm | |
| - Ovnérta Quisqaun demiş ki:
- Güncellendi ^^
|
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Salı Tem. 20, 2010 11:47 am | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Salı Tem. 20, 2010 5:44 pm | |
| |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Perş. Tem. 29, 2010 10:47 pm | |
| x İyi anlaşıyoruz.Hatta sıkı dostuz.Bende bir bbağımlıyım arada birlikte alıp kafayı buluyoruz. Böyle ekle gududaş=) |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 30, 2010 2:30 pm | |
| Gududaş benim bağımlı olduğumu iki kişi biliyoğ (: |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 30, 2010 2:51 pm | |
| değiştir o vakit salla yaz bişeyler gudum=) |
| | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Cuma Tem. 30, 2010 3:12 pm | |
| Pekala ^^ Güncellenecek o zaman .D .P |
| | | Misafir Misafir
| | | | Misafir Misafir
| Konu: Geri: -O v n é r t a # Salı Ağus. 03, 2010 9:57 am | |