| Mazeret bildirim | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| Konu: Mazeret bildirim Çarş. Haz. 30, 2010 8:19 pm | |
| Ad Soyad: Ünlü: Mazeret Sebebi:
Not: Mazeretleriniz 1 ay sonra düşer.
En son Winter Schultz tarafından C.tesi Tem. 10, 2010 1:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Tem. 05, 2010 8:45 pm | |
| Ad Soyad:Laurette D'or Leveque Ünlü:Demi Lovato Mazeret Sebebi:Yarın akşam yazlığa gidicez.1 hafta kalacağız |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Çarş. Tem. 07, 2010 5:14 pm | |
| Ad Soyad: Evaline Slowen. Ünlü: Selena Gomez. Mazeret Sebebi: Tatile gidiyorum, yarın az girerim bavul falan hazırlanıcak çünkü. =D
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Perş. Tem. 08, 2010 4:43 pm | |
| Ad Soyad:Natalia Ellié O'rélia Ünlü:Susan Coffey Mazeret Sebebi:Yarın yazlığa gideceğim.En fazla 2 hafta falan giremem. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Tem. 12, 2010 9:55 am | |
| Ad Soyad: Rachel M. McDibble Ünlü: Sasha Pivovarova Mazeret Sebebi: Bir aile dostumuzun nikahı var ve Avusturya'ya gidiyoruz. Bir iki hafta giremeyeceğim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Salı Tem. 13, 2010 6:01 pm | |
| Ad Soyad: Esme Adorée Ünlü: Clemence Poesy Mazeret Sebebi: Tatile gidiyorum, en geç Ağustosun başlarına kadar yokum. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Cuma Tem. 16, 2010 10:47 am | |
| Ad Soyad:Gabriélla Anna Davis Ünlü:Amber Heard Mazeret Sebebi:Tatile gidiyorum.Yarın gideceğim.1,5 hafta orada kalabilme ihtimalim var. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Cuma Tem. 16, 2010 3:40 pm | |
| Ad Soyad:Alexandréa K. Alvarez Ünlü:Bekah - Özel model Mazeret Sebebi:Bilgisayarım bozuldu (Şuanda arkininkinden açıyorum) Süresini tam olarak bilmiyorum tamire gidecek. En fazla 3 hafta giremeyebilriim. Ama arkiden de girebilirim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Cuma Tem. 16, 2010 3:46 pm | |
| - Natalia Ellié O'rélia demiş ki:
- Ad Soyad:Natalia Ellié O'rélia
Ünlü:Susan Coffey Mazeret Sebebi:Yarın yazlığa gideceğim.En fazla 2 hafta falan giremem. Edit* Mazeret sebebi:Bilgisayarım servise gitti.Elimden geldiğince girmeye çalışacağım yine de... |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Tem. 19, 2010 2:22 pm | |
| Ad Soyad: Manuéla Ria Osané Ünlü: Gemma Ward Mazeret Sebebi: Tatile gidiyorum Ağustos'un 10 unda falan geleceğim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Çarş. Tem. 28, 2010 4:25 pm | |
| Ad Soyad: Gwenyth Salvatore Ünlü: Amanda Seyfried Mazeret Sebebi: Bulunduğumuz haftada antremanlarım ve kemer imtihanım var.Bu yüzden siteyi takip edemiyorum.Haftaya ise tatilde olacağım.Ağustosun 10'una kadar olmayabilirim. |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Perş. Tem. 29, 2010 11:03 pm | |
| Ad Soyad: Manuéla Ria Osané Ünlü: Marie Mazeret Sebebi: Tatil 10 Ağustos'a kadar yokum .D |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Ağus. 02, 2010 7:19 pm | |
| Ad Soyad: Claire L. Millie Ünlü: LittleFlair Mazeret Sebebi: Yaylaya gidiyorum, iki, üç hafta yokum. Net bulsam bile rp yazacak vaktim olmayacak. Sanırım 20 Ağıustos'ta burada olurum
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Ağus. 02, 2010 8:27 pm | |
| Ad Soyad: Jamié C. Estaign Ünlü: Mish Mosh Mazeret Sebebi: 1 haftalığına yazlığa uğruycam.En son internet cafe kapanmıştı.Şimdide orda pek internet bulabilceğimi sanmıyorum. |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Ağus. 09, 2010 1:57 pm | |
| Mazeretleriniz işlenmiştir.
Laurette D'or Leveque, Kristen Jaymes Black, Evaline Slowen adlı üyelerin süreleri dolduğundan mazeretleri kaldırılmıştır.
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Salı Ağus. 10, 2010 9:20 am | |
| Gwenyth Salvatore, Manuéla Ria Osané, Elizabeth Anna Stone, Jamié C. Estaign adlı üyelerin süreleri dolduğundan mazeretleri kaldırılmıştır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Ağus. 16, 2010 12:10 pm | |
| Mazeret uzatma gibi bir olay var mı bilmiyorum ama mümkünse Eylül'ün on beşine kadar uzatılabilir mi? |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Ağus. 16, 2010 12:24 pm | |
| |
|
| |
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Cuma Ağus. 20, 2010 9:24 am | |
| Esmeraude Genevre Adorée adlı üyenin süresi dolduğundan mazereti kaldırılmıştır. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Ptsi Eyl. 13, 2010 9:20 am | |
| Karakter(ler) ve ünlüsü/leri: Andreanne Elisha Qera Kaç gün-hafta süre: Yaklaşık okullar kapanıncaya dek. Gerekçe: Okullar açılıyor ve bu hafta internetim kesiliyor. Bu sene önemli. Seneye hazirana yine burdayım! Ünlüm Miranda Kerr
Karakter(ler) ve ünlüsü/leri: Tommy Shane Kaulitz Kaç gün-hafta süre: Yaklaşık okullar kapanıncaya dek. Gerekçe: Okullar açılıyor ve bu hafta internetim kesiliyor. Bu sene önemli. Seneye hazirana yine burdayım! Ünlüm Tom kaulitz
|
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Perş. Ekim 14, 2010 2:05 pm | |
| Ad Soyad: Elizabeth Tiffany Meester Ünlü: Ashley Greene Mazeret Sebebi: Lisede ilk yılım ve gerçekten çok yoğunum bir kaç gün sonra sınavlarım başlıyacak yaklaşık 2 ay boyunca hiç giremeyebilirim. |
|
| |
Laela Cryptic Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: 20
| Konu: Geri: Mazeret bildirim Cuma Ekim 15, 2010 2:55 pm | |
| | |
|
| |
| Mazeret bildirim | |
|