Hazır olmalıyım, her zaman ki gibi bugünde bara gideceğim. Her zaman ki gibi yine bir kız. Aslında böyle mi olmak zorunda? Ah, evet, kesinlikle böyle olmak zorunda. Üzerime beyaz bir tişört ve altımada siyah shortumu geçirdim. Artık hazırdım, geri sadece parfüm kalmıştı. Elime geçen ilk parfüm Intesa-SuperSex farfümüm olmuştu. En sevdiğim. Tamamdır, av zamanı geldi. Dışarıya çıktığımda hazır olan limuzinimi görmek çok rahatlatıcıydı. Araba haraket ettiğinde ''Manhattan, Harrison Street Club'' Club'un önüne geldiğimde bir kez daha şöför'e beni, ben onu aradığım zaman almasını söylücekken şöför konuşmaya başladı ''Beni aradığınızda sizi almaya gelicem efendim.'' Gülümsedim. Bahse varım bana gıcık oluyordur. İçeriye girdiğimde herşey aynı bir grup pisikopat dans ediyor, içki içiyor ve hap kullanıyor. Bar'a gidip bir Jack Daniels almaya karar verdim. Barmen beni gördüğü anda gülümseyip Jack Daniels kadehini uzattı. Kadehimle ilerlerken tam bir yudum almıştım ki yanımdan çok güzel bir hatun geçti. Belliydi bar'a gidiyordu. Tekrar arkamı döndüm ve bar'a geldim. ''II. Sınıfların bar'a geldiğini bilmiyordum, Michelle.'' bir kahkaha koyuverdim. Bilmediğim tek şey beni çok fecii bozucaktı. Elinde martinisi ile çok güzel, seksi görünüyordu. Acaba birlikte olduğu birisi var mıdır? Yok canım. Okulda ona göre hiçkimse yok ki kanımca.