Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Yanlış Olaylar Pam10 Yanlış Olaylar Lalea10

Yanlış Olaylar

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptySalı Tem. 06, 2010 9:13 am

Michelle-Eric
I.Tekil
Gece

Dışarıya çıkmadan önce şöyle bi' aynaya baktım.Bu gün giydiğim en güzel kıyafet olarak nitelendirilemezdi.Kalçamın 3 cm aşağısında mini bi' payetli kahverengi elbise ve yüksek platformlu topuklu ayakkabılar...Saçım ise şöyle bi' taranmış, perçemleride klipsli toka tarafından tutturulmuştu.Aslında bu kıyafet stili cesaret gerektiridi fakat bundan daha açıklarıda olmuştu.Bu yüzden hiç sorun değildi.Derin bi' nefes aldım ve kapıyı açarak kendimi dışarı attım.Topuklarımın tıkırtıları eşliğinde limuzinime yürüdüm ve kapıyı açan şoföre "Bu akşam beni almaya gelme" dedim.Belki barda sabahlayacaktım.Geçen gece olanları kafamda tartmam, sonucunun ne olacağını belirtmem gerekirdi.Sadece anlık kararlar yüzünden geleceğimi mahvetmek istemiyordum.Fakat bu düşünme olayının yanında bi' kaç bardak Martini, olayların pozitif yönünü görmemde yarar sağlayacaktı.Harrison Street Club'a varmam sadece 1-2 dakikamı almıştı.Kapıyı açan şoförün eline 50$ tıkıştırdım ve Club'ın kapısını hafifçe itekleyerek içeri daldım.Bu gü parti yoktu fakat -her zamanki gibi- içeri doluydu.Kendimi küçük ıslıkların eşliğinde Bar bölümüne attım ve barmenden bi' Martini istedim.Martinimi veren barmene yarım ağızla teşekkür ettim ve içkimden bi' yudum aldım.Ardından arkamdan gelen alaycı sese 1001 şekilde lanet diliyerek arkamı döndüm...
Misafir
Misafir

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Geri: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 6:13 am

Hazır olmalıyım, her zaman ki gibi bugünde bara gideceğim. Her zaman ki gibi yine bir kız. Aslında böyle mi olmak zorunda? Ah, evet, kesinlikle böyle olmak zorunda. Üzerime beyaz bir tişört ve altımada siyah shortumu geçirdim. Artık hazırdım, geri sadece parfüm kalmıştı. Elime geçen ilk parfüm Intesa-SuperSex farfümüm olmuştu. En sevdiğim. Tamamdır, av zamanı geldi. Dışarıya çıktığımda hazır olan limuzinimi görmek çok rahatlatıcıydı. Araba haraket ettiğinde ''Manhattan, Harrison Street Club'' Club'un önüne geldiğimde bir kez daha şöför'e beni, ben onu aradığım zaman almasını söylücekken şöför konuşmaya başladı ''Beni aradığınızda sizi almaya gelicem efendim.'' Gülümsedim. Bahse varım bana gıcık oluyordur. İçeriye girdiğimde herşey aynı bir grup pisikopat dans ediyor, içki içiyor ve hap kullanıyor. Bar'a gidip bir Jack Daniels almaya karar verdim. Barmen beni gördüğü anda gülümseyip Jack Daniels kadehini uzattı. Kadehimle ilerlerken tam bir yudum almıştım ki yanımdan çok güzel bir hatun geçti. Belliydi bar'a gidiyordu. Tekrar arkamı döndüm ve bar'a geldim. ''II. Sınıfların bar'a geldiğini bilmiyordum, Michelle.'' bir kahkaha koyuverdim. Bilmediğim tek şey beni çok fecii bozucaktı. Elinde martinisi ile çok güzel, seksi görünüyordu. Acaba birlikte olduğu birisi var mıdır? Yok canım. Okulda ona göre hiçkimse yok ki kanımca.
Misafir
Misafir

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Geri: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:42 am

''II. Sınıfların bar'a geldiğini bilmiyordum, Michelle.'' dedi Eric.Tekrar martinimden bi' yudum aldım ve "IV. Sınıfların beyninin olduğunu sanıyordum ama tek istisna senmişsin Eric" dedim.Ardından tek kaşımı kaldırdım ve kendimi beğenmiş bi gülümsemeyle tekrar içkime döndüm.Bi' yudum daha aldıktan sonra tekrar Eric'e döndm ve "Evde kıyfet mi yoktu yoksa bu senin yeni "ben hovardayım ama kıyafetime önem vermiyorum"stilin mi?" dedim alayla.Ardından meyve tabağında duran çileği aldım ve çikolata sosuna batırdım ve kocaman bi' ısırık aldım.Parmağımda kalan çikolataları emerek temizlemekten başka çarem yoktu.Bacck bacak üstüne attım ve içkimden tekrar bi' yudum aldım.Gittikçe etraf bulanıklaşıyordu.Kafayı bukluyordum herhalde.Uzun bi' gece olacağa benziyordu.Ve gece daha yeni başlıyordu.

Spoiler:
Misafir
Misafir

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Geri: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 8:54 am

"IV. Sınıfların beyninin olduğunu sanıyordum ama tek istisna senmişsin Eric" Saçmalamakta üstüne yok ama istisna konusunda birazcık haklısın ''Evet, Michelle beynimi kullanmam gerekmiyor. Okulun parayı çok sevdiğini duymuştum.'' kendimi beğenmiş gülümsememi takındım ve onu dinlemeye devam ettim "Evde kıyfet mi yoktu yoksa bu senin yeni "ben hovardayım ama kıyafetime önem vermiyorum"stilin mi?" Bir kahkaha koyuverdim. Çok güzel saçmalıyordu ''Evime gelip dolabımı kontrol etmek ister misin, Michelle? Sonrada birlikte..'' Jack'den bir yudum daha alıp kendimi beğenmiş gülümseme şeklimi sürdürdüm. Parmağında kalan çikolataları emerek temizliyordu bende tek parmağını emmiştim, ne var yani? Alo? Yardımcı oluyoruz. ''Bunu belki limuzinimde veya evimdede tekrar etmek istersin.'' lanet olsun, neden bu kadar sinir bozucu bir tip olmak zorundayım ki? Ahaha çünki seviyorum. Jack'i şimdi tek dikişimde bitirmiştim. Michelle'yi bekliyordum.
Misafir
Misafir

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Geri: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptyÇarş. Tem. 07, 2010 9:06 am

''Evime gelip dolabımı kontrol etmek ister misin, Michelle? Sonrada birlikte..'' Tanrım bu çocuk iğrençleşmekten başka bi' halta yaramıyordu! Yüzümü ekşittim ve "Gelmeden önce içtin mi?Bunun cevabının hayır olacağını bilmen gerekirdi." dedim.Ardından parmağımdaki çikolataları temizlemeye başladım.Eric de temizlememe(!) yardım ediyordu!Elimi hızlıca çektim fakat Eric'in keyfi kaçmamış gibiydi.''Bunu belki limuzinimde veya evimdede tekrar etmek istersin.'' dedi.İşte iyice miğdem bulanmıştı.CEvap vermek yerine ona dik dik baktım ve çantamı elime alarak "Peki.Zaten limuzinimin numarasını kaybettim.Ama eğer bana dokunmayı denersen parmağını ısırırım bilmiş ol!" dedim ve önden önden yürümeye başladım.Alkolün etkisiyle bi' o yana bi' bu yana doğru salınıyordum.Dengemi bozmuştum.Tek bi' kadeh Martini bile bana böyle etki yaratıyordu.Sonunda bi' yerimi kırmadan kağıya yetiştim ve tek bi' itişle kapıyı açtım.Dışarı çıktım ve derin bi' nefes adım.Hala kafam yerinde değildi.
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

Yanlış Olaylar Empty
MesajKonu: Geri: Yanlış Olaylar   Yanlış Olaylar EmptyCuma Tem. 09, 2010 9:32 am

Eric Lewis- 10 şöhret puanı 2 dolar

Üye banlandığından rp sona ermiştir.

Yanlış Olaylar
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Yanlış zamanda, yanlış yerde