Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Lola Delphine de Renouive ~ Pam10 Lola Delphine de Renouive ~ Lalea10

Lola Delphine de Renouive ~

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Lola Delphine de Renouive ~ Empty
MesajKonu: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 12:03 am

Lola Dephine de Renouive

Lola Delphine de Renouive ~ 5412

Tam Adı: Lola Dephine de Renouvie
Yaşı: 17
Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1993
Doğum Yeri: İngiltere
Yaşadığı Şehir: New York

Lola Delphine de Renouive ~ 5423

Lola'nın Aynasından Bir Bakış Açık kahverengi, şekilli saçları ancak omuzlarından aşağı uzanabiliyor. Dolgun dudakları sevimli bir gülümsemeyle kıvrılmış, uzun kirpiklerinin ardındaki kahverengi gözleri memnuniyetle aynaya bakıyor. 1.75 boyunda, atletik ama zarif bir bedene sahip. Bu, yaptığı jimlastiğin ve balenin hediyesi. Bronz teni fazlasıyla pürüzsüz görünüyor ancak, bileklerinde açıkça seçilen mavi damarlara hoşnutsuzlukla bir göz atıyor. Ardından, ellerinin tam bir sanatçı eli gibi ince ve zarif olduğunu görüp, eski mutlu haline geri dönüyor.

Lola Delphine de Renouive ~ 5433

Kişisel Özellikleri

Abisi Daniel Anlatıyor
Tarafsız biri olarak benim anlatmam daha doğru olur diye düşündüm. En başta, çenesi çok düşük. Devamlı konuşuyor. Bazen onu susturmak için açıkça çenesini kapamasını söylemeniz gerekiyor. Ayrıca çok hareketli. Yerinde durmuyor. Bebekken de böyleydi. Daha yürümeyi bile bilmezken koltuktan falan düşerdi. (Bence bu zekasını etkiledi. Kesin) Annem onu doktora götürdü. Hiperaktif teşhisi kondu. Hala devam eden bir tedavi ile bunu bayağı azalttık ama dediğim gibi, çenesine vurdu. Çok da inatçı. İstediği bir şey olmayınca, konuyla ilgisi olan ya da olmayan herkesin burnundan getirir.

Kendini beğenmişin tekidir. Bunu asla belli etmez ve alçakgönüllü rolü oynar çünkü insanların bu nedenle onu yargılamasını istemez. Ama ben biliyorum, o içten içe acaip kendini beğenmiş biri. Aynı şekilde içten içe bencildir. Bunu onunla yaptığım uzun dertleşmelerden bilirim. Ben-merkezci hareket eder. İlk önce kendini sever, kendine güvenir. Kendi için hareket eder. Kendi yararına daha çok iş yapmayı tercih eder. Ancak günahını almayayım, bencil olduğu kadar başkalarını da düşünür. Mantığı bencildir onun. Ancak kalbi başkaları için atar. Kalbini dinlediği sürece herşeyini bir başkası için feda edebilir.

Merhametli ve biraz da saftır. Çabuk inanır. Öfkesi geçicidir. Nadiren kin tutar ama fena tutar. Sinir olduğu kişiye cehennem azabı çektirir. Hayvanları çok sever ve babama, onlar için zorla milyon dolarlık bağışlar yaptırdı. PETA gönüllüleri arasında. Reşit olduğunda, aynı şekilde fakir çocuklara yardım edeceğini söylüyor. Yararlı bir insan yani. Ona gıcık olsam da, onu seviyorum.

Lola Delphine de Renouive ~ 5446

Seviyor&Sevmiyor

Sevdikleri
Hayvanlar ve diğer hayvanımsı canlılar -böcekler gibi- (Her türlüsü. Böcekler bile.)
Bitkiler
Dedikodu
Alışveriş
Okumak
Gezmek (turistik geziler dahil)
Resim çizmek
Jakuzi Smile

Lola Delphine de Renouive ~ 5453

Sevmedikleri
Kürk giyen ünlüler ve diğer insanlar
Kırmızı et ve tavuk eti (kısmen vejeteryandır kendisi)
Sabahın köründe yapılan spor
Eski komşularının Realty Show'u
Her türlü hastalık ve ağrı
Sinek vızıltısı
Boş konuşan insanlar
Yalan
Aptal yerine konmak

Lola Delphine de Renouive ~ 5458

Lola Hakkında Bilinmesi Gereken Birkaç Şey:
> Alıngandır
> Her ortama kolayca uyum sağlar
> Kendisine yalan söylenmesinden nefret eder
> Aptal yerine konmaktan da nefret eder
> Metal ve punk dinler Lola Delphine de Renouive ~ Icon_cool
> Eğlence düşkünüdür
> Alışverişi çok sever
> Boş konuşan insanlardan uzak durur
> Kesinlikle şımarık değildir Very Happy

İCONLAR:

Lola Delphine de Renouive ~ 3725 Lola Delphine de Renouive ~ 3754 Lola Delphine de Renouive ~ 3760 Lola Delphine de Renouive ~ 3769 Lola Delphine de Renouive ~ 3771
Lola Delphine de Renouive ~ 3776 Lola Delphine de Renouive ~ 3796 Lola Delphine de Renouive ~ 3799 Lola Delphine de Renouive ~ 3806 Lola Delphine de Renouive ~ 3810

+Yakın Arkadaşlarım/Dostlarım+
+Arkadaşlarım+
+Hoşlandıklarım+
+Arzuladıklarım+
+Yakın olmasakta aram iyi olanlar+
+Tanıdıklarım+
*Göz Aşinalığım olanlar*
*Hakkında bir fikir sahibi olmadıklarım*
-Hoşlanmadıklarım-
-Nefret ettiklerim-
-Düşmanlarım-

-Hangisinde yer almak istediğiniz,
-2 uyumlu icon,
-Kurgu

En son Lola Delphine de Renouive tarafından Perş. Tem. 08, 2010 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 12:51 pm

+Yakın arkadaşlarım/Dostlarım+
Lola Delphine de Renouive ~ 3238~Lola Delphine de Renouive ~ 3243
Chelsea Rosalié Bathory
Biricik Chelsea'm. İyi günde kötü günde, o benim dostum. Biz küçücük birer çocukken bile iyi arkadaştık. Biliyorum ki herzaman böyle olacak. Ona güvenim sonsuz. Biricik dostum, inan ki seni çok seviyorumm. (:

Lola Delphine de Renouive ~ 4727~Lola Delphine de Renouive ~ 4732
Flawed Griffin
Evet, işte gerçek bir kız. Bence bir çömez değil Very Happy (bu sözüme dikkat) Aksine muhteşem biri. Müzik zevkinin ne kadar harika olduğundan bahsetmiyorum bile Wink Çok doğal ve ben kendimi onun yanında mutlu ve rahat hissediyorum. O, gerçekten çok farklı ve ben onu çok seviyorum. (Eneee)

Lola Delphine de Renouive ~ A2-5~Lola Delphine de Renouive ~ A1-4
Gabriélla Anna Davis
Birtanem benim ^^ Ona çok güveniyorum ve herzaman yanımda olacağını biliyorum. Benden küçük olsa da, onunla çok vakit geçiriyoruz ve eğleniyoruz. Babam bile onu çok seviyor ve onun doğru bir insan olduğunu söylüyor. Katılıyorum. O, gerçek bir kız.

+Arkadaşlarım+
+Hoşlandıklarım+
+Arzuladıklarım+

Lola Delphine de Renouive ~ 4537~Lola Delphine de Renouive ~ 4552
Natalia Ellié O'rélia
Natalia tam bir hayvan dostu. Onunla bu sayede tanıştık. PETA için birlikte mücadele veriyoruz. Onu seviyorum. Bayağı bir ortak yanımız var ve iyi anlaşıyoruz. Beraber çalıştığımız yılların devamı dileğiyle Natalia.
Lola Delphine de Renouive ~ 4066
Monica McDibble
Onu pek yakından tanımıyorum. İkinci sınıfta. Arada konuşmuşluğumuz vardır. Onu severim. Eğlenceli biri ve onunla vakit geçirmek güzel. Yani dediğim gibi, çok yakın değiliz ama aramız iyi.

*Tanıdıklarım*
Lola Delphine de Renouive ~ 4482~Lola Delphine de Renouive ~ 4485

Winter Kristowent
Pek yakından tanıdığımı söyleyemeyeceğim. Kendisi hakkında çok şey duydum ve yüzyüze tanışma fırsatı da buldum ancak kendisiyle pek yakın değiliz. Belki onunla daha yakından tanışma fırsatı bulabilirim.

*Göz aşinalığım olanlar*
*Hakkında bir fikir sahibi olmadıklarım*
-Hoşlanmadıklarım-
-Nefret ettiklerim-
-Düşmanlarım-

En son Lola Delphine de Renouive tarafından Cuma Tem. 09, 2010 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi
Gossip Girl
Lütfen rütbe edininiz
Lütfen rütbe edininiz

Kadın Mesaj Sayısı : 678

Bilgiler

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 1:42 pm

Lola Delphine de Renouive ~ Cocorocha7Lola Delphine de Renouive ~ Cocorocha11
+Tanıdıklarım+

Winter sana karşı hiç bir şey hissetmiyor ne nefret ne dostluk. Senin sadece LOLA olduğunu biliyor. Ve Fazla iyi niyetli bana kendisine göre değilsin falan filan işte
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 2:11 pm

Natalia Ellié O'rélia

Hayvanlar konusunda ben de çok hassasım bağış falan Very Happy peta için neraber mücadele veriyoruz...

İcons:

Lola Delphine de Renouive ~ 3007dr4 Lola Delphine de Renouive ~ Swr91s
Lola Delphine de Renouive ~ 2lo3spf Lola Delphine de Renouive ~ 24vljyt

Lola Delphine de Renouive ~ 2gtyauq Lola Delphine de Renouive ~ 2wrdan6
Lola Delphine de Renouive ~ 6sdlyq Lola Delphine de Renouive ~ 531d8x
Lola Delphine de Renouive ~ Imqgj7 Lola Delphine de Renouive ~ Jfdkqr
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 2:36 pm

Lola Delphine de Renouive ~ Taylor-taylor-swift-1161593_100_100

Sanırım yeterince açık^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Tem. 06, 2010 5:32 pm

Güncelliyorum hemen ^^

Yalnız Monica, bir icon daha yollarsan çok güzel olacak Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 1:33 pm

Lola Delphine de Renouive ~ Vanessa-Hudgens-vanessa-anne-hudgens-13480963-100-100Lola Delphine de Renouive ~ Vanessa-Hudgens-vanessa-anne-hudgens-13480958-100-100

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 1:51 pm

Hemen canımm ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 4:51 pm

Yeppaaa ,çömez geldi *-* uygun bir yere atıver Very Happy

Lola Delphine de Renouive ~ Screenhunter8Lola Delphine de Renouive ~ Screenhunter7
Kod:
http://img443.imageshack.us/img443/5731/screenhunter8.png
http://img638.imageshack.us/img638/9415/screenhunter7.png
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 6:24 pm

Allaam *-* Kodları da koymuşsun çok saol, uğraştırmadın benii Very Happy Hemen atıviriyom seni uygun bir yere Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 7:18 pm

Hiii , seni yerim *-* Çok beğendimmm, sağollll <3
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPerş. Tem. 08, 2010 7:19 pm

Ne demek *-*
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyCuma Tem. 09, 2010 9:40 am

yakın Arkadaşlarım/Dostlarım
Lola Delphine de Renouive ~ Th_amber4+Lola Delphine de Renouive ~ Th_amber5
En yakın arkadaşımsın.Dostumsun.Birtanemsin.Seninle olunca çok mutlu oluyorum.Seninle eğleniyoruz,ders çalışıyoruz.Bazen senin için "Tam bir kız" diyorum.Ama sen her zaman öylesin.Mütevazi falan fişman Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyCuma Tem. 09, 2010 4:15 pm

İcon'ların kodlarını yollarmısın ^^ hızlıresim ve imageshack kabul etmiyor nedense Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyCuma Tem. 09, 2010 4:19 pm

iStediğin iconu burdan alabilirsin Berçem'Mmm Very Happy
http://community.livejournal.com/hpalms_icons
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyCuma Tem. 09, 2010 5:03 pm

Heh tamam ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPaz Tem. 11, 2010 10:35 am

Lola Delphine de Renouive ~ 4851_100_100Lola Delphine de Renouive ~ 41697

|| Alışveriş Dostum ||
Hiperaktifliğine bayılıyorum, her zaman bir enerjin var ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bana geldiğim yeri anımsatıyorsun. Alışverişe çıkacağım zaman arayacağım ilk kişisin; çünkü hem senin gibi hayattan bıkmamış bir insana ihtiyacım oluyor, hem de zevkine güveniyorum. Senin benim için ne düşündüğünü bilmiyorum ama bana çok güvenmemekle beraber, seninde benimle takılmaktan zevk aldığını düşünüyorum.
+Arkadaşlarım+
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPtsi Tem. 12, 2010 10:40 am

İcon güncellemesi ^^

Lola Delphine de Renouive ~ Thesunisstillshiningbyfi Lola Delphine de Renouive ~ Theworldthroughmyeyesby Lola Delphine de Renouive ~ Howtobeinvisiblebyfairy Lola Delphine de Renouive ~ Thecolourredbyfairystor Lola Delphine de Renouive ~ Somethinginbetweenbyfai Lola Delphine de Renouive ~ Fairytalewindowbyfairys Lola Delphine de Renouive ~ Fantasticallywrongbyfai Lola Delphine de Renouive ~ Thereisnooneafteryoubyf

En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Salı Ağus. 24, 2010 1:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptySalı Ağus. 24, 2010 1:21 pm

Lola Delphine de Renouive ~ Jessica-A-3-jessica-alba-9737586-100-100Lola Delphine de Renouive ~ Jessica-A-3-jessica-alba-9737584-100-100
Elizabeth Anna Stone
+Arkadaşlarım+ /

Lizz´le iyi anlaşıyorsun. Lizz seni seviyor ; çünkü diğer kızlardan farklısın. Onlar gibi sürtük yaşamak yerine daha faydalı şeyler düşünüyorsun.

Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~   Lola Delphine de Renouive ~ EmptyPtsi Ağus. 30, 2010 8:01 pm

İcon güncellemesi: Lola Delphine de Renouive ~ Michelle-Trachtenberg-michelle-trachtenberg-10259926-100-100 Lola Delphine de Renouive ~ Michelle-Trachtenberg-michelle-trachtenberg-10259925-100-100

Lola Delphine de Renouive ~
1 sayfadaki 1 sayfası