| Lola Delphine de Renouive ~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Misafir Misafir
| Konu: Lola Delphine de Renouive ~ Salı Tem. 06, 2010 12:03 am | |
| Lola Dephine de Renouive Tam Adı: Lola Dephine de Renouvie Yaşı: 17 Doğum Tarihi: 10 Ağustos 1993 Doğum Yeri: İngiltere Yaşadığı Şehir: New York Lola'nın Aynasından Bir Bakış Açık kahverengi, şekilli saçları ancak omuzlarından aşağı uzanabiliyor. Dolgun dudakları sevimli bir gülümsemeyle kıvrılmış, uzun kirpiklerinin ardındaki kahverengi gözleri memnuniyetle aynaya bakıyor. 1.75 boyunda, atletik ama zarif bir bedene sahip. Bu, yaptığı jimlastiğin ve balenin hediyesi. Bronz teni fazlasıyla pürüzsüz görünüyor ancak, bileklerinde açıkça seçilen mavi damarlara hoşnutsuzlukla bir göz atıyor. Ardından, ellerinin tam bir sanatçı eli gibi ince ve zarif olduğunu görüp, eski mutlu haline geri dönüyor. Kişisel Özellikleri Abisi Daniel Anlatıyor Tarafsız biri olarak benim anlatmam daha doğru olur diye düşündüm. En başta, çenesi çok düşük. Devamlı konuşuyor. Bazen onu susturmak için açıkça çenesini kapamasını söylemeniz gerekiyor. Ayrıca çok hareketli. Yerinde durmuyor. Bebekken de böyleydi. Daha yürümeyi bile bilmezken koltuktan falan düşerdi. (Bence bu zekasını etkiledi. Kesin) Annem onu doktora götürdü. Hiperaktif teşhisi kondu. Hala devam eden bir tedavi ile bunu bayağı azalttık ama dediğim gibi, çenesine vurdu. Çok da inatçı. İstediği bir şey olmayınca, konuyla ilgisi olan ya da olmayan herkesin burnundan getirir. Kendini beğenmişin tekidir. Bunu asla belli etmez ve alçakgönüllü rolü oynar çünkü insanların bu nedenle onu yargılamasını istemez. Ama ben biliyorum, o içten içe acaip kendini beğenmiş biri. Aynı şekilde içten içe bencildir. Bunu onunla yaptığım uzun dertleşmelerden bilirim. Ben-merkezci hareket eder. İlk önce kendini sever, kendine güvenir. Kendi için hareket eder. Kendi yararına daha çok iş yapmayı tercih eder. Ancak günahını almayayım, bencil olduğu kadar başkalarını da düşünür. Mantığı bencildir onun. Ancak kalbi başkaları için atar. Kalbini dinlediği sürece herşeyini bir başkası için feda edebilir. Merhametli ve biraz da saftır. Çabuk inanır. Öfkesi geçicidir. Nadiren kin tutar ama fena tutar. Sinir olduğu kişiye cehennem azabı çektirir. Hayvanları çok sever ve babama, onlar için zorla milyon dolarlık bağışlar yaptırdı. PETA gönüllüleri arasında. Reşit olduğunda, aynı şekilde fakir çocuklara yardım edeceğini söylüyor. Yararlı bir insan yani. Ona gıcık olsam da, onu seviyorum. Seviyor&SevmiyorSevdikleri Hayvanlar ve diğer hayvanımsı canlılar -böcekler gibi- (Her türlüsü. Böcekler bile.) Bitkiler Dedikodu Alışveriş Okumak Gezmek (turistik geziler dahil) Resim çizmek Jakuzi Sevmedikleri Kürk giyen ünlüler ve diğer insanlar Kırmızı et ve tavuk eti (kısmen vejeteryandır kendisi) Sabahın köründe yapılan spor Eski komşularının Realty Show'u Her türlü hastalık ve ağrı Sinek vızıltısı Boş konuşan insanlar Yalan Aptal yerine konmak Lola Hakkında Bilinmesi Gereken Birkaç Şey:> Alıngandır > Her ortama kolayca uyum sağlar > Kendisine yalan söylenmesinden nefret eder > Aptal yerine konmaktan da nefret eder > Metal ve punk dinler > Eğlence düşkünüdür > Alışverişi çok sever > Boş konuşan insanlardan uzak durur > Kesinlikle şımarık değildir İCONLAR: +Yakın Arkadaşlarım/Dostlarım+ +Arkadaşlarım++Hoşlandıklarım+ +Arzuladıklarım++Yakın olmasakta aram iyi olanlar+ +Tanıdıklarım+*Göz Aşinalığım olanlar* *Hakkında bir fikir sahibi olmadıklarım* -Hoşlanmadıklarım- -Nefret ettiklerim- -Düşmanlarım- -Hangisinde yer almak istediğiniz, -2 uyumlu icon, -Kurgu
En son Lola Delphine de Renouive tarafından Perş. Tem. 08, 2010 8:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Salı Tem. 06, 2010 12:51 pm | |
|
En son Lola Delphine de Renouive tarafından Cuma Tem. 09, 2010 5:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 9 kere değiştirildi |
|
| |
Gossip Girl Lütfen rütbe edininiz
Bilgiler Puan: Bunlara gerek yok.
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Salı Tem. 06, 2010 2:11 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Salı Tem. 06, 2010 2:36 pm | |
| +Yakın olmasakta aram iyi olanlar+ Sanırım yeterince açık^^ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Salı Tem. 06, 2010 5:32 pm | |
| Güncelliyorum hemen ^^ Yalnız Monica, bir icon daha yollarsan çok güzel olacak |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Perş. Tem. 08, 2010 1:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Perş. Tem. 08, 2010 4:51 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Perş. Tem. 08, 2010 6:24 pm | |
| Allaam *-* Kodları da koymuşsun çok saol, uğraştırmadın benii Hemen atıviriyom seni uygun bir yere |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Perş. Tem. 08, 2010 7:18 pm | |
| Hiii , seni yerim *-* Çok beğendimmm, sağollll <3 |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Perş. Tem. 08, 2010 7:19 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Cuma Tem. 09, 2010 9:40 am | |
| yakın Arkadaşlarım/Dostlarım + En yakın arkadaşımsın.Dostumsun.Birtanemsin.Seninle olunca çok mutlu oluyorum.Seninle eğleniyoruz,ders çalışıyoruz.Bazen senin için "Tam bir kız" diyorum.Ama sen her zaman öylesin.Mütevazi falan fişman |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Cuma Tem. 09, 2010 4:15 pm | |
| İcon'ların kodlarını yollarmısın ^^ hızlıresim ve imageshack kabul etmiyor nedense |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Cuma Tem. 09, 2010 4:19 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Cuma Tem. 09, 2010 5:03 pm | |
| |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Paz Tem. 11, 2010 10:35 am | |
| || Alışveriş Dostum || Hiperaktifliğine bayılıyorum, her zaman bir enerjin var ve iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Bana geldiğim yeri anımsatıyorsun. Alışverişe çıkacağım zaman arayacağım ilk kişisin; çünkü hem senin gibi hayattan bıkmamış bir insana ihtiyacım oluyor, hem de zevkine güveniyorum. Senin benim için ne düşündüğünü bilmiyorum ama bana çok güvenmemekle beraber, seninde benimle takılmaktan zevk aldığını düşünüyorum. +Arkadaşlarım+ |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Lola Delphine de Renouive ~ Ptsi Tem. 12, 2010 10:40 am | |
|
En son Chelsea Rosalié Bathory tarafından Salı Ağus. 24, 2010 1:33 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Misafir Misafir
| |
| |
Misafir Misafir
| |
| |
| Lola Delphine de Renouive ~ | |
|