Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- Pam10 Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- Lalea10

Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- Empty
MesajKonu: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:35 pm

Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- 01a44bee6e3e40d43f705cb93773e86c
Ailelerini dört ay önce bir trafik kazasında kaybetmiş olan 17 yaşındaki Elena ve 15 yaşındaki kardeşi Jeremy, yaşadıkları acı sonrası hayatlarına devam etmeye çalışmaktadırlar. Elena çevresinde her zaman güzelliği ve başarılı bir öğrenci olmasıyla ön planda olmuştur. Yaşadığı acıyı dış dünyadan saklama çabasındadır. İki vampir kardeşten Stefan ve Damon‘ın kasabaya gelmesiyle, Elena’yla Stefan hemen birbirlerine karşı ilgi duymaya başlarlar.
Dizi bu hikâyeden yola çıkarak, ufak bir kasabadaki iki vampir kardeşin Elena isimli genç kıza karşı duydukları tutku yüzünden birbirleriyle mücadele içerisinde olmalarını konu alıyor. Vampirlerden daha iyi huylu olarak tanımlayabileceğimizin adı Stefan, daha sert ve karanlık görünümlü olan ve insan kanı içme konusunda herhangi bir vicdan azabı duymayansa Damon. Bu iki vampirin birbirleriyle mücadelesi sırasında yalnızca Elena değil, genç kızın ailesi ve kasabanın diğer sakinleri
de tehlike altında olacak

öfke ve karanlık buluşma...
Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- 887f3451b37c2dab4f0ca3789291fbec

ELENA: Altın kızken başından beri korktuğu ve aslında imrendiği bir ‘şeye’ dönüşür. Elena’nın artık kalbi atmıyordur.

Stefan: Elena’yı kaybettiği için büyük acılar çekerken Damon’a düşman kesilir. Ve daha sonra yavaş yavaş farkettiği üzere, Abisi onun tek düşmanı değildir.

Damon: Elena’yı saplantı haline gelir. İntikama susamışlığı Stefan’ı zehirleyip Damon’a başarıyı kazandırabilecek mi?

Vampir Günlükleri’nin 3. ve 4. hikayelerinin toplandığı bu kitapta heyecan verici olaylar, iki vampir kardeş ve onarlın arasında kalan güzel kız için acıklı bir hale gelir.

oynayanlar:Nina Dobrev(elena gilbert), Paul Wesley,(stefan salvatore) Ian Somerhalder,(damon salvatore) Steven R. McQueen, Katerina Graham, Candice Accola, Zach Roerig, Michael Trevino, Sara Canning, Matthew Davis...

ben dizisini izliyorum aşırı byük bir şiddetle öneririm arkadaşlar...
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:37 pm

Dizisini izledim.

Hiç beğenmedim ^^
Paylaşım için sağol ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:42 pm

Valla diziyi izlemedim ama kitabını okuyacaktım. Arkim okuma pişman olursun hiç de güzel değil diyince vazgeçtim.

Paylaşım için saol ^^
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 1:52 pm

Hayret çok beğenilen birşey bu, bende çok beğendim. garip valla =D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyC.tesi Tem. 03, 2010 2:14 pm

Benimde ilk kapağı filmin oyuncuları hoşuma gitti ama izlemedim. Okumak için can atıodum arkadaşım bütün canı aldı xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptySalı Tem. 06, 2010 4:04 pm

Ben diziyi izlemedim ya da filmi Very Happy ama kitap güzeldi. İlk kitabı pek beğenmemiştim ama ikincisi güzeldi. Bir de eski tarz vampirler olmaları hoşuma gitti. Bir de Damon hoşuma gitti tabi Very Happy O ayrı Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptySalı Tem. 06, 2010 7:31 pm

Damon da hoşlanılmıcak gibi değilkiğğ =D
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:22 pm

Clemence Kristowent demiş ki:
Hayret çok beğenilen birşey bu, bende çok beğendim. garip valla =D

Aynen herkes bayılıyor.
Diziye diyecek yok zaten.Çok çok çok güzel.
1.Kitap pek beğenmedim.2.sini okuyacağım inşallah.2.si güzel duruyor ama.
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 12:47 pm

Eléonora Jane Pércival demiş ki:
Valla diziyi izlemedim ama kitabını okuyacaktım. Arkim okuma pişman olursun hiç de güzel değil diyince vazgeçtim.

Paylaşım için saol ^^

Aynen ya =) Arkadaş kurbnı mıyız ne? xD
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 3:13 pm

kitapları ile dizisi arasında çok fark var ve bence kitaplar daha güzel
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyÇarş. Tem. 21, 2010 3:19 pm

Hem de alakasızın alakasızı diziyle kitap Very Happy
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-   Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri- EmptyÇarş. Eyl. 08, 2010 12:43 pm

İlk kitabı çok beğendim ama seriye devam etme şevkim yoktu nedense. Tatilde pek okuyasım gelmiyor Razz Damon yakışıklı olabilir ama kötü karakterleri sevmem.. Stephan karakterini (ben kafamda onu daha yakışıklı canlandırdım, buyüzden diziye yaklaşmıyorum) kesinlikle daha çok sevdim. Tam klasik bir erkek, Edward gibi.

Vampire Diaries/ Vampir Günlükleri-
1 sayfadaki 1 sayfası