Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Gossip Girl RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Gossip Girl Role Play Sitesine Hoş Geldiniz!

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap
Duyurular

~
House Party kurgumuz başlamıştır katılmak için tık!

~
Seviye sistemi kaldırılmıştır.

~
Yeni Popülerlik sistemi düzenlenmiştir. Lütfen göz atınız tık!

Keyifli Role Play'ler...
Gossip Girl
~ NY gençleri neredesiniz? Dedikodularınızı bekliyorum. Bilgi için tıklayın.

Seviliyorsunuz. Xoxo

Yönetim Kadrosu
Bar Masası Pam10 Bar Masası Lalea10

Bar Masası

YazarMesaj
Misafir
Misafir

Bar Masası Empty
MesajKonu: Bar Masası   Bar Masası EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 8:59 pm

Bütün gün günlük içki limitimi doldurabilmek için durmadan içmiştim. Tekila, viski, şarap hatta bira ve martini. Nekadar içtiğimi hatırlamıyorum ama bir yerden sonra adımı bile hatırlayamaz duruma geldim.Nasıl olsa ne kadar sarhoş olduğum sadece beni ilgilendiriyordu açıkçası, kapının hemen dışında beni eve götürmek için bekleyen bir şöför vardı ne de olsa. Ne kadar içmişim kimin umrundaydı?

Barmen bana yüzündeki pis sırıtışla bana bakarak önüme bir tekila daha koydu. Nasıl olsa ne kadar sarhoş olmuşum umrunda değildi, nasıl olsa, parasını her şekilde alıyordu. Önüme koyulan tekilaları ard arda yuvarlarken bir yerden sonra içemeyeceğime kanaat getirip bardan çıktım. Arabayı es geçip tökezleyerek yürümeye başladım. Gideceğim yeri bilmeden yürüyordum sadece.

Esen rüzgarın saçlarımı havalandırıp gözlerimin önüne düşürmesi sonucu kısa süreliğine körleşip yere dökülmüş ve erimek üzere olan dondurmaya bastım, ayağım kaydı ve kafamı yolun ortasında ne aradığını bir türlü anlayamadığım direğe çarptım. Elimle saçlarımı gözümün önünden çekerken ettiğim bin bir küfürün yerini, elime bulaşan kırmızı sıvıyı gördüğümde oluşan şaşkınlık almıştı. Durup düşünmeye başlamıştım ister istemez *kafama ne zaman şarap döküldü ki?" bu saçma düşüncelerin arasında bir yerlerde bir jeton deliğine oturdu ve anladım. Kafamı direğe çarptığımda kaşım yarılmış olmalıydı, kafamdan "şarap" damlarken attığım kahkahalar arasında kanı temizleyecek bir yer ararken otelin spor salonuna takıldı gözlerim. Yürüyebildiğim kadar hızlı bir şekilde spor salonuna girip soyunma odasına attım kendimi, yüzümü temizleyip yaramın durumuna bakacaktım. Sarhoş olduğum için acıyı bile hissetmiyordum. Arada bir ağzımdan fırlayan kıkırdamalar ile tam bir budala havası çizerdim, gören birileri olsaydı tabii.

Soyunma odasında yaramı temizlemeye başlamak üzereyken dolapların birine yaslanmış bir heykel dikkatimi çekti. Aslında heykel değildi, ama ben sarhoştum ve düşüncelerim iyice saçma sapan bir hal almaya başlamıştı. "Heykel" bana oldukça tanıdık gelen bir yüze sahipti. Asıl sorun şuydu ki Leo neden kıpırdamadan, boş gözler ve büyümüş gözbebekleri ile etrafı süzüyordu?
Misafir
Misafir

Bar Masası Empty
MesajKonu: Geri: Bar Masası   Bar Masası EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 10:32 pm

Gece... Evet, herzamanki gibi barda takılıyordu ve etrafda konuşabileceği insanları kesip muhabbet kuruyordu. Arkadaş çevresini genişletiyordu sanki çok azmış gibi. Her zaman az bulurdu arkadaş çevresini zaten. İçkiler bardak bardak içilirken kafasının hafiften güzel olduğunu anlamaya başlamıştı kafasını yana çevirdiğinde görüntünün geç gelmesiyle. Evet... Çok güzel olmuştu. Yine kafası çakır keyif modunda etrafda dolanmaya başlamıştı. Telefonuna baktı arayan var mı diye, ki baya vardı ama hiç birini umursamadan devam etti. Dışarıya çıktı temiz hava almak için o sırada yolda ayağı kayıp düşen birini gördü. " Acımış olmalı bu şakarın bir tarafları" diye kahkaha attı kendi kendine. Yanındaki insanlardan hiçbir şeyi bilmeden deli gözüyle bakmaya başlamışlardı Leo'ya. Leo bir an sinirlendi ama öyle öfkesini gösterip kavga çıkaracak biri değildi. Hemen sandalyede duran ceketini aldı ve kapıya doğru yöneldi. Yolunu bir kız kesti daha ağzını açmasına izin vermeden elinle yana doğru ittirdi kızı nazikce ve kapıdan dışarı çıktı. İşin iyisi o yere düşen, ahmak gözüyle baktığı insanı birine benzetmişti. Hemen arkasından koşup düşündüğü kişi olup olmadığını öğrenmeden uyumak aklında yoktu ama yinede her an her yerde sızacak durumdayı. Uzun zamandır da kardeşinden haber almamıştı... Uzun zamandan kastımız birkaç saattir. Küçük kardeşiyle günün çoğu saati birlikte geçirirlerdi ya da haberleşirlerdi ama ikiside son birkaç saatir birbirinden bir haber dolanıyorlardı. Hoş belki kardeşi Leo'yu aramıştı ama arayanların ismine bakmadan yani bir nevi onları takmadan cebine geri koymuştu telefonu ve şimdi çıkarıp bakmak gözünde büyümüştü. Bu sırada adama yetişebilmişti hızlı yürüyüşü sonunda adam bir sağa bir sola yalpalayarak yürüyordu, belli ki sarhoştu O da Leo gibi. Hoş O'nun o halde yürüdüğünü görünce kendi yürüyüşünü merak edip yol üstünde düz bir çizgi bulmaya koyuldu ve üzerinde yürümeyi denedi çocuklar gibi. Neyseki daha o kadar gitmemişti kafası rahat rahat biraz yavaşda olsa tabiki yürümüştü çizgiden. Bu sırada esas görevini hatırladı. Görev derken yapması ve aklından atması gerekn şeyi yani. Etrafına bakındı bakındı ama bir şey göremedi pek çünkü o klasik bir bakar kördü zaten. Sonradan dikkatlice bakmaya başladığında gördü ki adam spor salonunun kapısından içeriye girmeye çarışıyordu ve girmişti zorda olsa. Bunu fark edince spor salonuna girdi adamın arkasından. Adamı takip etmek hiç de zor değildi zaten, o kıkırdamaları dinleyip takip etse yetiyordu. "Heykel tanıdık galiba muhabbet edecekmiş gibi duruyorsun... Luc..." dedi ve sırıttı hafiften. Kardeşi iyice kafayı bulmuştu anladığı üzere ve eğlence daha yeni başlamıştı. Bir çakır keyif bir sarhoş adam oturup muhabbet etmeye başlayacaktı. Gonzalo Kardeşler iş başındaydı bu gece anlaşılan.
Misafir
Misafir

Bar Masası Empty
MesajKonu: Geri: Bar Masası   Bar Masası EmptyPtsi Ağus. 08, 2011 11:17 pm

Alkolün etkisiyle gözlerim bulanıklaşmaya başlamış ve aynı andada kafamdaki yarada acısını hissettirmeye başlamıştı. "Şarap" damlaları kafamdan gözüme geliyor sinirlerimi iyice bozuyordu "Şu kayayla ilgilenmeyi bırakta yarana bak" diye geçirdim içimden.Yüzüme vurduğum suyla birikte tanıdık bir ses duydum."Heykel tanıdık galiba muhabbet edecekmiş gibi duruyorsun... Luc..." Bu sesin kimden geldiğini anlamak için kafamı kaldırmaya bile gerek yok , bu alaycı ses tonunun sahibini çok iyi tanıyordum ama bu akşam bi gariplik var sesi bu akşam daha kısık ve çatallı geliyor. Kafamı bir kez daha suya soktuktan sonra göz ucuyla heykelin olduğu tarafa tekrar baktım, Leo ordaydı ama duruşu yamulmuş gözleride yarı kapalı vaziyetteydi. Cebimden sigara paketini çıkarıp bi tane yaktım ve soyunma odasının bir köşesine oturdum. Leo hala ordan beni izliyordu "Ne oldu Leo sesin sanki bir kürdanı diklemesine yutmussun gibi geliyor genemi içkiyi fazla kaçırdın" dedikten sonra kafamı yaslayıp havada kaybolan sigara dumanını izledim.
Misafir
Misafir

Bar Masası Empty
MesajKonu: Geri: Bar Masası   Bar Masası EmptyPtsi Eyl. 12, 2011 8:57 pm

Evet, Luc'un sarhoşkenki halini gören ayıkken nasıl değiştiğini görünce şaşırıyordu. Leo tabi alışıktı buna birbirlerleriyle laf atışmaktan hoşlanan bu iki kardeş yine başlayacaktı atışmalara. İlerisini göremiyordu şimdiden bu atışmaların sonu bol kahkahalı bir muhabbete dönecekti her zamanki gibi. " Yaa evet senden sonra en çok ben kaçırdım ve saçmalıyorum. Ama önce sen varsın ufaklık baksana şu haline" bir yandan kahkahalar atarken bir yandan da daha vurucu cümleler kurmak için o sarhoş beynini zorluyordu. Kendine oturacak bir yer aradı ve sonunda dolapların yanında ayışığı vuran başka bir yere çöktü ve sırıtarak " Eeee... Napıyoruz bu gece ufaklık böyle boş boş oturup heykellerle mi konuşacaksın?" Buradan iyice sıkılmış bir şekilde ayağa kalktı ev camdan dışarıyı izlemeye başladı. Ne için, neden, niye burada olduğunu bir türlü hatırlayamıyordu. Ama hatırlaması da gerekmiyordu pek nede olsa kardeşiyle takılmaya yeni başlamışlardı bu gece. Eğlence yeni başlayacaktı yani. Şimdi burdan bara belkide kızların evine gideceklerdi kim bilir belkide yolda giderken bir araba çarpacak ve öleceklerdi. Tabi bu en aptalca ve kötü seneryo idi. Seçtiği esas seneryo eğlenmek ve kızlardı tabiki. Şimdida küçük kardeşinden bir kıvılcım bekliyordu bu gecenin hareketlenmesi için

Bar Masası
1 sayfadaki 1 sayfası